plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:wosebko, co się stało?
a bo go od wczoraj bardzo brzuch boli..od żoładka w dól..ma dzis przyjsc do niego lekarka rodzinna..ale ona pewnie dużo nie pomoze..i trzeba pewnie bedzie jechać na badania do szpitalaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2013, 11:13
-
mauysia wrote:Beata wrote:Effcia28 wrote:wiecie co ja mam taka ochotę złamać zakaz i zrobić wszystko żeby w przyszłym miesiącu robić już test ciążowe-przemówcie mi do rozumu dziewczynki!!!
hmm ja Ci nie przemówię bo ja sama robię zbyt wczesnie... to jest silniejsze odemnie...
ale teraz bęe sie starała razem z toba wytrzymać
Beciu, Effci chodziło chyba o to, że teoretycznie musi odczekać z 3 cykle po poronieniu, a kusi ją żeby już się starać.
Effciu, mam za małą wiedzę na temat ewentualnych zagrożeń spowodowanych zbyt szybkim zajściem w ciażę po poronieniu, więc nie czuję się upoważniona do wypowiedzi...
mayuś dokładnie o to mi chodziło:* -
nick nieaktualny
-
Woseba wrote:mauysia wrote:Wosebko, oby wystarczyła wizyta domowa.
no mam taka nadzieje:)martwie sie tak ze i mnie brzuch rozbolał:(nie chce zeby moje serduszko szło do szpiatala...
No i znowu się martwisz na zapas! Przywołuję Cię do porządku!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Woseba wrote:mauysia wrote:Wosebko, oby wystarczyła wizyta domowa.
no mam taka nadzieje:)martwie sie tak ze i mnie brzuch rozbolał:(nie chce zeby moje serduszko szło do szpiatala...
No i znowu się martwisz na zapas! Przywołuję Cię do porządku!!!
no wiem wiem..ale juz tak mam..nie lubie jak tak bardzo cierpi bliska mi osoba:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:nie palę od 6 lat a w sobotę będąc na wieczorku zapaliłam sobie pół papierosa powiedziałam mu o tym wczoraj ,żeby być szczera wobec niego-a on mi zrobił awanturę i się obraził nie odzywa się do mnie:)
eh ci faceci...a mówia ze to my kobiety wszystko wyolbrzymiamy..ale przejdzie mu:)ja tez rzuciłam palenie:)nie pale jakies 3 lata albo i wiecej:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2013, 11:40
Effcia28 lubi tę wiadomość