plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnychyba ma dzisiaj dobry humor, bo normalnie wszystko mnie dziś śmieszy:) albo głupawki dostaję
powinni dla mnie dopisać nowe objawy w tabelce... uczucie małych piersi:) zawsze chciałam mieć ciut mniejsze... może życzenie się spełniło:)chłop byłby niezadowolony;P
mauysia, Amicizia, Woseba, gocha04, Fedra, Beata, Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:chyba ma dzisiaj dobry humor, bo normalnie wszystko mnie dziś śmieszy:) albo głupawki dostaję
powinni dla mnie dopisać nowe objawy w tabelce... uczucie małych piersi:) zawsze chciałam mieć ciut mniejsze... może życzenie się spełniło:)chłop byłby niezadowolony;P
także możesz spac spokojnie i urojonej ciązy sie nie obawiacLibra, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki
przerażające info o tym Diane... brałam kiedyś przez kilka cykli - trochę ze względu na męczący mnie w wieku 20-kilku lat trądzik.
A co do wpływu tabletek anty i ich niebezpiecznych skutków ubocznych... pewnie tyle ile nas tu na forum tyle opinii. Ja brałam pigułki Novynette przez jakies 9 lat (!!) odstawiłam w listopadzie 2011, a od czerwca 2012 zaczęliśmy staranka. I po ok. 4 miesiącach się udałomoja lekarka była rozsądna i zlecała mi badania, nie dawała mi tabletek nigdy tak na ładne oczy
Wiem, że skutki (o ile jakieś w ogóle będą) mogą pojawić się kiedyś tam w przyszłości, ale generalnie pewnie wrócę do tabletek po porodzie.
Beata lubi tę wiadomość
-
a-koczek wrote:olus22 wrote:a-koczek wrote:Olus a który dizen mas zpo ovu
nie wiem ósmy? moze teraz mnie cos za piekło kuło moze kuzwa nie wiem i mam krew pewnie to okres kuzwa a ja tak nie miala nigdy !! jeszcze miałam nadzieje ze jestem w ciazy
implatacja może nastąpić do 10 dnia po ovu takze jutrzejsza temperatura bedzie wyrocznią
czyli? to co mam to okres juz sie zaczął? czy co? ta implantacja to ile trwa? wystepuje w niej krawienie ? cały dzien czy jak too jest? -
olus22 wrote:a-koczek wrote:olus22 wrote:a-koczek wrote:Olus a który dizen mas zpo ovu
nie wiem ósmy? moze teraz mnie cos za piekło kuło moze kuzwa nie wiem i mam krew pewnie to okres kuzwa a ja tak nie miala nigdy !! jeszcze miałam nadzieje ze jestem w ciazy
implatacja może nastąpić do 10 dnia po ovu takze jutrzejsza temperatura bedzie wyrocznią
czyli? to co mam to okres juz sie zaczął? czy co? ta implantacja to ile trwa? wystepuje w niej krawienie ? cały dzien czy jak too jest?
przy implantacji jest cos w stylu brunatnego sluzu ale to niewielkie ilosci a jak masz juz krew to raczej okres wczesniej ci sie zaczął przykro miOla_czeka lubi tę wiadomość
-
TAAATAAAARRRRR
a-koczek zabiję cię
Całą klawiaturę mam już w ślinie...
Ostatnio mam smaka tylko na niesłodkie rzeczyA taki tatar... palce lizać!
Oluś - nie pozostaje Ci nic innego tylko czekać ...
A mi wLaśnie przywiezli tortille z kebabem i wcinamFedra, Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
skoro temat jedzenia się pojawił - dzisiaj robię spaghetti carbonara. Pierwszy raz w życiu nie z torebki - ciekawe co wyjdzie
do piątku jestem na zwolnieniu i codziennie gotuję obiad - nawet mój mąż się śmiał, żebym już wróciła do pracy bo on nie jest przyzwyczajony do tego, że codziennie obiad w domu mamyzosia-ktosia, Libra, gocha04, mauysia, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:olus22 wrote:a-koczek wrote:olus22 wrote:a-koczek wrote:Olus a który dizen mas zpo ovu
czyli? to co mam to okres juz sie zaczął? czy co? ta implantacja to ile trwa? wystepuje w niej krawienie ? cały dzien czy jak too jest?
przy implantacji jest cos w stylu brunatnego sluzu ale to niewielkie ilosci a jak masz juz krew to raczej okres wczesniej ci sie zaczął przykro mi
mmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmaaaaaaaaaaa!!!! yhyhyhyhyhy chce mi sieeeeeee wyyyyyyyyyy ććććććććc !!!!!
-
mauysia wrote:TAAATAAAARRRRR
a-koczek zabiję cię
Całą klawiaturę mam już w ślinie...
Ostatnio mam smaka tylko na niesłodkie rzeczyA taki tatar... palce lizać!
Oluś - nie pozostaje Ci nic innego tylko czekać ...
A mi wLaśnie przywiezli tortille z kebabem i wcinam
ogólnir to tatar nie wskazany dla nas ale juz 3 dzien zamna chodziOla_czeka lubi tę wiadomość
-
olus22 wrote:a-koczek wrote:olus22 wrote:a-koczek wrote:olus22 wrote:a-koczek wrote:Olus a który dizen mas zpo ovu
przy implantacji jest cos w stylu brunatnego sluzu ale to niewielkie ilosci a jak masz juz krew to raczej okres wczesniej ci sie zaczął przykro mi
mmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmaaaaaaaaaaa!!!! yhyhyhyhyhy chce mi sieeeeeee wyyyyyyyyyy ććććććććc !!!!!
Oluś myśl pozytywnie skoro przyszła wcześniej to szybciej zaczniesz nowe starania i w następnym napewno sie uda -
nick nieaktualny
-
Mauysia nie jedz tatara! Ty nie możesz:)
Już zjadłam kopytka, jeszcze mam jogurt i zupę pomiorową z wczoraj:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2013, 12:33
Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
ide sie połozyc bo jestem wkurwiona!!!
i lepiej niech mój nie podchodzi !!
narazie kobitki ,a umnie barszcz czerwony z uszkami i nalesniki z dzemem !Smacznego!! :*
mauysia, Fedra, Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
gocha04 wrote:Mauysia nie jedz tatara! Ty nie możesz:)
Już zjadłam kopytka, jeszcze mam jogurt i zupę pomiorową z wczoraj:)
Wiem wiem, nie będę jeść, ale przynajmniej sobie pomarzę... Z miesiąc temu zrobiliśmy sobie ze znajomymi tatara z surowym jajeczkiem, ogórami, cebulką... Więc można powiedzieć, że tatarowy głód mam chwilowo zaspokojony.gocha04, Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Tatara dobrze jest zapić alko:)
Mauysia to juz o nim nie myśl. Mi smaka narobiłaś na kebabsona:) i mam ochote na gulasz i surówkę z pora i marchwi:)mauysia, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧