plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:ja to chyba zaczynam się już powoli nakręcać na ten cykl... chyba zaczynam się stresować, dół brzucha boli mnie już od 3 dni a do tego dołączył jajnik... ach ta kobieca psychika:)
Libra, a Ty też masz takie długie lutealne? 15 dni? Bo tak wynika z podanego przez Ciebie terminu @. -
heh a u nas ferie dopiero sie zaczynają
wiec ja na śnieg sie nie gniewam wręcz przeciwnie, wczoraj urządziłyśmy sobie z Oliwką maraton przez całe miasto na sankach... było super a ja cała mokraOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
mauysia wrote:Libra wrote:ja to chyba zaczynam się już powoli nakręcać na ten cykl... chyba zaczynam się stresować, dół brzucha boli mnie już od 3 dni a do tego dołączył jajnik... ach ta kobieca psychika:)
Libra, a Ty też masz takie długie lutealne? 15 dni? Bo tak wynika z podanego przez Ciebie terminu @.
hmmm Libra zamilkła chwilowo... ale wydaje mi sie o ile dobrze pamietam to nie miala tak długich...
Mayuś widze że pilnujesz wszystkiego, czuwaj kochana i pilnuj porządku
przywołaj może tą resztę listy bo widze że jest wiele bezterminowychmauysia, Libra, gadgeta lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Effcia28 wrote:wiecie co ja mam taka ochotę złamać zakaz i zrobić wszystko żeby w przyszłym miesiącu robić już test ciążowe-przemówcie mi do rozumu dziewczynki!!!
hmm ja Ci nie przemówię bo ja sama robię zbyt wczesnie... to jest silniejsze odemnie...
ale teraz bęe sie starała razem z toba wytrzymaćOliwka 2006
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Libra wrote:ja to chyba zaczynam się już powoli nakręcać na ten cykl... chyba zaczynam się stresować, dół brzucha boli mnie już od 3 dni a do tego dołączył jajnik... ach ta kobieca psychika:)
Libra, a Ty też masz takie długie lutealne? 15 dni? Bo tak wynika z podanego przez Ciebie terminu @.
13 dni, choć ostatnia trwała 15 dni -
nick nieaktualny
-
witam
jestem tutaj nowa i podobnie jak Wy stram sie o dzidziusia. mam mały problem i w zwiazku z tym prosze Was o pomoc.
długosc moich cykli wynosi srednio 31 dni, 1dc przypadl na 11 stycznia. 20, 21 22,23 to dni kiedy bylo zblizenie. od 3 dni boli mnie brzuch non stop tak jak przed okresem sutki od wczoraj sa wrazliwe na dotyk takie nieprzyjemne uczucie, jesli chodzi o sluz to 21 stycznia byl taki wodnisty, sliski, nastepnego dnia juz bylo tak jakby sucho wczoraj i dzis jest wodnisty i taki kremowy, szyjka macicy po okresie byla wyskoko i twarda, wczoraj byla niziutko i taka rozpulchniona a dzisiaj jest tak wyskoko ze ledwo ja moge dotknac, nia moge sprawdzic czy jest otwarta czy zamknieta bo przesuniete jest wszystko do tyłu w strone kosci ogonowej. nie mierze jeszcze temp.
prosze o pomoc, co mam o tym sadzic06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
mi śnieg teraz do szczęścia nie jest potrzebny, w święta to co innego, albo jak będzie mały bąk to wtedy sanki, śnieżki, bałwanki, z górki na pazórki, a teraz.. co ja stara śniegu nie widziałam czy co..
Effcia28, Nina82 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Beata wrote:Effcia28 wrote:wiecie co ja mam taka ochotę złamać zakaz i zrobić wszystko żeby w przyszłym miesiącu robić już test ciążowe-przemówcie mi do rozumu dziewczynki!!!
hmm ja Ci nie przemówię bo ja sama robię zbyt wczesnie... to jest silniejsze odemnie...
ale teraz bęe sie starała razem z toba wytrzymać
Beciu, Effci chodziło chyba o to, że teoretycznie musi odczekać z 3 cykle po poronieniu, a kusi ją żeby już się starać.
Effciu, mam za małą wiedzę na temat ewentualnych zagrożeń spowodowanych zbyt szybkim zajściem w ciażę po poronieniu, więc nie czuję się upoważniona do wypowiedzi...Beata, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:wiecie co ja mam taka ochotę złamać zakaz i zrobić wszystko żeby w przyszłym miesiącu robić już test ciążowe-przemówcie mi do rozumu dziewczynki!!!
mi gin powiedział, żebym test zrobiła, jak mi się 2 tyg. @ spóźni... przy moich regularnych cyklach na pewno tyle nie wytrzymam:) no, mogę się wstrzymać z 5-7 dni góra! -
AGA 30 wrote:A ja właśnie przesyłke od gadgetki dostałam!!!!
No to z jej clo musi się udać w następnym cyklu!!!!
GADGECIU DZIĘKUJĘ BARDZO!!!
No, na pewno są przez nią bezpośrednio obchuchane, więc masz ciąże jak w banku, Aga!Libra, Beata, gadgeta lubią tę wiadomość
-
2 kreski wrote:witam
jestem tutaj nowa i podobnie jak Wy stram sie o dzidziusia. mam mały problem i w zwiazku z tym prosze Was o pomoc.
długosc moich cykli wynosi srednio 31 dni, 1dc przypadl na 11 stycznia. 20, 21 22,23 to dni kiedy bylo zblizenie. od 3 dni boli mnie brzuch non stop tak jak przed okresem sutki od wczoraj sa wrazliwe na dotyk takie nieprzyjemne uczucie, jesli chodzi o sluz to 21 stycznia byl taki wodnisty, sliski, nastepnego dnia juz bylo tak jakby sucho wczoraj i dzis jest wodnisty i taki kremowy, szyjka macicy po okresie byla wyskoko i twarda, wczoraj byla niziutko i taka rozpulchniona a dzisiaj jest tak wyskoko ze ledwo ja moge dotknac, nia moge sprawdzic czy jest otwarta czy zamknieta bo przesuniete jest wszystko do tyłu w strone kosci ogonowej. nie mierze jeszcze temp.
prosze o pomoc, co mam o tym sadzic
Witaj
narazie nic, jest jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek objawy i rozpoznania, na moje oko z opisu to jestes świeżo po ovulce dopiero...
takze czekaj, ale zyczę powodzeniaOliwka 2006
-
2 kreski wrote:witam
prosze o pomoc, co mam o tym sadzic
2 kreski, prawie na pewno jesteś już po owulacjiWszystkie opisane przez Ciebie objawy o tym świadczą.
PS ) no prawie wszystkie - tylko ta wysoka szyjka mi się nie zgadza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2013, 10:12