plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny skoro już w temacie poronien ... polecam Wam portal Parenting.pl jest tam dużo informacji na temat jak odróżnić normalne obrawy w ciąży od niebezpiecznych. Jest tam dokładnie opisane jaki ból brzucha trzeba natychmiast skonsultowac z lekarzem, to samo odnośnie plamień, brudzeń itp.
Rozmawiałam wczoraj ze szwagierką i pytalam o jej pierwszą poronioną ciążę. Ona miała przez kilka dni przed terminem @ okropne bóle- była pewna,że odnowiła jej się torbiel i co gorsza brała kikla dni nurofen!!! Skręcalo ją z bólu.
24 stycznia mam wizytę u nowej lekarki. Niestety nie ma tam jakiegoś bardzo polecanego lekarza do wyboru.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2013, 12:14
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Rucia wrote:Shagga_80 wrote:O rany...właśnie zobaczyłam wykres jednej z innych babeczek (z innego wątku) i nieźle Ona używa tego swojego Starego...dzień w dzień po dwa razy
Że też On ma jeszcze w ogóle plemniki
Miałam pracować,tak? Szefie wracaj,to będę musiała zabrać sie do roboty !!!!!!!!!!
Wiem o którą dziewczynę chodzi. Tylko zastanawia mnie czy współzycie dzień w dzień dwa razy dziennie zauowocuje fasolką. Czy plemniki nie są wted za słabe?
wszystko zależy od jakości nasienia jeśli ktoś ma złe parametry nie wskazane jest takie przytulanie...
chociaż mój M. ostatnio wyczytał a jakiś badaniach amerykańskich że i okolicach owu nalezy współżyć co dziennie nawet kilka razy dziennie aby wykluczyć słabe i zdeformowane plamniki... ale na ile to prawda nie wiem bo podejrzewam ze mój po prostu chce zwiększyć ilość bzykanek
Rucia, mauysia, Shagga_80, Libra, gadgeta lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:ja miałam "do wyboru";
- przystojnego ale pewnego siebie "skur**synka" co to wie ze może mieć panienki
- przystojnego ale zazdrosnego który mi robił jazdy co chwila
- takiego sobie ale najnormalniejszego z tych wszystkich
wybrałam Tomka - nr 3:)
czasem myśle że u mnie nie ma tej namiętności "wzrokowej" że patrzysz na niego i pragniesz go zawsze bo ci sie podoba i cie pociąga..
nie, wiem czemu ale jak ja patrze na swojego M to zawsze mi sie chce:)!
POCIAGA mnie On, jego wzrok i klata owłosiona kiedys mi sie to nie podobało ale od kąd jestem z nim to jest to bardzo podniecajace i sexi jak dla mnie :*zosia-ktosia, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Rucia wrote:Shagga_80 wrote:O rany...właśnie zobaczyłam wykres jednej z innych babeczek (z innego wątku) i nieźle Ona używa tego swojego Starego...dzień w dzień po dwa razy
Że też On ma jeszcze w ogóle plemniki
Miałam pracować,tak? Szefie wracaj,to będę musiała zabrać sie do roboty !!!!!!!!!!
Wiem o którą dziewczynę chodzi. Tylko zastanawia mnie czy współzycie dzień w dzień dwa razy dziennie zauowocuje fasolką. Czy plemniki nie są wted za słabe?
ja tam też współżyłam z mężem codziennie wieczorem jak był czas i było można i owszem zaszłam w ciąże tylko po 9 tygodniach ją straciłam:(teraz pytanie czy to był powód?odpowiedzi nigdy nie uzyskam choć mogę obstawiać ,że pewnie Tak:)
Effcia podobno taki 100% silny plemnik potrzebuje 3 miesięcy aby się w pełni ukształtować. -
Shagga_80 wrote:Fedra wrote:mala29_ wrote:Ja to samo tez strasznie jestem o mojeho M. zazdrosna az ostatnio powiedzial mi ze az czasem robi sie nie mile. A z wlaszcza o jego byla ktura ma dobry kontakt i nie chce zerwac tej znajomosc .Wiem ze nie mam oco byc zazdrosna bo ona maswoja juz rodzine i teraz czeka na swoje malenstwo. Jak sie dowiedzialam to jeszcze bardziej ja znienawidzilam hi hi hi. Tak wiem jest to glupie ale taka juz jestem i tyle.
a ja nie jestem zazdrosna o mojego choć to całkeim przystojny facet
ale to chyba z wiekiem przechodzi ja mojemu po prostu ufam
Ja do niedawna byłam meeeeeeeeeega zazdrosna o mojego...wiecznie robiłam Mu jazdy np na imprezach, weselach...Nie miał ze mną lekko...jak nie piłam to byłam tak spięta,że każdą Babkę, która zakręciła się w okół Niego uważałam za spore zagrożenie...nawet zdarzało się,że obcy ludzie mówili mi,że widać,że niepodoba mi się jak mój M tańczy z inną...potem mi przeszło (jak zaczęliśmy mieć problemy), bo uznałam,że to byłoby wybawienie jakby mnie zdradził zostawiłabym Go bez mrugnięcia okiem...teraz gdy zaczęło się nam układać myślałam,że nadal nie jestem chorobliwie zazdrosna...aż do przedwczoraj chyba,gdy znalazłam na Jego NK wiadomość od jakiej laski,że złamała nogę wtedy co do Niej dzwonił więc nici z piwka...początkowo nie przejęłam się,chociaż zaraz kazałam Mu wyjaśniać i wyjaśnił...ale potem zaczęłam drążyć temat i nawet napisałam do Niej na NK (w Jego imieniu) o czym gadali,bo On niby nie pamięta,bo był wtedy pod wpływem...ale nic się nie dowiedziałam....i chwilowo odpuściłam nieco temat...ale zwrócę na Nią uwagę,. hheheh a jak przyjdzie rachunek za tel sprawdze ile trwala rozmwoa
Kochana takie zachowanie do niczego dobrego nie prowadzi zaraz wkręcisz się w spirale podejrzeń... a nie pomyślałaś że on Ci o tym piwie nie powiedział bo uznał ze zrobisz awanturę?
na poczatku mojego zwiazku z moim M. jego była doprowadzała mnie do sząłu potrafiła do niego dzwonić mailowac i tak dalej, pewnego razu napisała do mojego na gg odpisałam jej w swoim imieniu pisząc że mojego nie ma w domu (ale był i stał za moimi plecami) czytał wszystko co ona pisała a pisała straszne rzeczy że on wróci do niej że to tylko kwestia czasu o wyzwiskach i takich tam nie wspomnę...
a dzwięk jej imienia otwierał mi sie nóż w kieszeni... miesiac przed ślubem pisała do niego smsy że ona go kocha że ten ślub to jego najgorszy bład w życiu że ona na niego czeka i jeszcze moze zmienić zdanie... w dniu ślubu w kościele byłam nerwowa tylko czekałam aż usłysze "że ona nie zgadza się na ten ślub"... to był obłęd... ona ma męża ale i dzieci zdażyło im się spotkać na kawie (kiedyś mój mi tego nie mówił) ale od kąd mi przeszło to mi mówi a ja tą laske mam w du...
bo wiem że mój mnie kocha i nigdy nie zostawi w tym roku będzie 10 lat jak będziemy razemRucia, mauysia, Libra lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Jeśli chodzi o codznienne serduszkowanie, to przed owulacją powinno się zrobić jakies 3 dni wstrzemięźliwości. Czytałam też w kilku miejscach i tez pamiętam,że dziewczyny już tu pisały- nie powienno się serduszkować w okolicach spodziewanego @ jeśli się podejrzewa ciążę.
Na pewno takie codziennie strzelanie nie zwiększa szans na poczęcie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2013, 12:21
Libra lubi tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:ja miałam "do wyboru";
- przystojnego ale pewnego siebie "skur**synka" co to wie ze może mieć panienki
- przystojnego ale zazdrosnego który mi robił jazdy co chwila
- takiego sobie ale najnormalniejszego z tych wszystkich
wybrałam Tomka - nr 3:)
czasem myśle że u mnie nie ma tej namiętności "wzrokowej" że patrzysz na niego i pragniesz go zawsze bo ci sie podoba i cie pociąga..
Nie powiedziałabym, że twój Tomek jest taki sobiebardzo mi się podoba jako mężczyzna !
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
Dora wrote:Jeśli chodzi o codznienne serduszkowanie, to przed owulacją powinno się zrobić jakies 3 dni wstrzemięźliwości. Czytałam też w kilku miejscach i tez pamiętam,że dziewczyny już tu pisały- nie powienno się serduszkować w okolicach spodziewanego @ jeśli się podejrzewa ciążę.
a dlaczego tez jest napisane?
-
Dora wrote:Jeśli chodzi o codznienne serduszkowanie, to przed owulacją powinno się zrobić jakies 3 dni wstrzemięźliwości. Czytałam też w kilku miejscach i tez pamiętam,że dziewczyny już tu pisały- nie powienno się serduszkować w okolicach spodziewanego @ jeśli się podejrzewa ciążę.
a dlaczego tez jest napisane?
-
nick nieaktualny
-
No nadrobiłam wszystko co do strony
więc mogę się przywitać
WITAJCIE KOCHANE
i spadam bo mnie wzięło na małe przemeblowanie w salonie a że mnie głowa boli to już dłużej przy pkompie nie usiedze zważywszy ze Was nadrabiałam od 11mauysia lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:Słuchajcie, czy nie zastanawiało was to, czemu w objawach widnieją " dziwne sny " jako objaw właśnie. Czy sny mogą być objawem ciąży? Jak to wytłumaczyć? Cały czas mnie to nurtuje
według mnie to nie jest wyznacznik bo ja dziwne sny mam przez całe życie a w ciaży nie jestem
w ogóle te objawy to sobie mozna wsadzić.. wiecie gdzie..
głowa może bolec od cisnienia, zaparcia mieć od złego jedzenia, biegunkę to samo - to wcale nie sa wyznaczniki ciąży..
no ale cos musieli wcisnąć żeby mydlic oczka:) i sie łudzić, dlatego chłodno trzeba na to patrzeć
Ja chyba w poprzednim cyklu (po owu) wpisywałam wszystkie objawy - jak zaparcie to zaparaci, jak coś tam poczułam w piersiach to zaznaczałam ból piersi-albo wrażliwe nie pamiętam już nawet i wtedy ten detektor szalał pokazywał mi już mega punktów - wychodziło chyba z 50/100 ...aż wreszcie na spokojnie uznałam, że to bez sensu..i wyrzuciłam wszystkodziś coś pobolewa mnie podbrzusze i nie wiem,czy nie zaznaczyć ból owu,ale nie wiem,bo pewna nie jestem czy zaznaczyć
-
nick nieaktualny
-
glazik22 wrote:dziewczyny powiedzcie mi teraz zaobserwowałam ze mój sluz zrobił sie przezroczysty w konsystencji przypomina tzw.białko jaja kurzego? jak mam zaznaczyc na wykresie i co to za śluz? z góry dzieki
to jest śluz płodny. na wykresie zaznaczasz ten najbardziej płodny. nawet jak zauwazysz go pod koniec dnia -
Dora wrote:Dziewczyny skoro już w temacie poronien ... polecam Wam portal Parenting.pl jest tam dużo informacji na temat jak odróżnić normalne obrawy w ciąży od niebezpiecznych. Jest tam dokładnie opisane jaki ból brzucha trzeba natychmiast skonsultowac z lekarzem, to samo odnośnie plamień, brudzeń itp.
Rozmawiałam wczoraj ze szwagierką i pytalam o jej pierwszą poronioną ciążę. Ona miała przez kilka dni przed terminem @ okropne bóle- była pewna,że odnowiła jej się torbiel i co gorsza brała kikla dni nurofen!!! Skręcalo ją z bólu.
24 stycznia mam wizytę u nowej lekarki. Niestety nie ma tam jakiegoś bardzo polecanego lekarza do wyboru.
ja jestem na ym portalu już od 2009 roku bardzo fajny i dziewczyny zawsze pomoga w pytaniach