plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
jesteśmy głównie w pracy, a na forum przy odświeżaniu stronki co by nie wylogowało:)
u mnie wieje prawie głowe urywa i trawka zielona spod śniegu sie wyłoniła po tych wczorajszych deszczach.Libra lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejjjj, mam sprawę! Potrzebuję kogoś kto pracuje w Ikei, albo kogoś kto kupił ostatnio stolik Mamut w Ikei
Ewentualne szczegóły na priv...wiecie, jednak nasze forum nie jest prywatne i nigdy nie wiadomo,kto to czyta
Plisss, zastanówcie się,czy znacie kogoś takiego?
-
nick nieaktualny
-
Witam. U mnie na razie bez rewelacji. Tata nadal w szpitalu i nie wiadomo jak długo...Ogólnie stan stabilny ale poważny. Badania robią co dzień ale jeszcze nie są dobre. Jedyne pocieszenie,że już się nie dusi i oddycha sam. Małymi kroczkami na razie to idzie. Ale mam nadzieję,że w dobrą stronę...
Nie czytam was dziewczynki ostatnio,bo nie mam za wiele czasu i siłNapiszcie co u was nowego.
Pozdrawiam.mauysia, Amicizia, gocha04, Effcia28, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
natusia wrote:Witam. U mnie na razie bez rewelacji. Tata nadal w szpitalu i nie wiadomo jak długo...Ogólnie stan stabilny ale poważny. Badania robią co dzień ale jeszcze nie są dobre. Jedyne pocieszenie,że już się nie dusi i oddycha sam. Małymi kroczkami na razie to idzie. Ale mam nadzieję,że w dobrą stronę...
Nie czytam was dziewczynki ostatnio,bo nie mam za wiele czasu i siłNapiszcie co u was nowego.
Pozdrawiam.
Natusiu, dobrze słyszeć, że stan Twojego taty jest stabilny i że jest troszkę lepiej.
Z nowości - jestem zafasolkowana. -
nick nieaktualny
-
anusia84 wrote:Mayusia wykresu z temp. nie prowadzę, ponieważ nie mam specjalnego termometru i nie umiem.
Ajajaj, to polecam nauczenie się (choć tu nie ma zbyt wiele do nauki)
PS) Shagga - z mammutem tez Ci nie pomogę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2013, 13:54
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:natusia wrote:Witam. U mnie na razie bez rewelacji. Tata nadal w szpitalu i nie wiadomo jak długo...Ogólnie stan stabilny ale poważny. Badania robią co dzień ale jeszcze nie są dobre. Jedyne pocieszenie,że już się nie dusi i oddycha sam. Małymi kroczkami na razie to idzie. Ale mam nadzieję,że w dobrą stronę...
Pozdrawiam.
Natusiu, dobrze słyszeć, że stan Twojego taty jest stabilny i że jest troszkę lepiej.
Z nowości - jestem zafasolkowana.
Zajrzałam do twojego pamietnikacisze sie bardzo bardzo. Gratuluję!!!!!!!!!!! Teraz tylko nam zdrowo rosnijcie
mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My się niby staraliśmy od maja 2012, ale cykli bez obserwacji w ogóle nie wliczam do moich statystyk, dlatego mówię, że to nasz piąty cykl starań. Zalecałabym Ci jednak przyłożenie się bardziej do wykresów, bo naprawdę mogą one ułatwić zajście, no i poza tym dać wiele przydatnych informacji o tym, co się dzieje w Twoim organizmie.
A poza tym to ważne jest, aby zacząć serduchować jak tylko zacznie się śluz płodny (ja obrałam metodę co 2 dni), a nie tylko tuż przed owulacją, bo a nuż źle się zinterpertowało dzień owulacji i się ją przegapiło.a-koczek, Amicizia, Libra, gocha04, Shagga_80 lubią tę wiadomość