X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    glazik22 wrote:
    Dziewczynki mam pytanie?? co myslicie o założeniu własnej działalnosci gospodarczej jako kosmetyczka na telefon dojazdem do domu ? zamierzam założyc taki biznes.

powiem tak lepiej nie zakładaj działalności nie opłaca się :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No, to jak się powtórzy to leć do gina. Może to nic takiego, ale on tam zajrzy swoim sprzęcichem i zobaczy co i jak.

no to jak cos to pójde w poniedziałek..bo wtedy pzyzjmuje:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    glazik22 wrote:
    Dziewczynki mam pytanie?? co myslicie o założeniu własnej działalnosci gospodarczej jako kosmetyczka na telefon dojazdem do domu ? zamierzam założyc taki biznes.

powiem tak lepiej nie zakładaj działalności nie opłaca się :)

Fedro czyżbyś utknęła w zaspach? Gdzie byłaś jak cię nie było :-) ?

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Fedra;)

a.png
    a.png
  • natusia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :) Nie miałam internetu od wczoraj. Obłęd :) nie mogłam sobie miejsca znaleźć :/ Proszę o jakiś skrócik bo mam do nadrobienia ponad 20 stron :(

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No, to jak się powtórzy to leć do gina. Może to nic takiego, ale on tam zajrzy swoim sprzęcichem i zobaczy co i jak.

Ja jestem zdania,że ból brzucha + plamienie to znak owulacji,ale Mauysia ma rację - jak to się bedzie powtarzało to należałoby skonsultować z lekarzem,coby nie przegapić czegoś - jestem pewna,że okaże się ,że wszystko jest dobrze :)

Woseba lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale dzis jesteście "płodne" w pisaniu.. żebyście były takie w kwestii ciążowej:) oj to byłoby dopiero.

tak sobie myslę że pragnę miec prawo jazdy !!!

kiedys zdawałam ale nie zdałam i zapomniałam..

odwiedziłabym was po kolei:)

Shagga_80, mauysia, Rucia, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    ale dzis jesteście "płodne" w pisaniu.. żebyście były takie w kwestii ciążowej:) oj to byłoby dopiero.

Do mnie nie masz daleko ;) Wyskoczyłabyś na Gierkówkę i zatrzymała u mnie - na pierwszą wycieczkę dla świeżo upieczonego kierowcy jak znalazł, hehe

Jezuuuuuuuuuuu,niech mnie ktoś wygoni...prawie nic dziś nie zrobiłam :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry staraczki!!:)co tam u was ??ja bym poszła do gine.jak by sie powtórzyło.powiedzcie mi jak to jest wczoraj pisało na wykresie dzien płodny a dzisiaj prawdopodobnie czy przypuszczalnie ?płodny o co chodzi ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    mauysia wrote:

Ja jestem zdania,że ból brzucha + plamienie to znak owulacji,ale Mauysia ma rację - jak to się bedzie powtarzało to należałoby skonsultować z lekarzem,coby nie przegapić czegoś - jestem pewna,że okaże się ,że wszystko jest dobrze :)

kurde ale az tyle..:(zwykle to miałam w sluzie jedna czerwona niteczke..a teraz...to sie czuje jak przed okresem kiedy mam te swoje plamienia..:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2013, 11:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    zosia-ktosia wrote:

Do mnie nie masz daleko ;) Wyskoczyłabyś na Gierkówkę i zatrzymała u mnie - na pierwszą wycieczkę dla świeżo upieczonego kierowcy jak znalazł, hehe

Jezuuuuuuuuuuu,niech mnie ktoś wygoni...prawie nic dziś nie zrobiłam :(

U nas się mówi Katowicka ;-)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    glazik22 wrote:
    Dzień dobry staraczki!!:)co tam u was ??ja bym poszła do gine.jak by sie powtórzyło.powiedzcie mi jak to jest wczoraj pisało na wykresie dzien płodny a dzisiaj prawdopodobnie czy przypuszczalnie ?płodny o co chodzi ?

Glazik, obawiam się, że te prognozy Ovu dotyczące twojego cyklu to jak gra w totolotka ;)
    Masz ignorowane temperatury, nie zaznaczyłaś dziś śluzu, no i wprowadzasz dane dopiero od czterech dni.
    Wg mnie Ovu nie ma na razie żadnych podstaw do tego, żeby cokolwiek przeanalizować (po prostu brak danych), więc się nie przejmuj tymi jego sugestiami.

Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak zwał,tak zwał :) Niech Zocha najpierw zrobi to prawko...ps. masz Zosiu fotkę na Fb w aucie i ja byłam pewna,że Ty jeżdżąca :)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie dostałam wiadomość. że koleżanka poroniła, miała 2 płody - bliźniaki. załamana dosłownie mimo że ciąża nie planowana..

no takie życie..

widać za jakis czas naprawdę cudem będzie zajście i donoszenie ciąży.

życze Wam wszystkim szybkiego zafasolkowania.

Libra lubi tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośka prawo jazdy są w życiu bardzo potrzebne, ale nie niezbędne :-) Odkładałam chyba 4 lata egzamin, bo bałam się, że obleje z 10 razy, aż w końcu dostałam na urodziny samochód i byłam zmuszona iść dokończyć prawko. Na szczęście udało się za pierwszym razem :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2013, 11:40

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    glazik22 wrote:

Glazik, obawiam się, że te prognozy Ovu dotyczące twojego cyklu to jak gra w totolotka ;)
    Masz ignorowane temperatury, nie zaznaczyłaś dziś śluzu, no i wprowadzasz dane dopiero od czterech dni.
    Wg mnie Ovu nie ma na razie żadnych podstaw do tego, żeby cokolwiek przeanalizować (po prostu brak danych), więc się nie przejmuj tymi jego sugestiami.

śluz dopiero zaznaczam po południu:)dzieki pewnie tak jest :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany...właśnie zobaczyłam wykres jednej z innych babeczek (z innego wątku) i nieźle Ona używa tego swojego Starego...dzień w dzień po dwa razy :) Że też On ma jeszcze w ogóle plemniki :)

Miałam pracować,tak? Szefie wracaj,to będę musiała zabrać sie do roboty !!!!!!!!!!

glazik22 lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Ja to samo tez strasznie jestem o mojeho M. zazdrosna az ostatnio powiedzial mi ze az czasem robi sie nie mile. A z wlaszcza o jego byla ktura ma dobry kontakt i nie chce zerwac tej znajomosc .Wiem ze nie mam oco byc zazdrosna bo ona maswoja juz rodzine i teraz czeka na swoje malenstwo. Jak sie dowiedzialam to jeszcze bardziej ja znienawidzilam hi hi hi. Tak wiem jest to glupie ale taka juz jestem i tyle.

a ja nie jestem zazdrosna o mojego choć to całkeim przystojny facet :)
    ale to chyba z wiekiem przechodzi ja mojemu po prostu ufam :)

Shagga_80, mauysia lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Zośka prawo jazdy są w życiu bardzo potrzebne, ale nie niezbędne :-) Odkładałam chyba 4 lata egzamin, bo bałam się, że obleje z 10 razy, aż w końcu dostałam na urodziny samochód i byłam zmuszona iść dokończyć prawko. Na szczęście udało się za pierwszym razem :-)

Ja też chcę taki prezent na urodziny!!! Kto taki hojny był??

Zosiu, to musi być straszne poronić,współczuję strasznie Twojej koleżance:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po rozmowie z m stwierdziłam ze jednak dzis pójde do gina:)on dzis przyjmuje tu gdzie ma usg:)koło mnie na ulicy:)pójde zobacze jak powie ze jestem po owu to sie uspokoje:)i wogóle pogadam z nim..a jak będzie chciał mnie badac to w poniedziałek pójde:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2013, 11:50

mauysia, Rucia, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 1132 1133 1134 1135 1136 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ