X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba ma dzisiaj dobry humor, bo normalnie wszystko mnie dziś śmieszy:) albo głupawki dostaję:)
    powinni dla mnie dopisać nowe objawy w tabelce... uczucie małych piersi:) zawsze chciałam mieć ciut mniejsze... może życzenie się spełniło:):) chłop byłby niezadowolony;P

mauysia, Amicizia, Woseba, gocha04, Fedra, Beata, Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    chyba ma dzisiaj dobry humor, bo normalnie wszystko mnie dziś śmieszy:) albo głupawki dostaję:)
    powinni dla mnie dopisać nowe objawy w tabelce... uczucie małych piersi:) zawsze chciałam mieć ciut mniejsze... może życzenie się spełniło:):) chłop byłby niezadowolony;P

także możesz spac spokojnie i urojonej ciązy sie nie obawiac

Libra, Ola_czeka lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • she Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki :)
    przerażające info o tym Diane... brałam kiedyś przez kilka cykli - trochę ze względu na męczący mnie w wieku 20-kilku lat trądzik.
    A co do wpływu tabletek anty i ich niebezpiecznych skutków ubocznych... pewnie tyle ile nas tu na forum tyle opinii. Ja brałam pigułki Novynette przez jakies 9 lat (!!) odstawiłam w listopadzie 2011, a od czerwca 2012 zaczęliśmy staranka. I po ok. 4 miesiącach się udało :) moja lekarka była rozsądna i zlecała mi badania, nie dawała mi tabletek nigdy tak na ładne oczy :) Wiem, że skutki (o ile jakieś w ogóle będą) mogą pojawić się kiedyś tam w przyszłości, ale generalnie pewnie wrócę do tabletek po porodzie.

Beata lubi tę wiadomość

201306215365.png
  • olus22 Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    olus22 wrote:
    a-koczek wrote:
    Olus a który dizen mas zpo ovu

nie wiem ósmy? moze teraz mnie cos za piekło kuło moze kuzwa nie wiem i mam krew pewnie to okres kuzwa a ja tak nie miala nigdy !! jeszcze miałam nadzieje ze jestem w ciazy :(

implatacja może nastąpić do 10 dnia po ovu takze jutrzejsza temperatura bedzie wyrocznią

czyli? to co mam to okres juz sie zaczął? czy co? ta implantacja to ile trwa? wystepuje w niej krawienie ? cały dzien czy jak too jest?

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olus22 wrote:
    a-koczek wrote:
    olus22 wrote:
    a-koczek wrote:

nie wiem ósmy? moze teraz mnie cos za piekło kuło moze kuzwa nie wiem i mam krew pewnie to okres kuzwa a ja tak nie miala nigdy !! jeszcze miałam nadzieje ze jestem w ciazy :(

implatacja może nastąpić do 10 dnia po ovu takze jutrzejsza temperatura bedzie wyrocznią

czyli? to co mam to okres juz sie zaczął? czy co? ta implantacja to ile trwa? wystepuje w niej krawienie ? cały dzien czy jak too jest?

przy implantacji jest cos w stylu brunatnego sluzu ale to niewielkie ilosci a jak masz juz krew to raczej okres wczesniej ci sie zaczął przykro mi

Ola_czeka lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TAAATAAAARRRRR :-P a-koczek zabiję cię ;)
    Całą klawiaturę mam już w ślinie...
    Ostatnio mam smaka tylko na niesłodkie rzeczy :P A taki tatar... palce lizać!

Oluś - nie pozostaje Ci nic innego tylko czekać ...

A mi wLaśnie przywiezli tortille z kebabem i wcinam :P

Fedra, Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olus powiem ci ze ja zawsze miałam 30 dniowe cykle ale w momenice jak zaczęlam je monitorowac to zrobiły mi sie 28 dniowe niewiem czym to jest spowodowane

zpbnej28qs8fkan8.png

• she Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skoro temat jedzenia się pojawił - dzisiaj robię spaghetti carbonara. Pierwszy raz w życiu nie z torebki - ciekawe co wyjdzie :)
    do piątku jestem na zwolnieniu i codziennie gotuję obiad - nawet mój mąż się śmiał, żebym już wróciła do pracy bo on nie jest przyzwyczajony do tego, że codziennie obiad w domu mamy :D

zosia-ktosia, Libra, gocha04, mauysia, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • olus22 Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    olus22 wrote:
    a-koczek wrote:
    olus22 wrote:
    a-koczek wrote:

przy implantacji jest cos w stylu brunatnego sluzu ale to niewielkie ilosci a jak masz juz krew to raczej okres wczesniej ci sie zaczął przykro mi

mmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmaaaaaaaaaaa!!!! yhyhyhyhyhy chce mi sieeeeeee wyyyyyyyyyy ććććććććc !!!!! :(
    :D

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    TAAATAAAARRRRR :-P a-koczek zabiję cię ;)
    Całą klawiaturę mam już w ślinie...
    Ostatnio mam smaka tylko na niesłodkie rzeczy :P A taki tatar... palce lizać!

Oluś - nie pozostaje Ci nic innego tylko czekać ...

A mi wLaśnie przywiezli tortille z kebabem i wcinam :P

ogólnir to tatar nie wskazany dla nas ale juz 3 dzien zamna chodzi

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olus22 wrote:
    a-koczek wrote:
    olus22 wrote:
    a-koczek wrote:
    olus22 wrote:
    a-koczek wrote:

mmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmaaaaaaaaaaa!!!! yhyhyhyhyhy chce mi sieeeeeee wyyyyyyyyyy ććććććććc !!!!! :(
    :D

Oluś myśl pozytywnie skoro przyszła wcześniej to szybciej zaczniesz nowe starania i w następnym napewno sie uda

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja głodna jestem i myślę, co tu sobie zjeść...

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    a ja głodna jestem i myślę, co tu sobie zjeść...

w sklepie obok pracy mamy taką pyszną surową ogonówke palce lizać

zpbnej28qs8fkan8.png

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia nie jedz tatara! Ty nie możesz:)

Już zjadłam kopytka, jeszcze mam jogurt i zupę pomiorową z wczoraj:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2013, 12:33

Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • olus22 Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide sie połozyc bo jestem wkurwiona!!!
    i lepiej niech mój nie podchodzi !! ;)
    narazie kobitki ,a umnie barszcz czerwony z uszkami i nalesniki z dzemem !:) Smacznego!! :*

mauysia, Fedra, Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość

f2w33e3kqvl8jpdo.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Mauysia nie jedz tatara! Ty nie możesz:)

Już zjadłam kopytka, jeszcze mam jogurt i zupę pomiorową z wczoraj:)

Wiem wiem, nie będę jeść, ale przynajmniej sobie pomarzę... Z miesiąc temu zrobiliśmy sobie ze znajomymi tatara z surowym jajeczkiem, ogórami, cebulką... Więc można powiedzieć, że tatarowy głód mam chwilowo zaspokojony.

gocha04, Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie w szafce tylko sucha bułka

Shagga_80, Ola_czeka lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i cześć she :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tatara dobrze jest zapić alko:)

Mauysia to juz o nim nie myśl. Mi smaka narobiłaś na kebabsona:) i mam ochote na gulasz i surówkę z pora i marchwi:)

mauysia, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • she Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Mauysia :)
    zgłodniałam eheheh ale na pewno nie na info o tatarze - nigdy w życiu się nie skusiłam :) ten barszcz z uszkami chyba najbardziej do mnie przemówił :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2013, 12:38

olus22 lubi tę wiadomość

201306215365.png
‹‹ 1306 1307 1308 1309 1310 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ