plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Rucia a przy poprzedniej ciazy miałas plamienie implatacyjne?
Raczej nie, nie zauważyłam może. Z pierwszej ciąży niewiele pamiętam. Drugą chodź planowałam, to akurat wtedy kiedy zaszłam, nie bardzo na nią liczyłam, więc nie doszukiwałam się objawów. -
aha bo tak sie zastanawiam jak często sie to zdarza i czy jest to zależnu u kazdej kobiety, ja też nic takiego u siebie nie pamiętam, ale ja miałam zawsze bardzo nieregularne i różne obfitości wiec moze było...
bo test robiłam dopiero w listopadzie...a okres normalny we wrześniuOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Dziewczyny !!! BYłam w toalecie, na papierze zauważyłam plamienie !
no no kochana:)to dobry znak ale nie nakrecaj sie za bardzo..czekaj spokojnie do terminu @:)wystarczy ze ja sie nakręciłam przez ten ból brzucha..juz czuje jaki będzie płacz jak okres przyjdzie:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2013, 11:01
mauysia, Rucia, Nina82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Dziewczyny !!! BYłam w toalecie, na papierze zauważyłam plamienie !
Witajcie dziewczyny, Rucia to dobry znak, pamiętacie jak bylo u mnie niedawno jak przestraszona pisałam Wam że zauważyłam plamienie? A za kilka dni test i beta pozytyw!!! Rucia trzymam kciuki żeby i u Ciebie to bylo "to"!Woseba, Rucia, Beata, Libra, Fedra, Amicizia, gadgeta, Blondi22, Nina82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Powiem Wam, ze jeżeli faktycznie uda mi się zajść w tym cyklu, to znaczy że rok 2013 jest magiczny !
ja wierze ze dla wszystkich staraczek tak będzie:) ba a mi jak sie uda to same 13-tki będa:)he he:)13 cykl starań..rok 2013...termin porodu 13 pażdziernik..jeszcze troche i bedzie to moja szczęsliwa liczba:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2013, 11:13
anna_w, Beata, Libra, Rucia, gocha04, Fedra, Amicizia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
mam pytanko bardzo ważne dla mnie!
czy alkohol upośledza bezpośrednio plemniki? jesli tak to kiedy w dniu kiedy mąz będzie pił, czy np. 2 dni po lepiej odpuścic?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Woseba wrote:Rucia wrote:Powiem Wam, ze jeżeli faktycznie uda mi się zajść w tym cyklu, to znaczy że rok 2013 jest magiczny !
ja wierze ze dla wszystkich staraczek tak będzie:) ba a mi jak sie uda to same 13-tki będa:)he he:)13 cykl starań..rok 2013...termin porodu 13 pażdziernik..jeszcze troche i bedzie to moja szczęsliwa liczba:)
kochana ja tez w to wierzę, a już przy 3x13 to musi być super!
ja tak bardzo wierzę .... ehhh az sie boję rozczarowac bo jestem bardzo pozytywnie nastawiona na ten rokWoseba, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:mam pytanko bardzo ważne dla mnie!
czy alkohol upośledza bezpośrednio plemniki? jesli tak to kiedy w dniu kiedy mąz będzie pił, czy np. 2 dni po lepiej odpuścic?
beti powiem Ci że nie bardzo wiem jaki wpływ ma alkohol na nasienie..napewno zły..ale w jakim stopniu..ale i tak najgorszym wrogiem plemników są papierosy..one potrafia zmienić im DNA przez co one sie nie nadaja do zapłodnienia:( -
nick nieaktualny
-
ZARAZ POCZYTAM DZIĘKI wOSEBKO
hmm. ale tak ogólnie to wiem że mają i fajki i alkohol bardzo negatywny wpływ, ale mi chodzi teraz o konkretny dzięn picia... a nie o całokształt..
mamy imprezke w sobotę oczywiscie alkoholową a jeśli ovulka wypadnie w poniedziałek to czy te plemniki , sobotnie i niedzielne będą ok?Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:ZARAZ POCZYTAM DZIĘKI wOSEBKO
hmm. ale tak ogólnie to wiem że mają i fajki i alkohol bardzo negatywny wpływ, ale mi chodzi teraz o konkretny dzięn picia... a nie o całokształt..
mamy imprezke w sobotę oczywiscie alkoholową a jeśli ovulka wypadnie w poniedziałek to czy te plemniki , sobotnie i niedzielne będą ok?
no może aż tak źle z nimi nie będzie:)ja swojemu na wszelki wypadek tak z 2 dni przed staraniami nie daje żadnego alko:)zresztą on sam nie chce:) wtedy pić -
nick nieaktualnyBeata wrote:Wosebko rozumiem ale my zaprosiliśmy gości , wiec nie wypada nie pić u siebie.. pomysleli by że oszczedza heheh
no racja..:)ale wiesz beti ja bym tak tego wszystkiego do siebie nie brała..wiadomo ze alko szkodzi w duzych ilosciach..ale chyba Twój m nie będzie az tak dużo pił..wiec jak ma sie udac to i tak sie uda:)Beata lubi tę wiadomość