plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej agus mi mija nawet fajnie bo z powodu śniegu zwolnili nas wcześniej z pracy hi hi hi
Librus to do dzieła kochana do dziełaa sprawozdanie to dawaj nam my ci z dziewczynami tu na forum machniemy jakieś i po sprawie będzie
a ty będziesz mogła podziałać
Libra lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam was dziewczyni ja własnie wróciłam z pacerku z zuzia,troszke pomogłysmy M. i zajadamy sie i pijemy ciepłą herbatkę ,co tam dziewczynki u was ?ja mam takie dziwne uczucie podbrzuszu jak by ból albo cos takiego taki jakis jak bym ciezar nosiła jakby jajniki hmm? ciezko stwierdzic moze któras tez tak ma czy to zblizajaca sie owulacja ?
-
Librus u mnie fizycznie dobrze gorzej psychicznie, wczoraj w nocy popłakałam sobie więc dzisiaj jest mi troszkę lepiej. Na razie jestem zniechęcona do staranek mam nadziej ze mi szybko przejdzie.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualnyLibra wrote:mala29_ wrote:hej gosiaczku i Libra
jak tam wam dzionek mija?
u mnie sporo choruje osób, więc ja jak zwykle muszę zachrzaniać za innych... dzisiaj był odbiór protokołu pokontrolnego i musiałam pisać dodatkowe wyjaśnienia... namęczyłam się jak cholera, bo to wogóle nie z mojego zakresu - szef każe, pracownik musi;/ niom i ze swoim sprawozdaniem nie zdążąm:( muszę wziąć do domu i skończyć dzisiaj przed północą, bo zaliczę obsuwkę
a tak poza tym mam dobry humor... i jak byłam w toalecie, to tyle mi się pojawiło rozciągliwego śluzu, że szok
a co mała u Ciebie?
to dobrze!to działaj libra!!
-
dzięki Mała, trzeba będzie porozglądać się za jakąś lampą i cenami, póki co w pon do lekarza, bo niechce się faszerować theraflu zatoki czy ibupromem, zawsze się tak sama leczyłam i mi przechodziło. Ale teraz jak chcemy bejbe to odstawiłam wszystkie takie leki, których w ciazy nie można:D👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:A ja mam takiego lenia teraz że szok!!! Mój M mnie wykończy na tym łóżku chyba!!!
Przed wyjściem mi powiedział jak wróce bądz gotowa na bara bara!!!
Śnieg sypie lekko u mnie !!!
to swietnie dawaj mu ile zywnie bedzie chciał :* to nie bedzie szukał na bokuwidocznie go Pociągasz i widac ze cie pragnie i kocha Tak Trzymaj powodzenia!!!! :*
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:A ja mam takiego lenia teraz że szok!!! Mój M mnie wykończy na tym łóżku chyba!!!
tylko i tego nie rozwalcie za szybkoAGA 30, Libra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyglazik22 wrote:AGA 30 wrote:A ja mam takiego lenia teraz że szok!!! Mój M mnie wykończy na tym łóżku chyba!!!
to swietnie dawaj mu ile zywnie bedzie chciał :* to nie bedzie szukał na bokuwidocznie go Pociągasz i widac ze cie pragnie i kocha Tak Trzymaj powodzenia!!!! :*
A daje daje puki chce brać he he he!!!
Bo potem znowu tydzień postu będzie!!!Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam was dziewczyni ja własnie wróciłam z pacerku z zuzia,troszke pomogłysmy M. i zajadamy sie i pijemy ciepłą herbatkę ,co tam dziewczynki u was ?ja mam takie dziwne uczucie podbrzuszu jak by ból albo cos takiego taki jakis jak bym ciezar nosiła jakby jajniki hmm? ciezko stwierdzic moze któras tez tak ma czy to zblizajaca sie owulacja ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyglazik22 wrote:Witam was dziewczyni ja własnie wróciłam z pacerku z zuzia,troszke pomogłysmy M. i zajadamy sie i pijemy ciepłą herbatkę ,co tam dziewczynki u was ?ja mam takie dziwne uczucie podbrzuszu jak by ból albo cos takiego taki jakis jak bym ciezar nosiła jakby jajniki hmm? ciezko stwierdzic moze któras tez tak ma czy to zblizajaca sie owulacja ?
ja to na owulację czuję kłucie w jajniku... ale w tym cyklu cisza...