X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej agus mi mija nawet fajnie bo z powodu śniegu zwolnili nas wcześniej z pracy hi hi hi
    Librus to do dzieła kochana do dzieła :) a sprawozdanie to dawaj nam my ci z dziewczynami tu na forum machniemy jakieś i po sprawie będzie :) a ty będziesz mogła podziałać :)

Libra lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to sprawozdanie nie jest trudne do wykonania... raczej jest żmudne:/
    na pewno byście sobie poradziły:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was dziewczyni ja własnie wróciłam z pacerku z zuzia,troszke pomogłysmy M. i zajadamy sie i pijemy ciepłą herbatkę ,co tam dziewczynki u was ?ja mam takie dziwne uczucie podbrzuszu jak by ból albo cos takiego taki jakis jak bym ciezar nosiła jakby jajniki hmm? ciezko stwierdzic moze któras tez tak ma czy to zblizajaca sie owulacja ?

• mala29_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Librus u mnie fizycznie dobrze gorzej psychicznie, wczoraj w nocy popłakałam sobie więc dzisiaj jest mi troszkę lepiej. Na razie jestem zniechęcona do staranek mam nadziej ze mi szybko przejdzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:
    hej gosiaczku i Libra :) jak tam wam dzionek mija?

u mnie sporo choruje osób, więc ja jak zwykle muszę zachrzaniać za innych... dzisiaj był odbiór protokołu pokontrolnego i musiałam pisać dodatkowe wyjaśnienia... namęczyłam się jak cholera, bo to wogóle nie z mojego zakresu - szef każe, pracownik musi;/ niom i ze swoim sprawozdaniem nie zdążąm:( muszę wziąć do domu i skończyć dzisiaj przed północą, bo zaliczę obsuwkę:/
    a tak poza tym mam dobry humor... i jak byłam w toalecie, to tyle mi się pojawiło rozciągliwego śluzu, że szok o.O
    a co mała u Ciebie?

to dobrze! :) to działaj libra!!:D

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Mała, trzeba będzie porozglądać się za jakąś lampą i cenami, póki co w pon do lekarza, bo niechce się faszerować theraflu zatoki czy ibupromem, zawsze się tak sama leczyłam i mi przechodziło. Ale teraz jak chcemy bejbe to odstawiłam wszystkie takie leki, których w ciazy nie można:D

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam takiego lenia teraz że szok!!! Mój M mnie wykończy na tym łóżku chyba!!!
    Przed wyjściem mi powiedział jak wróce bądz gotowa na bara bara!!!
    Śnieg sypie lekko u mnie !!!:-)

glazik22, mala29_, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    A ja mam takiego lenia teraz że szok!!! Mój M mnie wykończy na tym łóżku chyba!!!

to swietnie dawaj mu ile zywnie bedzie chciał :* to nie bedzie szukał na boku ;) widocznie go Pociągasz i widac ze cie pragnie i kocha Tak Trzymaj powodzenia!!!! :* :D

AGA 30 lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

tylko i tego nie rozwalcie za szybko :)

AGA 30, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    glazik22 wrote:
    AGA 30 wrote:

to swietnie dawaj mu ile zywnie bedzie chciał :* to nie bedzie szukał na boku ;) widocznie go Pociągasz i widac ze cie pragnie i kocha Tak Trzymaj powodzenia!!!! :* :D

A daje daje puki chce brać he he he!!!
    Bo potem znowu tydzień postu będzie!!!:-)

Libra lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chce mieć na zapas :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    chce mieć na zapas :)

No to napewno na zapas chce mieć he he!!:-)

• natusia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadrobiłam was w końcu :) uffff ciężko było :)

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was dziewczyni ja własnie wróciłam z pacerku z zuzia,troszke pomogłysmy M. i zajadamy sie i pijemy ciepłą herbatkę ,co tam dziewczynki u was ?ja mam takie dziwne uczucie podbrzuszu jak by ból albo cos takiego taki jakis jak bym ciezar nosiła jakby jajniki hmm? ciezko stwierdzic moze któras tez tak ma czy to zblizajaca sie owulacja ?

• natusia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś testuj je ile wlezie :) Jak ma się popsuć to najlepiej od razu to nowe ci dadzą ;)

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku kobitki jam mi zimno i spać mi się chce okropnie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Librus u mnie fizycznie dobrze gorzej psychicznie, wczoraj w nocy popłakałam sobie więc dzisiaj jest mi troszkę lepiej. Na razie jestem zniechęcona do staranek mam nadziej ze mi szybko przejdzie.

o jejku, mała:* <tulam>

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    Aguś testuj je ile wlezie :) Jak ma się popsuć to najlepiej od razu to nowe ci dadzą ;)

Testujemy testujemy w końcu na gwarancji jest to trzeba go wypróbować na maksa!!!:-)

natusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Byłam dzisiaj u gin na usg i powiedziała mi że mammy z M serduszkować codziennie. A w pn mam znowu iść do niej i zobaczy czy doszło do ovu.

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    glazik22 wrote:

ja to na owulację czuję kłucie w jajniku... ale w tym cyklu cisza...

‹‹ 1139 1140 1141 1142 1143 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ