plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
glazik22 wrote:Dziewczynki mam pytanie?? co myslicie o założeniu własnej działalnosci gospodarczej jako kosmetyczka na telefon dojazdem do domu ? zamierzam założyc taki biznes.
powiem tak lepiej nie zakładaj działalności nie opłaca się17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:glazik22 wrote:Dziewczynki mam pytanie?? co myslicie o założeniu własnej działalnosci gospodarczej jako kosmetyczka na telefon dojazdem do domu ? zamierzam założyc taki biznes.
powiem tak lepiej nie zakładaj działalności nie opłaca się
Fedro czyżbyś utknęła w zaspach? Gdzie byłaś jak cię nie było?
-
nick nieaktualnymauysia wrote:No, to jak się powtórzy to leć do gina. Może to nic takiego, ale on tam zajrzy swoim sprzęcichem i zobaczy co i jak.
Ja jestem zdania,że ból brzucha + plamienie to znak owulacji,ale Mauysia ma rację - jak to się bedzie powtarzało to należałoby skonsultować z lekarzem,coby nie przegapić czegoś - jestem pewna,że okaże się ,że wszystko jest dobrzeWoseba lubi tę wiadomość
-
ale dzis jesteście "płodne" w pisaniu.. żebyście były takie w kwestii ciążowej:) oj to byłoby dopiero.
tak sobie myslę że pragnę miec prawo jazdy !!!
kiedys zdawałam ale nie zdałam i zapomniałam..
odwiedziłabym was po kolei:)Shagga_80, mauysia, Rucia, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:ale dzis jesteście "płodne" w pisaniu.. żebyście były takie w kwestii ciążowej:) oj to byłoby dopiero.
odwiedziłabym was po kolei:)
Do mnie nie masz dalekoWyskoczyłabyś na Gierkówkę i zatrzymała u mnie - na pierwszą wycieczkę dla świeżo upieczonego kierowcy jak znalazł, hehe
Jezuuuuuuuuuuu,niech mnie ktoś wygoni...prawie nic dziś nie zrobiłam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:mauysia wrote:No, to jak się powtórzy to leć do gina. Może to nic takiego, ale on tam zajrzy swoim sprzęcichem i zobaczy co i jak.
Ja jestem zdania,że ból brzucha + plamienie to znak owulacji,ale Mauysia ma rację - jak to się bedzie powtarzało to należałoby skonsultować z lekarzem,coby nie przegapić czegoś - jestem pewna,że okaże się ,że wszystko jest dobrze
kurde ale az tyle..:(zwykle to miałam w sluzie jedna czerwona niteczke..a teraz...to sie czuje jak przed okresem kiedy mam te swoje plamienia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2013, 11:34
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:zosia-ktosia wrote:ale dzis jesteście "płodne" w pisaniu.. żebyście były takie w kwestii ciążowej:) oj to byłoby dopiero.
odwiedziłabym was po kolei:)
Do mnie nie masz dalekoWyskoczyłabyś na Gierkówkę i zatrzymała u mnie - na pierwszą wycieczkę dla świeżo upieczonego kierowcy jak znalazł, hehe
Jezuuuuuuuuuuu,niech mnie ktoś wygoni...prawie nic dziś nie zrobiłam
U nas się mówi Katowicka -
glazik22 wrote:Dzień dobry staraczki!!:)co tam u was ??ja bym poszła do gine.jak by sie powtórzyło.powiedzcie mi jak to jest wczoraj pisało na wykresie dzien płodny a dzisiaj prawdopodobnie czy przypuszczalnie ?płodny o co chodzi ?
Glazik, obawiam się, że te prognozy Ovu dotyczące twojego cyklu to jak gra w totolotka
Masz ignorowane temperatury, nie zaznaczyłaś dziś śluzu, no i wprowadzasz dane dopiero od czterech dni.
Wg mnie Ovu nie ma na razie żadnych podstaw do tego, żeby cokolwiek przeanalizować (po prostu brak danych), więc się nie przejmuj tymi jego sugestiami.Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
własnie dostałam wiadomość. że koleżanka poroniła, miała 2 płody - bliźniaki. załamana dosłownie mimo że ciąża nie planowana..
no takie życie..
widać za jakis czas naprawdę cudem będzie zajście i donoszenie ciąży.
życze Wam wszystkim szybkiego zafasolkowania.Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZośka prawo jazdy są w życiu bardzo potrzebne, ale nie niezbędne
Odkładałam chyba 4 lata egzamin, bo bałam się, że obleje z 10 razy, aż w końcu dostałam na urodziny samochód i byłam zmuszona iść dokończyć prawko. Na szczęście udało się za pierwszym razem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2013, 11:40
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:glazik22 wrote:Dzień dobry staraczki!!:)co tam u was ??ja bym poszła do gine.jak by sie powtórzyło.powiedzcie mi jak to jest wczoraj pisało na wykresie dzien płodny a dzisiaj prawdopodobnie czy przypuszczalnie ?płodny o co chodzi ?
Glazik, obawiam się, że te prognozy Ovu dotyczące twojego cyklu to jak gra w totolotka
Masz ignorowane temperatury, nie zaznaczyłaś dziś śluzu, no i wprowadzasz dane dopiero od czterech dni.
Wg mnie Ovu nie ma na razie żadnych podstaw do tego, żeby cokolwiek przeanalizować (po prostu brak danych), więc się nie przejmuj tymi jego sugestiami.
śluz dopiero zaznaczam po południu:)dzieki pewnie tak jest -
nick nieaktualnyO rany...właśnie zobaczyłam wykres jednej z innych babeczek (z innego wątku) i nieźle Ona używa tego swojego Starego...dzień w dzień po dwa razy
Że też On ma jeszcze w ogóle plemniki
Miałam pracować,tak? Szefie wracaj,to będę musiała zabrać sie do roboty !!!!!!!!!!glazik22 lubi tę wiadomość
-
mala29_ wrote:Ja to samo tez strasznie jestem o mojeho M. zazdrosna az ostatnio powiedzial mi ze az czasem robi sie nie mile. A z wlaszcza o jego byla ktura ma dobry kontakt i nie chce zerwac tej znajomosc .Wiem ze nie mam oco byc zazdrosna bo ona maswoja juz rodzine i teraz czeka na swoje malenstwo. Jak sie dowiedzialam to jeszcze bardziej ja znienawidzilam hi hi hi. Tak wiem jest to glupie ale taka juz jestem i tyle.
a ja nie jestem zazdrosna o mojego choć to całkeim przystojny facet
ale to chyba z wiekiem przechodzi ja mojemu po prostu ufamShagga_80, mauysia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyRucia wrote:Zośka prawo jazdy są w życiu bardzo potrzebne, ale nie niezbędne
Odkładałam chyba 4 lata egzamin, bo bałam się, że obleje z 10 razy, aż w końcu dostałam na urodziny samochód i byłam zmuszona iść dokończyć prawko. Na szczęście udało się za pierwszym razem
Ja też chcę taki prezent na urodziny!!! Kto taki hojny był??
Zosiu, to musi być straszne poronić,współczuję strasznie Twojej koleżance:( -
nick nieaktualnypo rozmowie z m stwierdziłam ze jednak dzis pójde do gina:)on dzis przyjmuje tu gdzie ma usg:)koło mnie na ulicy:)pójde zobacze jak powie ze jestem po owu to sie uspokoje:)i wogóle pogadam z nim..a jak będzie chciał mnie badac to w poniedziałek pójde:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2013, 11:50
mauysia, Rucia, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość