X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Dora wrote:
    Czesc dziewczyny
    Macie jakis kontakt do Muzarci?! musimy ja wyslac do lekarza z tym plamieniem.

hej Doris,

ja niestety nie mam :(

ja też nie mam.

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluś, to może być wszystko - albo plamienie przed okresem, albo implementacja :)
    Temperatury raczej bym w ogóle nie brała pod uwagę, bo jest zignorowana.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też nie mam kontaktu do niej...

a ja mam dzisiaj dziwne uczucie... mormalnie mam mrowienie w piersiach i wrażenie jakby mi malały?! hehehe

Woseba, mauysia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    olus22 wrote:
    hej dziewczynki mam sprawe niepokojąco mnie!!
    brzuch mnie bobolewa jak na okres i mam plamienia brązowe jakby zaczynał sie okres o to moze byc? bo moim zdaniem jest jeszcze zawczesnie na okres mam dostac 3 lutego ?

olus dzis tempka ci bbardzo spadła.. możesz miec plamienia przed @ ale równie dobrze jeśliby sie jutro tempka odbiła to może to byc zafgnieżdżanie..
    a jakie masz te plamienia? takie że musisz użyć podpaski?

no wiesz ciezko mi narazie stwierdzic kurcze jak podcieram papierem to jest na papierze troche i na bieliznie mam troszke plamke jak by sluzu brązowego no kurcze boje sie nie wiem czy to zaczynajacy sie okres by tak wczesnie? ja tak nie miałam nigdy!! za kazdym razem jak podetre to mam a kiedy jest to zagniezdzanie ile od zapłodnienia?

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malały? no to nowość..

Libra lubi tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:

a ja mam dzisiaj dziwne uczucie... mormalnie mam mrowienie w piersiach i wrażenie jakby mi malały?! hehehe

ja tez nie mam...libra mi mrówki też zaatakowały moje piersi:)hi ih:)ale juz tak miałam nieraz przed okresem:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olus22 wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    olus22 wrote:
    hej dziewczynki mam sprawe niepokojąco mnie!!
    brzuch mnie bobolewa jak na okres i mam plamienia brązowe jakby zaczynał sie okres o to moze byc? bo moim zdaniem jest jeszcze zawczesnie na okres mam dostac 3 lutego ?

olus dzis tempka ci bbardzo spadła.. możesz miec plamienia przed @ ale równie dobrze jeśliby sie jutro tempka odbiła to może to byc zafgnieżdżanie..
    a jakie masz te plamienia? takie że musisz użyć podpaski?

no wiesz ciezko mi narazie stwierdzic kurcze jak podcieram papierem to jest na papierze troche i na bieliznie mam troszke plamke jak by sluzu brązowego no kurcze boje sie nie wiem czy to zaczynajacy sie okres by tak wczesnie? ja tak nie miałam nigdy!! za kazdym razem jak podetre to mam a kiedy jest to zagniezdzanie ile od zapłodnienia?

ja kiedys takie plamienia mialam ze 4 dni przed @ juz ..ale odkad łykam magnez i castagnus zaczynaja sie dzień przed:)no góra 2 dni:)

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz mi strasznie uderzyło gorąco na twarz czuje sie w omoku

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    malały? no to nowość..

niom o.O jakby się kurczyły... hehehe bardzo dziwne uczucie:D

Woseba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    Libra wrote:

ja tez nie mam...libra mi mrówki też zaatakowały moje piersi:)hi ih:)ale juz tak miałam nieraz przed okresem:)

ja mam tak pierwszy raz:) zawsze to się w staniku nie mogę zmieścić;)
    a teraz to będę musiała zaglądać, czy one tam jeszcze są:D

Woseba, mauysia, Beata, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczynki za odpowiedz:) jestem zaskoczona swoim organizmem!!!! kuzwa juz zaczyna mnie to wkurwiac :D ! ;)

f2w33e3kqvl8jpdo.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Woseba wrote:
    Libra wrote:

ja mam tak pierwszy raz:) zawsze to się w staniku nie mogę zmieścić;)
    a teraz to będę musiała zaglądać, czy one tam jeszcze są:D

he he:)no nie ja to przed @ to mam problem zeby je wepchnac do stanika..takie nabrzmiałe..a te mrówienie to do tej pory moze z 2 razy miałam...takze jak widac kazdy cykl jest inny..

• a-koczek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olus a który dizen mas zpo ovu

Ola_czeka lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WItam was dziewczynki

ale mi sie dzis nie chce,

a to z tymi tabletkami diane to mnie troszke roz3wialil tea nartykuł, że w PL jets zarajestrowane jako leczenie trądziku i ysienia androgennego a przeciez wszyscy wiedza ze tak na prawde sa przepisywane jako anty i tak na prawde wiekszosc tabletek anty ma powazne skutki dla orgniazmu jak są stosowane przez dłuższy czas tylko jako oanty a nie w przypadku leczenie

Olus co do twoich pomiaró to sie zgadxzam z dziewczynami ze najpozniej o 7.30 trzeba mierzyc, piszesz ze czytalas ze o stałej porze ale nie wazne o której godzinie? ale gdzie to czytałaś? czy to byłą fachowa strona NPR posiwecona jakiejs konkretnej metodzie? chyba nie bo wg każdej metody to mierzyc trzeba najpóznije o 7,30 ja tak ja dziewczyny stosuje metodeRoetzera i tak wplasnie mierze i tez tej roznicy godzinnej nie zaznaczam jakos specjalnie a z tego co pamitam co mowil mi instruktor tej metody to wlasnie do 7.30 wolno mierzyc i dopuszczona jest rozniac az półtoragodzinna w pomarze bez wpływu na wynik :) wie cpolecam od nastepnego cyklu tak robic :)

mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a przede wszystkim najwzniejsze aby zawsze proadzic cykle wedłg jednej i tej samej obranej metody a nie troche z jednej troche z drugiej bo t juz nie jest takie miarodsajne i wiarygodne :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez jestem czekoladowym łasuchem, la eostatnio juz jem mniej w sumie najwiecej mam na czekoladke ochoty porzed @ albo jak mam doła itd. Osttanio uwielbiam masane ciasteczka czekoladowe, oreo i rureczki czekoladowe ale tylko te z biedronki i pryncypalki no i czekolda z nadzieniem ale takim jak wedla czyli takie galaretkowate troszke :)

Beata lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • olus22 Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:

nie wiem ósmy? moze teraz mnie cos za piekło kuło moze kuzwa nie wiem i mam krew pewnie to okres kuzwa a ja tak nie miala nigdy !! jeszcze miałam nadzieje ze jestem w ciazy :(

f2w33e3kqvl8jpdo.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    ja tez jestem czekoladowym łasuchem, la eostatnio juz jem mniej w sumie najwiecej mam na czekoladke ochoty porzed @ albo jak mam doła itd. Osttanio uwielbiam masane ciasteczka czekoladowe, oreo i rureczki czekoladowe ale tylko te z biedronki i pryncypalki no i czekolda z nadzieniem ale takim jak wedla czyli takie galaretkowate troszke :)

ja też uwielbiam rurki z biedronki tylko ze te waniliowe a wogole to mam chec na tatara

zpbnej28qs8fkan8.png

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha i wiecie dziewczynki polecam wam piekny film October baby moja mama i siostra oglądały i są zachwycone, bardzo piękny i mądry flm z przesłaniem a nie taki odmóżdżacz jak więkoszość
    http://niebieskirynek.pl/index.php/filmy/35-pazdziernikowe-dziecko-october-baby-dvd.html

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olus22 wrote:
    a-koczek wrote:

nie wiem ósmy? moze teraz mnie cos za piekło kuło moze kuzwa nie wiem i mam krew pewnie to okres kuzwa a ja tak nie miala nigdy !! jeszcze miałam nadzieje ze jestem w ciazy :(

implatacja może nastąpić do 10 dnia po ovu takze jutrzejsza temperatura bedzie wyrocznią

zpbnej28qs8fkan8.png

‹‹ 1305 1306 1307 1308 1309 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ