Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • olus22 Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestescie?

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • olus22 Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki to spadam narka :P

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesteśmy głównie w pracy, a na forum przy odświeżaniu stronki co by nie wylogowało:)
    u mnie wieje prawie głowe urywa i trawka zielona spod śniegu sie wyłoniła po tych wczorajszych deszczach.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayusia wykresu z temp. nie prowadzę, ponieważ nie mam specjalnego termometru i nie umiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejjjj, mam sprawę! Potrzebuję kogoś kto pracuje w Ikei, albo kogoś kto kupił ostatnio stolik Mamut w Ikei :) Ewentualne szczegóły na priv...wiecie, jednak nasze forum nie jest prywatne i nigdy nie wiadomo,kto to czyta :) Plisss, zastanówcie się,czy znacie kogoś takiego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tymczasem uciekam, będę przeszczęśliwa jeśli ktoś zdecyduje mi się pomóc :)

• natusia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. U mnie na razie bez rewelacji. Tata nadal w szpitalu i nie wiadomo jak długo...Ogólnie stan stabilny ale poważny. Badania robią co dzień ale jeszcze nie są dobre. Jedyne pocieszenie,że już się nie dusi i oddycha sam. Małymi kroczkami na razie to idzie. Ale mam nadzieję,że w dobrą stronę...

Nie czytam was dziewczynki ostatnio,bo nie mam za wiele czasu i sił :( Napiszcie co u was nowego.
    Pozdrawiam.

mauysia, Amicizia, gocha04, Effcia28, Blondi22 lubią tę wiadomość

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie zbierma dzisiaj tez na łyzwy wiec miego popołudnia

Natusia dobrze ze z Tata juz troszke lepiej :) bedzie dobrze. Pamietam <><

natusia lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ami wzajemnie :)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    Witam. U mnie na razie bez rewelacji. Tata nadal w szpitalu i nie wiadomo jak długo...Ogólnie stan stabilny ale poważny. Badania robią co dzień ale jeszcze nie są dobre. Jedyne pocieszenie,że już się nie dusi i oddycha sam. Małymi kroczkami na razie to idzie. Ale mam nadzieję,że w dobrą stronę...

Nie czytam was dziewczynki ostatnio,bo nie mam za wiele czasu i sił :( Napiszcie co u was nowego.
    Pozdrawiam.

Natusiu, dobrze słyszeć, że stan Twojego taty jest stabilny i że jest troszkę lepiej.
    Z nowości - jestem zafasolkowana.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia proszę podziel się przepisem na taki mały CUD

• mauysia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusia84 wrote:
    Mayusia wykresu z temp. nie prowadzę, ponieważ nie mam specjalnego termometru i nie umiem.

Ajajaj, to polecam nauczenie się (choć tu nie ma zbyt wiele do nauki) :)

PS) Shagga - z mammutem tez Ci nie pomogę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2013, 13:54

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wiem ale jestem troszeczke leniwa w tych sprawach.

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusia84 wrote:
    Mauysia proszę podziel się przepisem na taki mały CUD

Ha, żeby taki istniał...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • natusia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    natusia wrote:

Pozdrawiam.

Natusiu, dobrze słyszeć, że stan Twojego taty jest stabilny i że jest troszkę lepiej.
    Z nowości - jestem zafasolkowana.

Zajrzałam do twojego pamietnika :) cisze sie bardzo bardzo. Gratuluję!!!!!!!!!!! Teraz tylko nam zdrowo rosnijcie :)

mauysia lubi tę wiadomość

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo inaczej: przepisu nie ma, ale można robić co można, żeby pomóc losowi, np. mierzyć temp., obserwować śluz itp. :)

Effcia28, gocha04, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może istnieje. jak już wcześniej tu pisałam byłam u ginki 18.01 i było u mnie przed ovu więc powiedziała żebyśmy przez 3 dni działali. ale teraz czuje że chyba nic z tego i mojego M czekają badania w lutym :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śluz obserwuję i wiem kiedy jest ovu bo czuje to po jajnikach. i mimo naszych działań w tych diach nic nie wychodzi od czerwca 12r. wiem zaraz powiecie że to krótko ale dla mnie jest to strasznie długo. i dlatego wiem jak czuje się Wosebka.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu badania? A długo się już staracie? Masz podstawy, żeby podejrzewać Wasze złe "parametry"?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się niby staraliśmy od maja 2012, ale cykli bez obserwacji w ogóle nie wliczam do moich statystyk, dlatego mówię, że to nasz piąty cykl starań. Zalecałabym Ci jednak przyłożenie się bardziej do wykresów, bo naprawdę mogą one ułatwić zajście, no i poza tym dać wiele przydatnych informacji o tym, co się dzieje w Twoim organizmie.

A poza tym to ważne jest, aby zacząć serduchować jak tylko zacznie się śluz płodny (ja obrałam metodę co 2 dni), a nie tylko tuż przed owulacją, bo a nuż źle się zinterpertowało dzień owulacji i się ją przegapiło.

a-koczek, Amicizia, nick nieaktualny, gocha04, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 1331 1332 1333 1334 1335 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ