X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie zastanawiam się czym to jest spowodowane, że my kobiety musimy tyle zmagac się z losem, żeby zajść w upragnioną ciąże. Ale zauważyłam wśród moich sióstr stryjecznych, że mają taki sam problem, więc pocieszam się tym że nie jestem sama. Mam bliską mi siostrę, która stara się o drugie dziecko. Jest już po dwóch inseminacjach, i dodatkowo stwierdzili u niej wrogość śluzu. Pierwszą ciąże poroniła, z drugiej ma syna, trzecią poroniła a w czwartą już w ogóle nie może zajść.

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wam mówię że to przez postęp cywilizacji.. organizmy nie nadążają za tym wszystkim, stresy, brak pracy, złe żywienie... to wszystko ma wpływ.

natusia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gocha04, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • natusia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i chemia wszędzie!

zosia-ktosia, gocha04, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dosłownie dziewczęta to są przyczyny i jak byśmy chciały to zmienić to i tak się nie da.

natusia, zosia-ktosia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    Blondi wykres masz obiecujacy:)nie to co ja:(czuje sie tak jakby zaraz miał byc okres:(

mnie dzis coś pobolewał brzuch ale przeszło ale zawsze tak mam przed @

a.png
    a.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zauważcie że kiedyś babka szła na pole, rwała marchew, oczyściła o spódnicę dała dzieciom i każdy był zdrowy. a teraz? nie do pomyslenia !!!

natusia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna_w, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Woseba wrote:
    Blondi wykres masz obiecujacy:)nie to co ja:(czuje sie tak jakby zaraz miał byc okres:(

no a ja do @ mam jeszcze 2 tygodznie..nic innego nie zrobie jak czekac do wizyty u gina..póki co sobie tłumacze ze to fasolka sie robi:)dlatego boli inaczej niz zwykle:)

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mojego malego staram wychowywac tak jak mnie kiedys co do jedzenia latego jak miał już 3miesiace to zupki jadł;)

natusia lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    Blondi22 wrote:
    Woseba wrote:

no a ja do @ mam jeszcze 2 tygodznie..nic innego nie zrobie jak czekac do wizyty u gina..póki co sobie tłumacze ze to fasolka sie robi:)dlatego boli inaczej niz zwykle:)

też jestem myśli ze to żolnieżyk sie wgryza ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    zauważcie że kiedyś babka szła na pole, rwała marchew, oczyściła o spódnicę dała dzieciom i każdy był zdrowy. a teraz? nie do pomyslenia !!!

Teraz dzieci dostają pokrojoną ekologiczną marchewkę w szkole, w szczelnie zamkniętych foliowych torebkach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obejrzałam relację na tvn24 o panice w Anglii. Śmiechu warte. Kilka cm śniegu, i paraliż całego kraju. Zastanawiam się czy to powód do śmiechu czy płaczu :)

zosia-ktosia, nick nieaktualny, Amicizia lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Obejrzałam relację na tvn24 o panice w Anglii. Śmiechu warte. Kilka cm śniegu, i paraliż całego kraju. Zastanawiam się czy to powód do śmiechu czy płaczu :)

no własnie.. chyba płaczu.. nad tym jak ci ludzie są dziwni, nie przygotowani w ogóle do życia..

co do sztuczności to będzie jeszcze gorzej: GMO - to dopiero cholerstwo.

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

dziwny kraj wogole nie przygotowany do niczego

a.png
    a.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to znowu ja:)

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no niestety kobitki tylko tak tu jest ale nie dziwcie się oni w ogóle zimy nie mieli więc i nie maja sprzętu do takiego śniegu.
    Wosabko ja tak czasem miałam przy mierzeniu szyjki jak ja za bardzo sprawdzałam albo po mierzeniu temp ze mnie potem brzuch bolał jak na @. Ja mam nadziej tylko że to plemniczek wgryza się w twoje jajeczko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam dziewczynki. U mnie też spadło 2cm śniegu, muszę wykupić pół Lidla, żebym z głodu nie umarła.
    Weekend się zaczyna, miłego <3, balowania, imprezowania itp itd :D

nick nieaktualny, zosia-ktosia, natusia, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez zmykam:)napisze po lekarzu co mi powiedział:)pa kochane:)

mauysia, zosia-ktosia, nick nieaktualny, natusia, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie że się cieszycie że znowu Was nawiedziłam!!!!!normalnie zero odzewu to ja też sobie idę:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2013, 13:53

zosia-ktosia, natusia lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też zmykam. miłego weekendu.papatki dziewczynki

nick nieaktualny, natusia lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej tym, które przyszły, PA tym, które poszły :) Ja jeszcze będę na posterunku przez pół godzinki, a potem WEEKEEEEND!!!

natusia lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 1137 1138 1139 1140 1141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ