X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    AGA 30 wrote:
    A ja właśnie przesyłke od gadgetki dostałam!!!!
    No to z jej clo musi się udać w następnym cyklu!!!!:-):-)
    GADGECIU DZIĘKUJĘ BARDZO!!!:-)

No, na pewno są przez nią bezpośrednio obchuchane, więc masz ciąże jak w banku, Aga! :)

No to ja je pod poduszką będe trzymać może załapię he he!!!
    Oj jeszcze większą nadzieję mam na następny cykl!!!:-)

gadgeta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Libruś to ja nie wyłapałam tej Twojej Fl? wstyd :(

właśnie Ty ją wyłapałaś i pierwsza to skomentowałaś pod poprzednim wykresem wykresem:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    2 kreski wrote:
    witam
    jestem tutaj nowa i podobnie jak Wy stram sie o dzidziusia. mam mały problem i w zwiazku z tym prosze Was o pomoc.
    długosc moich cykli wynosi srednio 31 dni, 1dc przypadl na 11 stycznia. 20, 21 22,23 to dni kiedy bylo zblizenie. od 3 dni boli mnie brzuch non stop tak jak przed okresem sutki od wczoraj sa wrazliwe na dotyk takie nieprzyjemne uczucie, jesli chodzi o sluz to 21 stycznia byl taki wodnisty, sliski, nastepnego dnia juz bylo tak jakby sucho wczoraj i dzis jest wodnisty i taki kremowy, szyjka macicy po okresie byla wyskoko i twarda, wczoraj byla niziutko i taka rozpulchniona a dzisiaj jest tak wyskoko ze ledwo ja moge dotknac, nia moge sprawdzic czy jest otwarta czy zamknieta bo przesuniete jest wszystko do tyłu w strone kosci ogonowej. nie mierze jeszcze temp.
    prosze o pomoc, co mam o tym sadzic

Witaj
    narazie nic, jest jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek objawy i rozpoznania, na moje oko z opisu to jestes świeżo po ovulce dopiero...
    takze czekaj, ale zyczę powodzenia :)

ja bym nawet stwierdziła, że może i przed owulką! działaj dalej

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczynki, w takim razie pozostało mi czekac, mam nadzieje ze sie udało:) chociaz, kto wie. nastepna @ przypada na 11.02

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• mauysia Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Effcia28 wrote:
    wiecie co ja mam taka ochotę złamać zakaz i zrobić wszystko żeby w przyszłym miesiącu robić już test ciążowe-przemówcie mi do rozumu dziewczynki!!!

mi gin powiedział, żebym test zrobiła, jak mi się 2 tyg. @ spóźni... przy moich regularnych cyklach na pewno tyle nie wytrzymam:) no, mogę się wstrzymać z 5-7 dni góra!

Dwa tygodnie??? No nieee no trzeba się szanować, przecież nie jesteśmy jakimiś cyborgami!
    Jeśli do mnie ciotencja nie przyjdzie do 31.01 (czwartek) to chcę poczekać z testem do soboty. W weekend jakoś fajniej :)
    No chyba że @ zawita przed sobotą.

Nie chcę marnować ostatniego testu ciążowego ;)

gadgeta lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Beata wrote:
    Effcia28 wrote:
    wiecie co ja mam taka ochotę złamać zakaz i zrobić wszystko żeby w przyszłym miesiącu robić już test ciążowe-przemówcie mi do rozumu dziewczynki!!!

hmm ja Ci nie przemówię bo ja sama robię zbyt wczesnie... to jest silniejsze odemnie...
    ale teraz bęe sie starała razem z toba wytrzymać

Beciu, Effci chodziło chyba o to, że teoretycznie musi odczekać z 3 cykle po poronieniu, a kusi ją żeby już się starać.

Effciu, mam za małą wiedzę na temat ewentualnych zagrożeń spowodowanych zbyt szybkim zajściem w ciażę po poronieniu, więc nie czuję się upoważniona do wypowiedzi...

upsss faktycznie przepraszam zapomniałam :(
    ale pisąłam już Efci że moja siostra cioteczna tak własnie zaszła

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Beata wrote:
    2 kreski wrote:
    witam
    jestem tutaj nowa i podobnie jak Wy stram sie o dzidziusia. mam mały problem i w zwiazku z tym prosze Was o pomoc.
    długosc moich cykli wynosi srednio 31 dni, 1dc przypadl na 11 stycznia. 20, 21 22,23 to dni kiedy bylo zblizenie. od 3 dni boli mnie brzuch non stop tak jak przed okresem sutki od wczoraj sa wrazliwe na dotyk takie nieprzyjemne uczucie, jesli chodzi o sluz to 21 stycznia byl taki wodnisty, sliski, nastepnego dnia juz bylo tak jakby sucho wczoraj i dzis jest wodnisty i taki kremowy, szyjka macicy po okresie byla wyskoko i twarda, wczoraj byla niziutko i taka rozpulchniona a dzisiaj jest tak wyskoko ze ledwo ja moge dotknac, nia moge sprawdzic czy jest otwarta czy zamknieta bo przesuniete jest wszystko do tyłu w strone kosci ogonowej. nie mierze jeszcze temp.

Witaj
    narazie nic, jest jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek objawy i rozpoznania, na moje oko z opisu to jestes świeżo po ovulce dopiero...
    takze czekaj, ale zyczę powodzenia :)

ja bym nawet stwierdziła, że może i przed owulką! działaj dalej

No, prawda, lepiej działać dłużej niż za krótko, tym bardziej że nie mierzysz temp.
    No i polecam zaprzyjaźnić się z termometrem :)

Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    2 kreski wrote:
    witam

2 kreski, prawie na pewno jesteś już po owulacji :) Wszystkie opisane przez Ciebie objawy o tym świadczą.

PS ) no prawie wszystkie - tylko ta wysoka szyjka mi się nie zgadza...

11.01. - 1dc... dzisiaj jest 24.01. - czyli 13dc. cykle średnio 31dni... jamyślę, że się rozpulchniła i uniosla do owulki

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja śniadanko sobie robię w końcu!!!:-)

• Beata Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Beata wrote:

właśnie Ty ją wyłapałaś i pierwsza to skomentowałaś pod poprzednim wykresem wykresem:)

no tak ale nie zapamiętałam tego widzisz coż za ignorancja z mojej strony? i za to mi własnie wsytd :(

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    dzieki dziewczynki, w takim razie pozostało mi czekac, mam nadzieje ze sie udało:) chociaz, kto wie. nastepna @ przypada na 11.02

hmmmm udało? nie przeczytałas naszych postów do Ciebie? nawet jesli jestes 3 dni po ovulce to jeszcze nic sie nie udało po zagnieźdzenia następuje później,
    ale oczywiscie zyczymy zeby sie udało!
    ja mam termin na 12 czyli dzień po Tobie a spodziewam sie ovulki dopiero za tydzień !

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i po śniadanku!!!!:-)

mauysia lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIECZYNKI ZMYKAM CHWILOWO MUSZE SIE OBROBIĆ WPADNĘ PÓŹNIEJ

BUZIAKI

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:

BUZIAKI

Papatki Beatko!!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Libra wrote:
    Beata wrote:

no tak ale nie zapamiętałam tego widzisz coż za ignorancja z mojej strony? i za to mi własnie wsytd :(

mi też się czasem wszystkie mylicie... bo dużo się tutaj dzieje:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ja to chyba zaczynam się już powoli nakręcać na ten cykl... chyba zaczynam się stresować, dół brzucha boli mnie już od 3 dni a do tego dołączył jajnik... ach ta kobieca psychika:)

skad ja to znam..staram sie wyluzować..ale moje podbrzusze mi na to nie pozwala..ciagnie i boli az mi nie wygodnie sie siedzi..i wez tu kobito wrzuc na luz...no nie ma szans;)

Libra lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:

BUZIAKI

pa pa;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja głowa się już chyba przyzwyczaiła do wysokiego ciśnienia bo już dziś nie boli mnie a 140/98 mam!!!
    Idę teścik zrobić zobaczymy co tam dziś wyjdzie!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecą na herbatkę do sąsiadki!!! do potem laseczki!!!

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napisałam ze moze sie udało:)) bo fajnie by bylo:)))))
    ale dziwne jest to bo nigdy podczas jajeczkowanie nie bolal mnie brzuch przez cały czas i jeszcze te wrazliwe sutki:/. Ostatni raz tak mniałam przy pierwszej ciazy. wiec dziwne, ale skoro mowicie ze moze jestem tuz tuz przed owu, to bedzie ciezko na proby, poniewaz zolniezyki beda dopiero w niedziele buuu :(

a jak sie nie uda to od nastepnego cyklu inwestyje w termometr:)

mauysia, gadgeta lubią tę wiadomość

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

‹‹ 1204 1205 1206 1207 1208 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ