X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Libra wrote:
    a-koczek wrote:
    Libra wrote:
    a-koczek wrote:
    Libra a jak tam dzis twoje piersi

tak samo jak wczoraj... mrowienie i uczucie jakby się kurczyły:) i swędzą!
    i @ idzie, bo mnie brzuszysko napitala:p ach ta czerwonka niekulturalna... przyłazi nieproszona

myślałam że juz może rosną

zawsze w tym momencie cyklu miałam takie spore, że się nie mieściłam w moich większych stanikach... a teraz na odwrót... ciekawe czy to czasem nie za sprawą castagnusa... może uspokoił mi te skoki prolaktyny i dlatego mam takie odczucia...

bo ja dużo wczoraj o nich mysłałam (haha) i wysnułam taką teorie: progesteron min odpowiada za rozrost gruczołów i od momentu zagnieżdzenia gwałtownie rośnie ale przedsamym zagnieżdzeniem troche spada wiec i piersi moge troche spasc ale pozniej wzrasta wiec powinny juz rosnac . ale to tylko takie moje przemyslenia

hehehe... dzięki:) ale mnie pocieszać nie trzeba... w tym cyklu ciąży nie będzie - przynajmniej u mnie - jestem pewna na 99%... 1% pozostawiam na cud:)

• nutka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam tylko poinformować was, że miałam samoistne poronienie. Nie wiem kiedy będziemy mogli zacząć starania znów, zapytam lekarza za tydzień. No i nie wiem jeszcze czy dalej będę korzystać z tego portalu, mierzyć tempki itp. Pozdrawiam i na razie znikam. Jak będę mieć siłę to znów się pojawię

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nutka wrote:
    Chciałam tylko poinformować was, że miałam samoistne poronienie. Nie wiem kiedy będziemy mogli zacząć starania znów, zapytam lekarza za tydzień. No i nie wiem jeszcze czy dalej będę korzystać z tego portalu, mierzyć tempki itp. Pozdrawiam i na razie znikam. Jak będę mieć siłę to znów się pojawię

no kur...wa.... co jest grane? co się dzieje? skąd tyle poronień!!!

nutka... brak słów... <tulam>:*

idę, bo normalnie mnie głowa rozbolała:( nie mam siły:(
    papa dziewczęta...

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykro mi bardzo:( mocno cie przytulam :)

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteście tutaj jeszcze dziewczynki?
    dopiszę i odpowiem...sobie sama....nie ma nikogo więc idę pospać, poleżeć, wszystko jedno...idę odpocząć...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2013, 16:01

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia no teraz ja tutaj sama zostałam
    a może jeszcze jesteś??

muzarcia lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GDYBYŚ TU FEDRUNIA JESZCZE ZAJRZAŁA...
    Fedra moja Ty kochana...byłaś ze mną w tych dobrych i złych chwilach....pocieszałaś, śmiałaś się ze mną...jednak Fedrunia kochanie ja jestem tu czy tam, Ty wiesz...zawsze możesz napisać...wykrzyczeć się...ponarzekać na obrzydliwy los...ale mam też nadzieję, że kiedyś nieśmiało napiszesz, że stał się cud...bo jak wiesz cuda dotyczą wielu z nas i w rzeczywistości one częściej się zdarzają aniżeli my je zauważamy...tulę mocno Fedrunia...

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem Kaja, jestem...

Do nutki:

Kochana przytulam Cię mocno...jeszcze będzie dobrze...odpocznij i wróć silniejsza...wierzę, że się uda...wiem to...i tak jak inne kiedyś napiszesz, że stał się cud...bo jak wiesz cuda dotyczą wielu z nas i w rzeczywistości one częściej się zdarzają aniżeli my je zauważamy...będę to powtarzać częściej...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2013, 16:19

Kaja lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia jak tam twoja fasolka się miewa jeszcze raz gratuluje kochana

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia nie wiem co jest grane zostawiają nas tutaj idą sobie ehhhh oby wróciły kolezanki

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia przez to znikanie kolezanek normalnie nie wiem o co mam pytać ...ohhh oby długo się nie załamywały

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie...Wosebka ma poważne problemy, czuję to...widok i szczebiot zafasolkowanych mam nie sprzyja spokojowi i oczekiwaniom...a gdy z miesiąca na miesiąc wypala się coraz bardziej nadzieja jest coraz gorzej...

To tak jak ze świeczką...jej knot z czasem się wypala coraz bardziej a wokół niego powstają niekiedy pokłady wosku i jest coraz mniej tlenu, płomień staje się coraz mniejszy, i mniejszy...nagle zrywa się wiatr, zadrży ziemia, zacznie padać...płomyk przygasa...powoli przygasa i jedynie pozostaje dym drażniący nozdrza...

...tak jest być może teraz z Wosebką...tli się jeszcze nadzieja a każda ciąża dodatkowa tutaj, każde gorsze samopoczucie jej męża powoduje, że nadzieja coraz bardziej przygasa...

Wierzę, że kiedyś, nie dziś nie za tydzień ale kiedyś Bóg obdarzy ich małym okruszkiem, zdrowym i wesołym...wierzę w to...bo dopóki ja wierzę, to może ta iskierka nadziei się zachowa...nie wypali doszczętnie...

Podziwiam to wszystko co robi Wosebka dla męża i co jej mąż robi dla niej...bo to działa w dwie strony, miłość potrafi góry przenosić i życzę im by te góry pokanała...

Effcia28, Amicizia, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia oby sobie poradziła ze wszystkim nasza Wosebka,,,,,,,

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.

Ja też znikam na jakiś czas. Będę Was podglądała, ale nie wiem czy cokolwiek napiszę. Niepotrzebnie znowu zaczęłam prowadzić wykresy. Miałam już spokój.

Buziaki i do zobaczenia kiedyś.

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia jesli chodzi o testy to jakieś g.... bo wywaliłam już 5 bo nic nie pozazały więc nie wiem o co chodzi!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia słońce...jesteś pewna tej decyzji?
    Widzę, że problem tkwi w czymś całkiem innym...to ja też sobie pójdę...a co tam...problemy trzeba odrzucać, nie warto się z nimi mierzyć...a w pojedynkę to w ogóle będzie każdej łatwiej...zwijam się również...nie ma co...czy utrzyma się ta moja fasola czy nie, nie będziecie wiedziały...w imię czego mam teraz tu zostać, po co Wam głowę zawracać...niech tu wszyscy co najszczęśliwsi zostaną...

Wyście wszystkie powariowały, Wam normalnie odbija z początkiem roku?!
    Gdzie te wszystkie hasła, że razem raźniej i, że rozwiążemy wiele problemów?!! Idę, bo dziś to efekt domino...jedna za drugą nas opuszcza...rozumiem i nie rozumiem...ale wiem, że te co ostatnio zaszły w ciążę i im się udało też odejdą, bo poczują się winne tej sytuacji...

mala29_, Effcia28, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej muzarcia zgadzam sie z toba w 100% poprostu dziewczyny maja slaba psykichike i tyle. Noemartw sie kochana daje im tydzien, nie wytrzymaja sluzej bez nas :-) hi hi hi. Naladuja bateryjki i wruca z nowymi silami :-). A co tam u ciebie kochana jam tato sie czuje no i jak wy sie czujecie?

zosia-ktosia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my,tzn. ja i niedoszła jeszcze fasola na granicy rozstania...muszę czekać...biorę luteinę i plamię....ale o tym nie chciałabym dalej pisać...

Tato już jest zmęczony, sprawdzają czy w tej klatce nie tworzy się ropień a wszystko na to wskazuje...dalej nie wiedzą czy 3. operacja będzie, ale tak na 85% będzie musiała się odbyć, bo ból potworny...

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki:)
    Co tam słychać nowego????:) Cos mnie ominęło??/
    Dzisiaj cały dzień bez neta byłam;/ masakra normalnie....

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa bez neta jak bez ręki co??

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 1333 1334 1335 1336 1337 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ