plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTakże widzisz wosebko, pomimo cienia, który moze był moją urojoną nadzieją, i pięknym wykresem, nadal jestem w takiej samej sytuacji jak ty. Znikam dziewczyny na kilka dni. Musze chyba odpocząć. Termometr wkładam z powrotem do szuflady, witamin nie biorę. Mam to już w dupie. Nie mam siły. Prawie 2 lata się męcze. Za długo.
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Także widzisz wosebko, pomimo cienia, który moze był moją urojoną nadzieją, i pięknym wykresem, nadal jestem w takiej samej sytuacji jak ty. Znikam dziewczyny na kilka dni. Musze chyba odpocząć. Termometr wkładam z powrotem do szuflady, witamin nie biorę. Mam to już w dupie. Nie mam siły. Prawie 2 lata się męcze. Za długo.
Rucia ja jeszcze dłużej!!!
Idż odpocznij i wracaj do nas jak sił nabierzesz!!!!
Kurka szkoda no:-(
-
nick nieaktualnyRucia kochana..a byłam pewna ze u Ciebie fasolka...ale nie mozesz sie poddawac:)odpocznij i wróc do nas:)mtyslami jestem z toba:)ja tez chyba odpuszcze póki co forum..za duzo tu emocji ostatnio:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2013, 14:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
odpocznij Kochana... płakac mi się chce... nie nie chce ja płacze jest mi tak smutno z twojego powodu...
do dupy ze mnie czarownicabo nie poszło tak jak pójść powinno... to ja też sobie ide solidarnie popłakać moze Tobie ulży... dużo bym dała zebyś jednak zobaczyła piękną bete mogłabym nawet z moją fasolką poczekać kilka miesięcy...
Woseba lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyRucia wrote:Mayuś leć na betę, u ciebie potwierdzi się w 100%. Cieszę się, że chociaż wam się udało. Może nie jest mi dane być znowu mamą. Trudno. Takie życie.
Rucia kochana dalej bedziemy razem walczyc:)fakt ja w lutym pauzuje..ale od marca zaczynam :)nie poddam sie nigdy:)mauysia, zosia-ktosia, gadgeta, Libra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Fedra najwidoczniej w życiu nie można mieć wszystkiego. Los i tak mi dał dużo w ostatnim czasie, może dając jeszcze dziecko, miałabym za dobrze.
nie nie nie napewno nie ja wierzę że będziesz jeszcze mamą i to dopadnie Cię to w najmniej spodziewanej chwili a tym czasem idz odpocznij a My tu czekamy na Ciebiemauysia, Libra lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:odpocznij Kochana... płakac mi się chce... nie nie chce ja płacze jest mi tak smutno z twojego powodu...
do dupy ze mnie czarownicabo nie poszło tak jak pójść powinno... to ja też sobie ide solidarnie popłakać moze Tobie ulży... dużo bym dała zebyś jednak zobaczyła piękną bete mogłabym nawet z moją fasolką poczekać kilka miesięcy...
Nie płaczJuż się przyzwyczaiłam do porażek. Tyle zniosłam, to zniosę i tą. Chociaż dzisiaj piwa się w końcu napiję. Trzeba się cieszyć fasolkami dziewczyn !!!
Effcia28, Fedra, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Fedra wrote:odpocznij Kochana... płakac mi się chce... nie nie chce ja płacze jest mi tak smutno z twojego powodu...
Nie płaczJuż się przyzwyczaiłam do porażek. Tyle zniosłam, to zniosę i tą. Chociaż dzisiaj piwa się w końcu napiję. Trzeba się cieszyć fasolkami dziewczyn !!!
a może jeszcze poczeja z tym piwem a może jeszcze urośnie... może tak byc bo ja się na tym nie znam?
chyba zaraz sobie walne setę...Woseba, Effcia28 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi