plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiecie zastanawiam się czym to jest spowodowane, że my kobiety musimy tyle zmagac się z losem, żeby zajść w upragnioną ciąże. Ale zauważyłam wśród moich sióstr stryjecznych, że mają taki sam problem, więc pocieszam się tym że nie jestem sama. Mam bliską mi siostrę, która stara się o drugie dziecko. Jest już po dwóch inseminacjach, i dodatkowo stwierdzili u niej wrogość śluzu. Pierwszą ciąże poroniła, z drugiej ma syna, trzecią poroniła a w czwartą już w ogóle nie może zajść.
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:Woseba wrote:Blondi wykres masz obiecujacy:)nie to co ja:(czuje sie tak jakby zaraz miał byc okres:(
mnie dzis coś pobolewał brzuch ale przeszło ale zawsze tak mam przed @
no a ja do @ mam jeszcze 2 tygodznie..nic innego nie zrobie jak czekac do wizyty u gina..póki co sobie tłumacze ze to fasolka sie robi:)dlatego boli inaczej niz zwykle:) -
Woseba wrote:Blondi22 wrote:Woseba wrote:Blondi wykres masz obiecujacy:)nie to co ja:(czuje sie tak jakby zaraz miał byc okres:(
mnie dzis coś pobolewał brzuch ale przeszło ale zawsze tak mam przed @
no a ja do @ mam jeszcze 2 tygodznie..nic innego nie zrobie jak czekac do wizyty u gina..póki co sobie tłumacze ze to fasolka sie robi:)dlatego boli inaczej niz zwykle:)
też jestem myśli ze to żolnieżyk sie wgryzaWoseba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:zauważcie że kiedyś babka szła na pole, rwała marchew, oczyściła o spódnicę dała dzieciom i każdy był zdrowy. a teraz? nie do pomyslenia !!!
Teraz dzieci dostają pokrojoną ekologiczną marchewkę w szkole, w szczelnie zamkniętych foliowych torebkach. -
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Obejrzałam relację na tvn24 o panice w Anglii. Śmiechu warte. Kilka cm śniegu, i paraliż całego kraju. Zastanawiam się czy to powód do śmiechu czy płaczu
no własnie.. chyba płaczu.. nad tym jak ci ludzie są dziwni, nie przygotowani w ogóle do życia..
co do sztuczności to będzie jeszcze gorzej: GMO - to dopiero cholerstwo. -
a no niestety kobitki tylko tak tu jest ale nie dziwcie się oni w ogóle zimy nie mieli więc i nie maja sprzętu do takiego śniegu.
Wosabko ja tak czasem miałam przy mierzeniu szyjki jak ja za bardzo sprawdzałam albo po mierzeniu temp ze mnie potem brzuch bolał jak na @. Ja mam nadziej tylko że to plemniczek wgryza się w twoje jajeczkoW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny