plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Ale Ami mnie nie ma z czego leczyć bo od stóp do głów jestem zdrowa
i święcie wierzę w to, że mam mało szcześcia i tyle. Jedno dziecko już mam więc płodna jestem, z moim mężem zaszłam w ciążę, więc on też jest płodny. Kiedyś już powiedziałam głośno, że w życiu najwidoczniej nie można mieć wszystkiego.
ja tez wierze ze to tylko nbrak szczescia ale wiem tez ze masz za soba poronienie i dosc dlugo sie staracie czasem to kwestia dorbnej rzeczy ktora latwo wyelimonowac i juz sie wsyztsko udaje jak z ta tarczyca u dziewczyn odpowiedni lek i juz im sie udajepo prostu napislaam tylko ze sa jeszcze inne metody o ktorych widze ze lekarze wogole nie mowia i nie proponuja ograniczajac sie do stwierdzen ze wszystko ok ale sie nie udaje i w takim razie albo drogie badania albo nastawianie sie na in vitro zamiast glebiej szukac, wkurza mnie tkaie podejscie, bo pamietam jak u mnie bylo z swerduchem, 4 lata chodzilam po lekarzach, ktorzy twoerdzili z ejestem zdorwa i nic mi nie jest az w koncu jeden sie wyznal i okazalo sie ze mam arytmie i wystarcza glupie pigulki i czuje sie lepiej ale co sie nameczylam i na denerwowalam to moje i wiem ze probowalam wszystkiego zeby tylko wreszcie ktos sie wyznal i w tej kwestii jak poczecie dziecka moje nastawienie jest podobne i wiem ze jak si eokaze ze dlugo sie nam nie uda to na pewno skorzystamy z naPro
Rucia lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Cześć Becia
Jejku ale się podjarałam!
Dobra spokój, nie ma się czym ekscytować. Wdech, wydech ...
będziemy sie modliły żeby sie udało, ale widzisz tak często bywa Ruciuś że kiedy lapiesz doła i tracisz nadzieję nagle hoops... udało sie
*) dziś masz 7 dpo a ile zwykle trwa?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
TO DŁUGO CZEKAĆ W NAPIECIU NIE BĘDZIEMY, TERAZ ABY SIE TEMPK ŁADNIE TRZYMAŁA ...
I NAJWAŻNIEJSZE NIE ŁOPATUJ ŚNIEGU TERAZ!!!!!Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
ja dziś zmęczona niewyspana, bo Oliwce jednak rozwinęła sie goręczka,
niby nic wiecej ale cala noc nie mogła spać co chwile sie budziła bo pić jej sie chciało, no i bal dzisiejszy ją niestey ominie..Oliwka 2006
-
wiecie co postanowiłam ... nie przeżywac tej owulacji tak.. a na ile sie uda zobzcaymy, bo czuje ze przez to ciągłe napinanie i wyglądanie w końcu ze stresu mnie ominie bo sie wystraszy że ja taka nerwowa, więc wrzucam na luz nie myslę az do poniedziałkowej wizyty zobaczymy co mi powie na moje pęcherzyki
Libra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
cześć dziewczyny
też dopuki nie nadrobie to po cichaczu siedzę
jak dobrze, że już tylko do 17 i weekend, bo w końcu może się wyśpię i skończe książkę czytać
Teraz wszystkie dmuchamy w wykresy Wosebki, Libry, Ruci, Mauysi, Shaggi..Woseba, Effcia28, Libra, mauysia, gadgeta, Nina82 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Efcia ja nigdy nic takiego nie miałam, w pierwsza ciąze zaszłam zaraz po ślubie choć myslałam że nie mogę, miałam sie badać leczyć ale zanim dotarłam do lekarza okazało się że już jestem
a teraz niby wszystko ok wiec nikt mi badań nie zleca, a wczoraj dla potrzeb koleżanki weszłam zrobić sobie test... na płec dziecko (wylicza prawdopodobieństwo płci na podst. danych o parze)
i tam i sie wyświetliło ze jestem na tym portalu od 7 stycznia 2011, yyyy nie myslałam że już minęło 2 lata jak intensywnie myslę o dziecku...Oliwka 2006
-
nick nieaktualny