plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:mauysia wrote:Shagga, mam nadzieję, że to tylko zatrucie czymś, co zjadł w żłobku... Takiej "jelitówki" to chyba jeszcze nigdy nie miał i mam nadzieję, że jeszcze długo nie będzie miał. A w piątek ma imprezę - balik
Szkoda by było gdyby go to ominęło.
mAYUS no niestety może byc jakiś wirus...
u nas tez noc z przebojami Oliwka miała w nocy gorączkę ale dałam jej czopka na zbicie choć sie… bardzo broniła przed nim, ale dziś ma urodziny kolezanki prosto po skzole wiec nie chciałam żeby ją to ominęło...
no i jutro tez ma bal karnawałowy wiec mam nadzieję że nic sieĽ nie rozwinie ..
życzę zdrówka syneczkowi
u nas bal miał byc w sobote ale epidemia grypy w całej szkole i odwołane bo po 5osób w klasach . przedszkolaki se wychorowały to przeszło teraz na starszych -
mauysia wrote:I co on na to pytanie - nie obraził się ?
powiedział że nie brał.. nie obraził się bo wcześniej sam mi mówił że może pojedzie do kolegi po tabletke jak dłużej będzie się to utrzymywało..
więc ja sama wysnułam sobie że może się wspomógł.. ale nie, tym razem nie.mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wosebko nie łap doła kochana po pierwsze tempka jest nadal wysoka a po drugie to dopiero 7 dzień!
sZAGA mi na forum leczenia niepłodności ekspert*(lakarz) powiedział żebym badała zawsze 6-8 dni przed @Woseba lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyDo stolika siadam laptopcika rozkaładam paluszkami stukam i gorąco się z wami witam!!!!
Hej dziewczynki u mnie znowu leci coś z nieba !!!!
Ja poranną kawe piję !!!
Jak tam u was poranek!!!Rucia, Woseba, Libra, mauysia, zosia-ktosia, Shagga_80, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:Rucia wrote:mauysia wrote:Cześć Ruciu, Libro, Blondi, Nino i Wosebko!
Ruciu --> to czekamy na relację z wizyty. Na którą idziesz?
Nina82 --> rzeczywiście są przypadki, że pozytyw wychodzi po ponad 15 dniach FL. Tak czy inaczej, pozostaje czekać... Mam nadzieję, że wszystko zakończy się zielenią na wykresie
Wosebko --> A skąd dziś taki marny humor?
Ja niestety jestem zmęczonaaaa... Mieliśmy wczoraj wieczorem jazdy z naszym Bąblem, miał kłopoty z żołądkiem, a konkretnie z jego treściąPotem spał całą noc z nami w łóżku i jestem KOMPLETNIE niewyspana... Ale pociesza mnie myśl, że jutro ostatni dzień pracy i weekend!
Mayuś idę na 16:50, więc jak tylko wrócę od razu melduje się na forum.
bedziemy czekac na relacje;)
Jednak nie tym razem. Zaczęłam plamićJakie to smutne...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Woseba wrote:aha i postanowiłam tez żadnych objawów w wykres nie wpisywac..bo potem ten detektor ciaży szaleje z tymi punktami i procentami..i wiadomo ze w głowie miesza...
No, to dlatego nie mam abonamentu, żeby mnie nie korciło patrzenie w detektory -
nick nieaktualny