X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laski :) a ja juz w domku hi hi hi . jak wam mija dzionek?

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja się żegnam na razie będę póżniej i tym co się nie pojawia juz dziśiaj życzę miłego i udanego weekendu:)

Woseba lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    a do mnie ktoś pisze na FB jakis pewnie mój były podszywa się..
    jezu ale dzieciaki !!!

Nie dziwne skoro masz takie seksi zdjęcie profilowe ;-)

zosia-ktosia, Shagga_80, mauysia lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    hej laski :) a ja juz w domku hi hi hi . jak wam mija dzionek?

hej mała;)
    widze nowy cykl zaczelas

a.png
    a.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    a do mnie ktoś pisze na FB jakis pewnie mój były podszywa się..
    jezu ale dzieciaki !!!

Nie dziwne skoro masz takie seksi zdjęcie profilowe ;-)

a ha ha ha sama je sobie zrobiłam przy kompie:)
    domyslam sie kto to.. ojjj... ach ci faceci:)

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierd... udało mi się doprowadzić do końca jedną moją pracę, hehhee. A nie było to łatwe,bo wolałam dziś z Wami popychać pierdoły :)

zosia-ktosia, Rucia, anna_w lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety :( ale co tam mówi się trudno i trzeba żyć dalej. Wiedziałam że tak będzie więc nie miałam co się łudzić no temp tez o tym świadczyła bo skakała to w górę to w dół.

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe jak u mnie cykl sie skonczy

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala :-) Kiedyś się uda :-) W lutym stukną mi dwa lata odkąd się staramy, nie tracę jednak nadziei, ale wiara dawno ze mnie uleciała. Głowa do góry. Mój cykl pewnie też zakończy się @ biorąc pod uwagę mój cyckowaty wykres.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:

Zapowiada się ciekawie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja trzymam mocno kciuki żeby się nie skończył i żebyś ujrzała 2 kreseczki :)
    A tak z innej beczki wiecie jak Anglicy są debilni hi hi hi. Zaczął padać u nas śnieg w końcu tak jak w Polsce, niby ma napadać do 30 cm a oni są już sparaliżowani. Puścili nas do domu wcześniej, bo bali się że z pod firmy nie wyjedziemy he he he :)

zosia-ktosia, natusia, gadgeta lubią tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlaśnie odpisała mi ginka, u ktorej leczę tarczycę i jednak mam zwiększyć dawkę euthyroxu do 50 mg! Gadgetko znów miałaś rację!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2013, 13:51

Blondi22, mauysia, Libra, gadgeta, Amicizia lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Blondi22 wrote:

Zapowiada się ciekawie :-)

;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia mi już mija 7 lat i po prostu mam czasem dość nie wiem ile jeszcze wytrzymam. Czasem jestem po prostu strzępkiem nerwów i ciągle wyć mi się chce. Staram się tego nie pokazywać.

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    A tak z innej beczki wiecie jak Anglicy są debilni hi hi hi. Zaczął padać u nas śnieg w końcu tak jak w Polsce, niby ma napadać do 30 cm a oni są już sparaliżowani. Puścili nas do domu wcześniej, bo bali się że z pod firmy nie wyjedziemy he he he :)

hehe dobre

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:

No to nic tylko się cieszyć :D Fajnie masz, że już zaczęłaś weekend!

Ale u nas jest podobnie. Trochę poprószy i już 2x większe korki na mieście...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi wykres masz obiecujacy:)nie to co ja:(czuje sie tak jakby zaraz miał byc okres:(

Blondi22 lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:

słyszałam o ich panice:)

dobrzy sa.. ciekawe czy daliby sobie radę przy mrozie -20 stopni.
    zamkneliby wszystko:)

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:

Koleżanka napisała na fejsie że zamknęli polską szkołe w anglii gdzie uszcęszczają jej dzieci :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dosłownie i tak już większość zakładów jest pozamykana szkoły a do sklepów nawet pieczywo nie dojechało. Powiem wam że chciała bym zobaczyć jak by postępowali jak by jeden dzień musieli się zmagać z metrowym śniegiem jak w Polsce.

natusia, zosia-ktosia lubią tę wiadomość

‹‹ 1136 1137 1138 1139 1140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ