plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Libruś jak cie jajniki nawalają to do dzieła kobieto bo właśnie Ciebie owulacja nawiedziła. Trzymam kciukaśy żeby to był twój cykl
heehee cosik się wymyśli:) na razie jestem super happy, że przed północą zdążyłam z sprawozdaniem:) czyli nie obetną mi kaski, a i wpadnie plusk za zastępstwa:)
a teraz idę zająć się m;)
do jutra dziewuszki:) -
Effcia28 wrote:mała a czy ja mam Cię w znajomych na fb?bo jeszcze nie czaje kto jest kto:(
nie masz mnie bo ja nie mam fb tylko mam nk
dobra dziewczęta ja tez spadam do jutra życzę wam miłego wieczorku i weekendu udanegoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2013, 23:38
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:anna_w wrote:Witajcie znowu, mam juz wynik bety 102,30 mUL/ml - jednak ciąża!!! ależ się cieszę
) Dziękuję że trzymałyście kciuki oby dalej ładnie beta przyrastała. Ale się cieszę
Rucia to chodzi o to, żeby cała wode z tej "butelki" do nosa wcisnść, a druga dziurka wszystko wypływa? pierwsze widzę...hmmm ciekawe. A skąd ty sie o tym dowiedziałaś? Kupiłaś to na allegro?
Gocha mi to dała sąsiadka, bo kupiła dla syna który również ma problemy z zatokami , ale syn nie bardzo lubi takie płukanki. Mojej córci nie przeszkadza lanie wody do nosa, a wręcz nawet to polubiła. Dokładnie chodzi o to, żeby przyłożyć butelkę do dziurki, wcisnąć ten płyn, a drugą dziurką ma wylecieć. Momentalnie odblokowuje zatoki. Pisałaś, ze bolą cię bardzo, a nie masz kataru. Katar sobie w nich siedzi i nie chce się odblokować, a ten właśnie płyn natychmiast dociera do zatkanych zatok i uwalnia je stamtąd, dzięki czemu możesz normalnie się wysmarkać i poczuć mega ulgę.
Medal dla Sinus Rinse. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie skok ale niższy niż poprzednie 6 temp. i albo skoczy jutro znów wyżej albo o kant dupska rozbić kolejny mój cykl...Miłego dnia laseczki...ja od wczoraj mam takie libido, że ewentualne porównanie go do głębokości Rowu Mariańskiego mogło, by tylko nakreślić jego obniżenie...i to mają być dni około owulacyjne he he...Może ja jednak mam owulację jak mam miesiączkę a miesiączki nie mam wcale? hmm....hmmm....Rucia działaj, działaj...byle z przyjemnością...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny znalazłam taką informację:
Wartość temperatury zmierzonej o innej porze niż ustaliłaś możesz skorygować, aby była ona porównywalna z pozostałymi. Wystarczy do mierzonej wcześniej (niż ustaliłaś) temperatury dodać 0,1°C za każdą godzinę.
Tymczasem, jeśli obudziłabyś się później niż zwykle, to od mierzonej temperatury należy odjąć 0,1°C za każdą godzinę opóźnienia.
Czy stosujecie to u siebie gdy obudzicie się np. godzinę później?natusia, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(26/30.07.2013)
gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013)
Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
Kasiulek215........5...................25lat..........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013)
Dora...................2...................30lat...........FASOLINKA.............pomorskie
anna_w...............10...................31lat.......FASOLINKA................lubelskie (27.09.2013)
samira.............17...................37lat.........19.01..............śląskie
Nina82...............9...................30lat.......22.01..............śląskie
Malvinka.............4.....................25lat.......23.01...............dolnośląskie
blondi22.............2....................22lata......25.01................mazowieckie
Kleopatra............6...................29lat.......25.01..............pomorskie
natusia...............3.....................27lat.......26.01................kuj-pom
Rucia ..............15....................26lat........30.01................mazowieckie
kopciuszek126....14..................29lat........31.01...........łódzkie
Shagga_80........3.....................32lat...... .31.01.................łódzkie
иιєиσямαℓиα.... 4(po poronieniu)... 31lat.... 31.01.......dolnośląskie
mauysia.............5.....................31lat.......31.01.................wielkopolskie
LuSiA:)...............4.....................22lata......??.01...............Niemcy
Wsk...................8....................23lata......??.01.................
Woseba...............13(odwołane)......24lata......02.02................południe Polski
anusia84.............8...................29lat........02.02................dolnośląskie
Amicizia ......4 ODWOŁANE……….26 lat.......03.02................małopolskie
Sandraa.............8.....................22lata.....04.02...............wielkopolska
Libra...................4...................30lat........04.02.................łódzkie
muzarcia............1.....................30lat.......4.02................opolskie
glazik22..............1...................22 lata......04.02.............podkarpackie
ewela84..............7...................28lat........06.02................świętokrzyskie
AGA30...............26..................30lat.......7.02.................opolskie
Beata.................7...................29lat.......12.02.................mazowieckie
gocha04.............8....................27lat.......13.02.................mazowieckie
zosia-ktosia........7..ODWOŁANE......30lat.......14.02...........łódzkie
Fedra..................54.................28lat......16.02.................małopolskie
patik....................2...................24lata......?????................śląskie.
kiti..........................5................24lata.....?????................małopolskie
Effcia........................5.............28lat........??.04.........wielkopolskie
klamka...................4................35lat........????................mazowieckie
aneczkaaa1985...31................27 lat......?????................warm-mazurskie
Mała29.............90...................29lat.......15.02................Wielka Brytanianatusia, Dora, gadgeta, mauysia, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
dzięki Rucia, tylko tak sie zastanawiam czy sie nie utopię jak sobie tyle wody do nosa wpakuje:) a z wodą nie bardzo się lubimy, w sensie nie umiem pływać, nie lubię jak mi kapie na głowę, a jak myje twarz to zawsze mam oczy szczelnie zamknięte:)
Rucia co ty masz w tym awatarze? Już któryś dzień z kolei patrze się i nie moge rozkminić... to papuga czy jakieś ręce w w zielono szarej mazi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2013, 11:27
anna_w lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnygocha04 wrote:dzięki Rucia, tylko tak sie zastanawiam czy sie nie utopię jak sobie tyle wody do nosa wpakuje:) a z wodą nie bardzo się lubimy, w sensie nie umiem pływać, nie lubię jak mi kapie na głowę, a jak myje twarz to zawsze mam oczy szczelnie zamknięte:)
Rucia co ty masz w tym awatarze? Już któryś dzień z kolei patrze się i nie moge rozkminić... to papuga czy jakieś ręce w w zielono szarej mazi...
Papuga z Łódzkiego zoowiększe zdjęcie mam na facebooku.
gocha04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny