plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:glazik22 wrote:Witam was dziewczyni ja własnie wróciłam z pacerku z zuzia,troszke pomogłysmy M. i zajadamy sie i pijemy ciepłą herbatkę ,co tam dziewczynki u was ?ja mam takie dziwne uczucie podbrzuszu jak by ból albo cos takiego taki jakis jak bym ciezar nosiła jakby jajniki hmm? ciezko stwierdzic moze któras tez tak ma czy to zblizajaca sie owulacja ?
ja to na owulację czuję kłucie w jajniku... ale w tym cyklu cisza...
Ja też już kłucie i rwanie jajnika czuję w niedzielę zrobię test owulacyjny zobaczymy co wyjdzie!!! -
nick nieaktualnygocha04 wrote:dzięki Mała, trzeba będzie porozglądać się za jakąś lampą i cenami, póki co w pon do lekarza, bo niechce się faszerować theraflu zatoki czy ibupromem, zawsze się tak sama leczyłam i mi przechodziło. Ale teraz jak chcemy bejbe to odstawiłam wszystkie takie leki, których w ciazy nie można:D
Gocha moja córka ma wieczne problemy z zatokami. Jak tylko zaczyna mówić " przez nos ", to wiem, że zaczyna się gehenna. 2 tygodnie zapchany nos bez możliwości wysmarkania, później się ruszy i kolejne 2 tygodnie męczącego i gęstego kataru. Kupiłam jej inhalator do którego napuszczam krople Olbas. Poza tym polecam Ci gorąco Sinus Rinse: http://www.youtube.com/watch?v=LW9mvVe7Mk4
Coś rewelacyjnego !!! Płukanka która dociera wprost do zatok, odblokowuje je, i pięknie oczyszcza zatoki. Jedyny specyfik, który działa na Kingę, a uwierz próbowałam wielu leków żeby jej pomóc. -
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki
co tam słychać ???? są może jakieś nowe fasolinki ?
-
tak się teraz zastanawiam i chciałam się was doradzić... zauważyłam już jakiś czas temu na staniku małe plamki żółtawo-zielone...to tak jak bym miała jakiś wyciek z piersi
nie wiecie co to może być???? czy jest się czym martwić... a może to ma związek z jakimiś hormonami???
-
kaja wkrótce na pewno znajdą droge
no ja się tak tylko zastanawiałam co to się przypałętało ;p
-
nick nieaktualnykiti wrote:tak się teraz zastanawiam i chciałam się was doradzić... zauważyłam już jakiś czas temu na staniku małe plamki żółtawo-zielone...to tak jak bym miała jakiś wyciek z piersi
nie wiecie co to może być???? czy jest się czym martwić... a może to ma związek z jakimiś hormonami???
hej kiti ja yez miałam kiedys wyciek z piersi i pobolewała mnie piers ale ja byłam na badaniach usg itd,pobierali mi wyciek okazało sie ze to nowotwór nie zlosliwy sutka,chodziłam prywatnie do specjalisty,miałam miec operacje ale dwa dni przed operacją przestało mi sie lać i byłam u specjalisty to powiedział ze nie bedzie operacji bo jak sie nie leje to dobrze i nie bedzie wiedział co wyciąc ale zaznacze to była to był białawy wyciek zółtawy i krew czerwona a czasami mocno bordowa ,czasami samo leciało a czasami sobie lekko przycisław to wtedy tez ,jak bedzie to czeste to idz najpierw do ginekologa on ci powie co i jak (nie miałam guzka)pozdrawiam -
dzieki glazik .... ja jak przycisne to nic nie wycieka i nigdy nie zauważyłam wycieku tylko zabrudzenie na staniku... jak bede u ginka to dopytam co to może być...
-
nick nieaktualnykiti wrote:dzieki glazik .... ja jak przycisne to nic nie wycieka i nigdy nie zauważyłam wycieku tylko zabrudzenie na staniku... jak bede u ginka to dopytam co to może być...
no to dobrze ze nie cieknie:) mi strasznie nie ciekło tylko pare kropel (ja tez zaobserwowałam dopiero na staniku pierwszy raz)tak zapytaj lekarza najlepiej on ci do radzi:)
kiti lubi tę wiadomość
-
Witajcie znowu, mam juz wynik bety 102,30 mUL/ml - jednak ciąża!!! ależ się cieszę
) Dziękuję że trzymałyście kciuki oby dalej ładnie beta przyrastała. Ale się cieszę
kiti, natusia, Woseba, mala29_, gocha04, Libra, gadgeta, Nina82, mauysia, Amicizia, Rucia, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
gratuluje anna
super!!!
anna_w lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej kochane:)wróciłam od gina uspokojona:)na usg wszystko ok:)nic niepokojącego nie ma:)jajniki i macica prawidłowe:)nie ma juz pęcherzyka dominujacego:)w kanale szyjki resztki śluzu..wiec jestem po owu:)prawdopodobnie była wczoraj badź dzisiaj:)a takie plamieia sie zdarzaja..raz sa bardziej a raz mniej..ale bede obserwowoac to:)jak sie powtórzy to pójde na badanie ginekologiczne:)
natusia, anna_w, Libra, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny