plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:ja siedzę bokiem do drzwi więc jak ktoś wchodzi to szybko mogę zamknąć ewentualnie minimalizować okienko:)
a w między czasie na dole mam otwarte jakies pisma że jakby coś to ja oczywiście pracuję
mam identycznie:)zosia-ktosia, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Dziewczyny! Odnośnie cellulitu! Wiecie skąd się bierze? Z niedoboru wody w oragniźmie. Jeżeli organizmowi niedostarczamy odpowiedniej ilosci wody, to sam zaczyna go odkładać w tkankach i dlatego powstaje cellulit.
http://polki.pl/uroda_cialo_artykul,8060910.html
Polecam poczytać
Ruciu to by sie u mnie zgadzało...bo wody i w ogóle innych napitoków to ja mało piję...a cellulit mam na udach,że ho ho!!! -
Ja też mam cellulit, mam też parę rozstępów po ciąży, ale się tym nie przejmuję, bo każda normalna babka ma.
Nie mają tylko gwiazdy szołbiznesu i modelki, które "pracują" ciałem i jeśli przytyją lub pojawi im się cellulit, to nie zarobią kasyWięc rozumiem ich motywację i zdesperowanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2013, 10:42
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny pytanie techniczne he he !!!!!!!
Ile rolek bandażu będę potrzebować żeby z siebie mumię zrobić!!!
Myślę że 10 starczy co!!??
O kurde nie mam pojęcia!
To jeszcze zależy jaki długi i szeroki bandaż.
Taki uniwersalny jak w aptekach !!!nie mam pojecia ile on ma metrów:-) -
AGA 30 wrote:mauysia wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny pytanie techniczne he he !!!!!!!
O kurde nie mam pojęcia!
Taki uniwersalny jak w aptekach !!!nie mam pojecia ile on ma metrów:-)
Kup na początek 10, najwyżej skoczysz po dokładkęShagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:AGA 30 wrote:mauysia wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny pytanie techniczne he he !!!!!!!
O kurde nie mam pojęcia!
Taki uniwersalny jak w aptekach !!!nie mam pojecia ile on ma metrów:-)
Kup na początek 10, najwyżej skoczysz po dokładkę
no to z moją figórą to 4 na biust hi hi hi!!zosia-ktosia, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeata wrote:O nie ma Ruci spóźniłam sie...
nie mogłam nadążyć z odpisywaniem, klienci co chwilę przeszkadzają
ale sie źle czuję, masakra wzięłam proszka ale nic nie przechodzi...
Jestem jestemNa chwilę ale jestem.
Ja mam Move Fitness, z tym, ze do tej gry potrzebne są dwa movy - to coś w kształcie mikrofonu
Świetna gra.Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibruś ja mam pakiet danych w abonamencie i dopóki go nie przekrocze to działa ok..a jak przekrocze to muuuuuli strasznie ale płace zawsze tyle samo:-) a ponadto w domu i w pracy mam router bezprzewodowy więc net z tego mam i nie wykorzystuje swojego pakietu
A co do objawów to fajna była ta stronka co ją Libruś wstawilo że jak myśli się że jest się w ciąży to nie jest się w:-)Ja np wczoraj dorwalam się do śledzi bo były w lodówce..i zjadłam chyba z 4 koreczki ale uparcie twierdzę że to nic takiego
A w biurze kompa mam tak że wszystko widać co mam na pulpicie..szczególnie że monitor mam 19 to dokładnie widać...minimalizacja stron też na wiele się nie zda bo czasem Szef podchodzi pomoc mi w czymś albo w ogóle sam siada...to lepiej żeby nie widział forum -
Mauysia pierwsza temp wyższa, od najwyższej z 6 niższych powinna być o 0,2 dobrze kumam? Czyli u mnie jest dopiero o 0,1 wyższa od tej z 11dc.
Tylko się upewniam czy wkońcu ta owu do mnie ma zamiar przyleźć, bo chce zacząć brać duphaston.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:Mauysia pierwsza temp wyższa, od najwyższej z 6 niższych powinna być o 0,2 dobrze kumam? Czyli u mnie jest dopiero o 0,1 wyższa od tej z 11dc.
Tylko się upewniam czy wkońcu ta owu do mnie ma zamiar przyleźć, bo chce zacząć brać duphaston.
Gosiu, pierwsza wyższa moze być wyższa zaledwie o 0,05, pod warunkiem, że po niej będą jeszcze 2 wyższe, a ta ostatnia będzie przynajmniej 0,2 wyższa od tych sześciu niższych
Czyli tak właściwie i tak trzeba czekać do trzeciego dnia wyższych temperatur żeby cokolwiek stwierdzić -
fajna ta stronka o cellulicie, krótko zwięźle i na temat. To lubię!
ja przed @ też czasami siedzę w lodówce i łączę rybę w occie, z czekoladą później, i strasznie brzuch puchnie, ale jak widać takie objawy to nie objawy ciążowe.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Przebiegłe baby
Ja też mam ovu otwarte w malym okienku i co ktos mi przechodzi koło biurka to przerzucam na inne
Ale jak trzeba to moge swoją prace na szybko zrobić i pozostale minuty na forum zaglądać
Az niewiarygodne jak się cżłowiek potrafi sprężyćShagga_80 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziołszki
nadrobiłam Was nawet
moim zdaniem 10 mało kup 20 jak zostaną to będą na zaś
Ruciu miło Cię widzieć i to ze jesteś w dobrej formie
Sagga klucze to faktycznie można znaleść w różnych miejscach
ja na szczęście pracuje w domu (choć nie wiem czy to dobrze bo nie ma mnie kto skontrolowac co robie)
dobra nadrobiłam przywitałam się to zmykam bo musze prace napisać na angielski i jakąś zaległą prace zaliczeniową na studiaShagga_80, mauysia, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyA ja znów na kompie SZEF POJECHAŁ :p
A w ogóle to już pewne,że to przeziębienie, katar już mam ewidentnie inny niż sienny...do tego nieco głowa mnie od niego boli (albo przez pogodę, bo wczoraj też masakrycznie się czułam)..teraz pewnie ta tempka jest podniesiona z tego powodu...to ciekawe kiedy @ przylezie, ehhhh