plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczerze nawet nie mam zbytniej wiedzy odnośnie naprotechnologii. Musiałabym głębiej się w to wczytać. Ale jak na razie mam co do tego tematu mieszane uczucia.
Poczekam jeszcze trochę i wrócę do mojej pani doktor z Medicoveru.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2013, 09:52
-
Moze wyjde na jakas wielką fanke naPRO ale po prostu swego czasu sie tym interesowalam i mam znajomych ktorzy w tym siedza i dlategoRucia bym ci to bardzo polecala Aguni tez bo oni tam szczegolowo was rpzeswietla i pomoga jesli jest problem ti go znajda i wylecza po prostu wiec uwazam ze warto chociaz sprobowac chociaz na jedna wizyte i sie samemu przekonac bo w koncu zalezy wam na dziecku ale i na wyleczeniu problemu bo jak bedziecie kiedys chcialy koljene to jesli ten problem nie zostanie usuniety to znowu moze byc trudno
UWazam ze to o co zabiegacie jest warte zeby sprobowac naPro przed wszelkimi zabiegami sztucznego zapłodnienia
-
nick nieaktualnyAle Ami mnie nie ma z czego leczyć bo od stóp do głów jestem zdrowa
i święcie wierzę w to, że mam mało szcześcia i tyle. Jedno dziecko już mam więc płodna jestem, z moim mężem zaszłam w ciążę, więc on też jest płodny. Kiedyś już powiedziałam głośno, że w życiu najwidoczniej nie można mieć wszystkiego.
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:cześć dziewczynki:)
mam takie pytanko czy któraś miała badania w poradni genetycznej?
Effcia ja wczoraj rozmawiałam z ginem na ten temat. Proponował Nam to. Ale podobno jest to droga impreza
Ale chyba odpuszczę temat, bo nie widzę sensu w takich badaniach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2013, 09:58
-
nick nieaktualny
-
Rucia zgadza sie ze to metode aprobuje kosciół ale tak samo ja przeszczepy transfuzje krwi i kazd einne lecznie wiec moze warto po prostu blizej sie zapoznac z tą metodą, w koncu tam pracują ludzie świeccy lekarze pielęgniarki farmaceuci i sa po to zeby pomoc a nie zrazac a kwestia wiary i stosunku do Kościoła to juz indywidualna sprawa każdego człowieka
na pewno jedna wizyta by nie zaszkodzila
Rucia lubi tę wiadomość
-
a tutaj link do srtornki o napro jest w wątku zlinkai ale podam go wam tutaj jeszcze raz jak bedziecie zai teresowane to na prawde poczytajcie sobie troszke i moze warto sprobowac skoro beirze sie pod uwage sztuczne zaplodnienie to mozna cyba wziac pod uwage tez ta metode ktora pomaga dobrze zdiagnozowac i wyleczyc aby udao sie naturalnie
http://naprofamilia.pl/index.php?id=18 -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:tylko my jestesmy po dwóch poronieniach może dlatego nam się należy refundacja?
Jeżeli jest refundowane to idźcie faktycznie. Warto skorzystać, zwłaszcza, ze właśnie jesteście po dwóch poronieniach. Nie pytałam się ile kosztuje taka "impreza". -
nick nieaktualnyAmicizia wrote:a tutaj link do srtornki o napro jest w wątku zlinkai ale podam go wam tutaj jeszcze raz jak bedziecie zai teresowane to na prawde poczytajcie sobie troszke i moze warto sprobowac skoro beirze sie pod uwage sztuczne zaplodnienie to mozna cyba wziac pod uwage tez ta metode ktora pomaga dobrze zdiagnozowac i wyleczyc aby udao sie naturalnie
http://naprofamilia.pl/index.php?id=18
Ami jak na razie nawet nie mamy możliwości zwrócić się do kogokolwiek, bo mój M. ma zapierdziel w pracy, kryzys, zwolnienia i musi się ograniczać z urlopami. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny