plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
i nie pitol mi tutaj ze sie przyzwyczaiłaś do porazek bo do nich nie da się przyzwyczaić można jedynie stawiać im czoła i tyle...
jeśli nie ten cykl to któryś będzie Twój taki w którym się nie będziesz spodziewać jak Muzarcia ja w to wierze17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Rucia wrote:Fedra wrote:odpocznij Kochana... płakac mi się chce... nie nie chce ja płacze jest mi tak smutno z twojego powodu...
do dupy ze mnie czarownicabo nie poszło tak jak pójść powinno... to ja też sobie ide solidarnie popłakać moze Tobie ulży... dużo bym dała zebyś jednak zobaczyła piękną bete mogłabym nawet z moją fasolką poczekać kilka miesięcy...
Nie płaczJuż się przyzwyczaiłam do porażek. Tyle zniosłam, to zniosę i tą. Chociaż dzisiaj piwa się w końcu napiję. Trzeba się cieszyć fasolkami dziewczyn !!!
a może jeszcze poczeja z tym piwem a może jeszcze urośnie... może tak byc bo ja się na tym nie znam?
chyba zaraz sobie walne setę...
Nie urośnie -
nick nieaktualny
-
Rutka trzymaj się.
Wosebciu papa.
ja też zmykam. miłego popołudnia dziewcynki. bez smutasów. no może Rutka sobie posmutać ale chwilę bo przecież ma kochającego męża i córcięto ma dla kogo żyć.
mauysia, Effcia28, Fedra, Amicizia, samira, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja juz po obiadku-tez chyba pojde sie troche zdrzemnac- jakos dola zlapalam i glowa nie przestaje bolec:(
sciskam was wszystkie mocno i przesylam buzki:*
Ruciu jestem przy Tobie myslami
milego popoludnia dziewuszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2013, 15:23
mauysia, she, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja już powoli się zbieram.
Dziękuję za trzymanie kciuków - trzymajcie dalej
Rutka, ja wierzę w Wasze możliwości prokreacyjne, "jak nie dziś, to jutro" - byle staraniom nie podporządkowywać całego swojego życia, bo miżna dostać FIOŁA. A wierzę, że Wam to nie grozi.
Pa!Effcia28 lubi tę wiadomość
-
Blondi jaka z ciebie gorąca kobieta... wysokie masz temp, zawsze tak masz?👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy