SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc Fredzia!!!:-)
    Ja dziewczynki spadam lecę kupić co trzeba i zacznę montować ten mój strój mam nadzieje że coś z tego wyjdzie he he!!!
    Wrócę wieczorem po wizycie u neurologa!!!Miłego dzionka życzę wszystkim!!:-)

Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    gocha04 wrote:
    Mauysia pierwsza temp wyższa, od najwyższej z 6 niższych powinna być o 0,2 dobrze kumam? Czyli u mnie jest dopiero o 0,1 wyższa od tej z 11dc.
    Tylko się upewniam czy wkońcu ta owu do mnie ma zamiar przyleźć, bo chce zacząć brać duphaston.

Gosiu, pierwsza wyższa moze być wyższa zaledwie o 0,05, pod warunkiem, że po niej będą jeszcze 2 wyższe, a ta ostatnia będzie przynajmniej 0,2 wyższa od tych sześciu niższych :)
    Czyli tak właściwie i tak trzeba czekać do trzeciego dnia wyższych temperatur żeby cokolwiek stwierdzić :)

Dobra to w końcu rozszyfrowałam jak to sie liczy:) dzięki bardzo, juz nie zawracam głowy ciągle powtarzającymi sie pytaniami, bo wiem że to męczące.

Muszę usiąść i przeczytać tą książkę Rotzera (od Zosi) i może jeszcze coś mi sie rozjaśni:)

mauysia lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też na chwilę ewakuuję się - idę zbadać sobie szyjkę,czy czasem nie otwiera się hehehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2013, 11:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my znowu dzis z m jedziemy do szpiatala ...i albo mu zmienia lek ibo te ewidentnie nie działaja jak nalezy..albo go zostawią na oddziale:(juz sie martwić zaczynam..aż mnie brzuch boli 2 x bardziej...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2013, 11:14

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    a my znowu dzis z m jedziemy do szpiatala ...i albo mu zmienia lek ibo te ewidentnie nie działaja jak nalezy..albo go zostawią na oddziale:(juz sie martwić zaczynam..aż mnie brzuch boli 2 x bardziej...

kochana a znowu siusia na czerwono?

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Woseba wrote:

no wczoraj myślelilśmy ze już nie..ale łapie go cisnienie dosc wysokie..i wtedy jest:(wiec pewnie tam musza być jakies skrzepy chyba:(i zatykaja ujscie:(do tego wczoraj miał gorączke..i znowu go ten żołądek boli:(i m dzwinił na urologie do lekarza i ten pzrez tel nie bardzo umiał powiedzieć zcemu tak jest..i kazał przyjechać..i albo go zastawia albo mu leki zmienia tak powiedział.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2013, 11:24

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    Woseba wrote:

no wczoraj myślelilśmy ze już nie..ale łapie go cisnienie dosc wysokie..i wtedy jest:(wiec pewnie tam musza być jakies skrzepy chyba:(i zatykaja ujscie:(do tego wczoraj miał gorączke..i znowu go ten żołądek boli:(i m dzwinił na urologie do lekarza i ten pzrez tel nie bardzo umiał powiedzieć zcemu tak jest..i kazał przyjechać..i albo go zastawia albo mu leki zmienia tak powiedział.

jejku Wosebciu kochana mam nadzieję że nie zostawią M w szpitalu i przepiszą jakieś leki które będą działać.

Woseba lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholerka, oby tym razem trafili z lekiem. Życzę Twojemu M szybkiego powrotu do zdrowia.

Woseba lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, tym razem Effcia się skrada :)

Effcia28 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no też mam taka nadzieje:)nie chce byc sama w domku...o musze m powiedzieć zeby spytał sie czy taka infekcja pęcherza ma jakis wpływ na plemniczki...

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chociaż teraz m mi napisał czy sie nie wstrzymamy do jutra:)wyjme mu ten cewnik i zobaczymy jak bedzie:)a lekarka rodzinna ma dziś i tak do niego przyjsć wiec w razie w wypisze nam cos na to cisnienie:)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    O, tym razem Effcia się skrada :)

:) ja tylko chciałam nadrobić tak pocichutku :)i zostałam nakryta:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2013, 11:40

zosia-ktosia, mauysia, Woseba, Beata lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    chociaż teraz m mi napisał czy sie nie wstrzymamy do jutra:)wyjme mu ten cewnik i zobaczymy jak bedzie:)a lekarka rodzinna ma dziś i tak do niego przyjsć wiec w razie w wypisze nam cos na to cisnienie:)

Wosebciu M wie najlepiej co dla niego dobre. jeśli da radę to się wstrzymajcie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku Wosebko, niech już się polepszy temu Twojemu...

Woseba lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-sprzedaz-pigulek-diane-35-zawieszona-zmarly-cztery-zazywajac,nId,774750

dziś bębnią czły czas o tym w radio...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    http://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-sprzedaz-pigulek-diane-35-zawieszona-zmarly-cztery-zazywajac,nId,774750

dziś bębnią czły czas o tym w radio...

no ja wczoraj we wiadomosciach widziałam..dlatego powiedziałam sobie nogdy w zyciu anty..no raz tylko musiałam brac 2 cykle na torbiele..ale z własnej woli nigdy brac nie zamierzam...

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki mam sprawe niepokojąco mnie!!
    brzuch mnie bobolewa jak na okres i mam plamienia brązowe jakby zaczynał sie okres o to moze byc? bo moim zdaniem jest jeszcze zawczesnie na okres mam dostac 3 lutego ?

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olus22 wrote:
    hej dziewczynki mam sprawe niepokojąco mnie!!
    brzuch mnie bobolewa jak na okres i mam plamienia brązowe jakby zaczynał sie okres o to moze byc? bo moim zdaniem jest jeszcze zawczesnie na okres mam dostac 3 lutego ?

olus dzis tempka ci bbardzo spadła.. możesz miec plamienia przed @ ale równie dobrze jeśliby sie jutro tempka odbiła to może to byc zafgnieżdżanie..
    a jakie masz te plamienia? takie że musisz użyć podpaski?

Fedra lubi tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny
    Macie jakis kontakt do Muzarci?! musimy ja wyslac do lekarza z tym plamieniem.

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Czesc dziewczyny
    Macie jakis kontakt do Muzarci?! musimy ja wyslac do lekarza z tym plamieniem.

hej Doris,

ja niestety nie mam :(

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 1304 1305 1306 1307 1308 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ