plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFedra wrote:mala29_ wrote:Ja to samo tez strasznie jestem o mojeho M. zazdrosna az ostatnio powiedzial mi ze az czasem robi sie nie mile. A z wlaszcza o jego byla ktura ma dobry kontakt i nie chce zerwac tej znajomosc .Wiem ze nie mam oco byc zazdrosna bo ona maswoja juz rodzine i teraz czeka na swoje malenstwo. Jak sie dowiedzialam to jeszcze bardziej ja znienawidzilam hi hi hi. Tak wiem jest to glupie ale taka juz jestem i tyle.
a ja nie jestem zazdrosna o mojego choć to całkeim przystojny facet
ale to chyba z wiekiem przechodzi ja mojemu po prostu ufam
mój po wczoraj szym sie uspokoił powiedział ze bardzo mnie kocha i nie chce mnie stracic -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:O rany...właśnie zobaczyłam wykres jednej z innych babeczek (z innego wątku) i nieźle Ona używa tego swojego Starego...dzień w dzień po dwa razy
Że też On ma jeszcze w ogóle plemniki
Miałam pracować,tak? Szefie wracaj,to będę musiała zabrać sie do roboty !!!!!!!!!!
Wiem o którą dziewczynę chodzi. Tylko zastanawia mnie czy współzycie dzień w dzień dwa razy dziennie zauowocuje fasolką. Czy plemniki nie są wted za słabe?Shagga_80, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:mala29_ wrote:Ja to samo tez strasznie jestem o mojeho M. zazdrosna az ostatnio powiedzial mi ze az czasem robi sie nie mile. A z wlaszcza o jego byla ktura ma dobry kontakt i nie chce zerwac tej znajomosc .Wiem ze nie mam oco byc zazdrosna bo ona maswoja juz rodzine i teraz czeka na swoje malenstwo. Jak sie dowiedzialam to jeszcze bardziej ja znienawidzilam hi hi hi. Tak wiem jest to glupie ale taka juz jestem i tyle.
Ja do niedawna byłam meeeeeeeeeega zazdrosna o mojego...wiecznie robiłam Mu jazdy np na imprezach, weselach...Nie miał ze mną lekko...jak nie piłam to byłam tak spięta,że każdą Babkę, która zakręciła się w okół Niego uważałam za spore zagrożenie...nawet zdarzało się,że obcy ludzie mówili mi,że widać,że niepodoba mi się jak mój M tańczy z inną...potem mi przeszło (jak zaczęliśmy mieć problemy), bo uznałam,że to byłoby wybawienie jakby mnie zdradził zostawiłabym Go bez mrugnięcia okiem...teraz gdy zaczęło się nam układać myślałam,że nadal nie jestem chorobliwie zazdrosna...aż do przedwczoraj chyba,gdy znalazłam na Jego NK wiadomość od jakiej laski,że złamała nogę wtedy co do Niej dzwonił więc nici z piwka...początkowo nie przejęłam się,chociaż zaraz kazałam Mu wyjaśniać i wyjaśnił...ale potem zaczęłam drążyć temat i nawet napisałam do Niej na NK (w Jego imieniu) o czym gadali,bo On niby nie pamięta,bo był wtedy pod wpływem...ale nic się nie dowiedziałam....i chwilowo odpuściłam nieco temat...ale zwrócę na Nią uwagę,. hheheh a jak przyjdzie rachunek za tel sprawdze ile trwala rozmwoa -
Mój M. też ma dobry kontakt ze swoją byłą. Była nawet na naszym ślubie. Bardzo miła dziewczyna.
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Rucia wrote:Zośka prawo jazdy są w życiu bardzo potrzebne, ale nie niezbędne
Odkładałam chyba 4 lata egzamin, bo bałam się, że obleje z 10 razy, aż w końcu dostałam na urodziny samochód i byłam zmuszona iść dokończyć prawko. Na szczęście udało się za pierwszym razem
Ja też chcę taki prezent na urodziny!!! Kto taki hojny był??
Zosiu, to musi być straszne poronić,współczuję strasznie Twojej koleżance:(
Mój mąż. Na poprzednie urodziny dostałam od niego retro skuter, a dwa lata wcześniej rowerW tym roku obiecał mi helikopter
zosia-ktosia, Shagga_80, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Shagga_80 wrote:Rucia wrote:Zośka prawo jazdy są w życiu bardzo potrzebne, ale nie niezbędne
Odkładałam chyba 4 lata egzamin, bo bałam się, że obleje z 10 razy, aż w końcu dostałam na urodziny samochód i byłam zmuszona iść dokończyć prawko. Na szczęście udało się za pierwszym razem
Mój mąż. Na poprzednie urodziny dostałam od niego retro skuter, a dwa lata wcześniej rowerW tym roku obiecał mi helikopter
Masz idealnego Męża, przystojny i hojny, idealne połączenie, heheheAGA 30 lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Fedra wrote:mala29_ wrote:Ja to samo tez strasznie jestem o mojeho M. zazdrosna az ostatnio powiedzial mi ze az czasem robi sie nie mile. A z wlaszcza o jego byla ktura ma dobry kontakt i nie chce zerwac tej znajomosc .Wiem ze nie mam oco byc zazdrosna bo ona maswoja juz rodzine i teraz czeka na swoje malenstwo. Jak sie dowiedzialam to jeszcze bardziej ja znienawidzilam hi hi hi. Tak wiem jest to glupie ale taka juz jestem i tyle.
Mój M. też ma dobry kontakt ze swoją byłą. Była nawet na naszym ślubie. Bardzo miła dziewczyna.
ja jestem zazdrosna o M. nie utrzymuje kontaktów z byłą, tylko dzwoni gdy chodzi o ich dziecko wspólne.
ja z byłym też nie utrzymuje kontaktów choć bym chciała, ale tylko dla Ali żeby widziała że jej rodzice moga się dogadywac i rozumieć.
ogólnie ja nie darzę sympatią byłej M on mojego byłego.. nie widujemy się i już. jest spokój. -
Rucia wrote:Słuchajcie, czy nie zastanawiało was to, czemu w objawach widnieją " dziwne sny " jako objaw właśnie. Czy sny mogą być objawem ciąży? Jak to wytłumaczyć? Cały czas mnie to nurtuje
według mnie to nie jest wyznacznik bo ja dziwne sny mam przez całe życie a w ciaży nie jestem17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Witajcie dziewczynki:)
Chyba nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić
Tempo pisania jest tu cały czas zawrotne. Dokształcam się teraz w temacie wczesnej ciąży oraz zglębiałam tajniki niedoczynności tarczycy w (ciązy). Mam też ambitne zadanie:codziennie robę i jem inną sałatkę lub surówkę.
Rucia widzę,że Twoje tempki coś dziwne..
Cos mnie ominęło?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2013, 12:04
mauysia, Libra, Amicizia lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Rucia wrote:Shagga_80 wrote:Rucia wrote:Zośka prawo jazdy są w życiu bardzo potrzebne, ale nie niezbędne
Masz idealnego Męża, przystojny i hojny, idealne połączenie, hehehe
Dobry z niego facet -
Fedra wrote:Rucia wrote:Słuchajcie, czy nie zastanawiało was to, czemu w objawach widnieją " dziwne sny " jako objaw właśnie. Czy sny mogą być objawem ciąży? Jak to wytłumaczyć? Cały czas mnie to nurtuje
według mnie to nie jest wyznacznik bo ja dziwne sny mam przez całe życie a w ciaży nie jestem
w ogóle te objawy to sobie mozna wsadzić.. wiecie gdzie..
głowa może bolec od cisnienia, zaparcia mieć od złego jedzenia, biegunkę to samo - to wcale nie sa wyznaczniki ciąży..
no ale cos musieli wcisnąć żeby mydlic oczka:) i sie łudzić, dlatego chłodno trzeba na to patrzećmauysia, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:własnie dostałam wiadomość. że koleżanka poroniła, miała 2 płody - bliźniaki. załamana dosłownie mimo że ciąża nie planowana..
no takie życie..
widać za jakis czas naprawdę cudem będzie zajście i donoszenie ciąży.
życze Wam wszystkim szybkiego zafasolkowania.
smutne:(
dołączam się do życzeń -
Rucia wrote:Fedra wrote:glazik22 wrote:Dziewczynki mam pytanie?? co myslicie o założeniu własnej działalnosci gospodarczej jako kosmetyczka na telefon dojazdem do domu ? zamierzam założyc taki biznes.
powiem tak lepiej nie zakładaj działalności nie opłaca się
Fedro czyżbyś utknęła w zaspach? Gdzie byłaś jak cię nie było?
musiałam Was nadrobić od strony 1108 i prawie mi się udało
troche zarobiona jestem a i sesja mi się zbliża więc roboty mam sporo17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyDora wrote:Witajcie dziewczynki:)
Chyba nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić
Tempo pisania jest tu cały czas zawrotne. Dokształcam się teraz w temacie wczesnej ciąży oraz zglębiałam tajniki niedoczynności tarczycy w (ciązy). Mam też ambitne zadanie:codziennie robę i jem inną sałatkę lub surówkę.
Rucia widzę,że Twoje tempki coś dziwne..
Cos mnie ominęło?
Wiem właśnie Doruś, że wykres mam dziwaczny. Wyglądem przypomina cycka ze sterczącym sutkiemA tak na poważnie czekam na skok ( o ile będzie ). W poniedziałek mam wizytę u mojej gin, wydrukuję wykres, pokażę jej, może coś z niego wywnioskuje.
Dora, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:O rany...właśnie zobaczyłam wykres jednej z innych babeczek (z innego wątku) i nieźle Ona używa tego swojego Starego...dzień w dzień po dwa razy
Miałam pracować,tak? Szefie wracaj,to będę musiała zabrać sie do roboty !!!!!!!!!!
pewnie chodzi o Wsk:) niom, oni to dają czadu:DRucia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:zosia-ktosia wrote:własnie dostałam wiadomość. że koleżanka poroniła, miała 2 płody - bliźniaki. załamana dosłownie mimo że ciąża nie planowana..
no takie życie..
widać za jakis czas naprawdę cudem będzie zajście i donoszenie ciąży.
życze Wam wszystkim szybkiego zafasolkowania.
smutne:(
dołączam się do życzeń
strasznie :(szkoda dzieciaczków i rodziców przykro mi
równiez sie dołaczam do życzeń!!: -
Rucia wrote:Shagga_80 wrote:O rany...właśnie zobaczyłam wykres jednej z innych babeczek (z innego wątku) i nieźle Ona używa tego swojego Starego...dzień w dzień po dwa razy
Wiem o którą dziewczynę chodzi. Tylko zastanawia mnie czy współzycie dzień w dzień dwa razy dziennie zauowocuje fasolką. Czy plemniki nie są wted za słabe?
ja tam też współżyłam z mężem codziennie wieczorem jak był czas i było można i owszem zaszłam w ciąże tylko po 9 tygodniach ją straciłam:(teraz pytanie czy to był powód?odpowiedzi nigdy nie uzyskam choć mogę obstawiać ,że pewnie Tak:) -
ja miałam "do wyboru";
- przystojnego ale pewnego siebie "skur**synka" co to wie ze może mieć panienki
- przystojnego ale zazdrosnego który mi robił jazdy co chwila
- takiego sobie ale najnormalniejszego z tych wszystkich
wybrałam Tomka - nr 3:)
czasem myśle że u mnie nie ma tej namiętności "wzrokowej" że patrzysz na niego i pragniesz go zawsze bo ci sie podoba i cie pociąga..
Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Doruś, widzę że w końcu zawitałaś
A lekarz już wybrany?
Fedra --> no właśnie od kilkunastu minut obserwowałam jak żmudnie przebijałaś się przez kolejne stronyAle udało się.
Natusiu --> nie wiem od kiedy jesteś "out", ale ania_w odnotowała drugą kreseczkę na teście.natusia, Fedra, Libra lubią tę wiadomość