plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:zosia-ktosia wrote:a do mnie ktoś pisze na FB jakis pewnie mój były podszywa się..
jezu ale dzieciaki !!!
Nie dziwne skoro masz takie seksi zdjęcie profilowe
a ha ha ha sama je sobie zrobiłam przy kompie:)
domyslam sie kto to.. ojjj... ach ci faceci:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja trzymam mocno kciuki żeby się nie skończył i żebyś ujrzała 2 kreseczki
A tak z innej beczki wiecie jak Anglicy są debilni hi hi hi. Zaczął padać u nas śnieg w końcu tak jak w Polsce, niby ma napadać do 30 cm a oni są już sparaliżowani. Puścili nas do domu wcześniej, bo bali się że z pod firmy nie wyjedziemy he he hezosia-ktosia, natusia, gadgeta lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Wlaśnie odpisała mi ginka, u ktorej leczę tarczycę i jednak mam zwiększyć dawkę euthyroxu do 50 mg! Gadgetko znów miałaś rację!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2013, 13:51
Blondi22, mauysia, Libra, gadgeta, Amicizia lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
mala29_ wrote:ja trzymam mocno kciuki żeby się nie skończył i żebyś ujrzała 2 kreseczki
A tak z innej beczki wiecie jak Anglicy są debilni hi hi hi. Zaczął padać u nas śnieg w końcu tak jak w Polsce, niby ma napadać do 30 cm a oni są już sparaliżowani. Puścili nas do domu wcześniej, bo bali się że z pod firmy nie wyjedziemy he he he
hehe dobre -
mala29_ wrote:ja trzymam mocno kciuki żeby się nie skończył i żebyś ujrzała 2 kreseczki
A tak z innej beczki wiecie jak Anglicy są debilni hi hi hi. Zaczął padać u nas śnieg w końcu tak jak w Polsce, niby ma napadać do 30 cm a oni są już sparaliżowani. Puścili nas do domu wcześniej, bo bali się że z pod firmy nie wyjedziemy he he he
No to nic tylko się cieszyćFajnie masz, że już zaczęłaś weekend!
Ale u nas jest podobnie. Trochę poprószy i już 2x większe korki na mieście... -
nick nieaktualny
-
słyszałam o ich panice:)
dobrzy sa.. ciekawe czy daliby sobie radę przy mrozie -20 stopni.
zamkneliby wszystko:) -
nick nieaktualnymala29_ wrote:ja trzymam mocno kciuki żeby się nie skończył i żebyś ujrzała 2 kreseczki
Koleżanka napisała na fejsie że zamknęli polską szkołe w anglii gdzie uszcęszczają jej dzieci
-
dosłownie i tak już większość zakładów jest pozamykana szkoły a do sklepów nawet pieczywo nie dojechało. Powiem wam że chciała bym zobaczyć jak by postępowali jak by jeden dzień musieli się zmagać z metrowym śniegiem jak w Polsce.
natusia, zosia-ktosia lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke