X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olus i Kaja widzę was i się witam :) jak wam minął dzionek?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2013, 18:18

olus22 lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluś Ty paskudo a nam ciacha wysłać to nie łaska? Tylko smaku narobić i nic poza tym....fajnie, ze z córcią bawicie się wspólnie w kuchni...to w przyszłości zaoowocuje zdrowymi relacjami pomiędzy Wami dwiema;-)Pamiętam jak młody mi pomagał jak był mały, teraz to już ma swoje zdanie i lenia za uszami czasem, jednak wiem, że w sytuacjach kryzysowych mogę na niego liczyć....ale pamiętam jak ścierał kurze i zamiatał swoją mniejszą miotełką...ale to były czasy... bezcenne wspomnienia...niektóre dziewczyny wiedzą o czym mówię a inne dopiero na to czekają...oby każda miała co wspominać....

olus22, Blondi22, Amicizia, Libra lubią tę wiadomość

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) no własnie pisałam przedtem ale nie wiem czyn widzialas? :)

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wieczorową porą!!!
    Jak tak dalej pójdzie to wszystkie odejdą:-(
    Fredzia jestem duchem z tobą!!!Nie będę cię pocieszać ale jestem z tobą!!!
    Odezwij sie od czasu do czasu!!!
    Mój M co chwilę zmienia zdanie to że dziś wraca albo że nie wraca!!:-)

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Oluś Ty paskudo a nam ciacha wysłać to nie łaska? Tylko smaku narobić i nic poza tym....fajnie, ze z córcią bawicie się wspólnie w kuchni...to w przyszłości zaoowocuje zdrowymi relacjami pomiędzy Wami dwiema;-)Pamiętam jak młody mi pomagał jak był mały, teraz to już ma swoje zdanie i lenia za uszami czasem, jednak wiem, że w sytuacjach kryzysowych mogę na niego liczyć....ale pamiętam jak ścierał kurze i zamiatał swoją mniejszą miotełką...ale to były czasy... bezcenne wspomnienia...niektóre dziewczyny wiedzą o czym mówię a inne dopiero na to czekają...oby każda miała co wspominać....

jak bym dała rade to bym wysłała :D ja od samego robienia mam słodko w buzi zjadłam dwa i mnie zmulilo :) a zuzia wciełam cały talez jeden za drugim :)
    moja córeczko to placze bo ona chce zamiatac gotowac i myc podłoge to najczesciej!:) az czasem mam dosc bo chcialabym szybko zrobic i miec z głowy a ona mi nie da :) mówie jej zebys chciała tak w przyszłosci pomagac to bedzie dobrze :) a wiesz co zauwazyłam ze lubi oglądac programy kulinarne ewa wachowicz szczególnie moze to jakas kucharka bedzie hihi :D ;)

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • olus22 Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    olus22 mnie też nie widzą ;-/

ja cie widze :) a tobie jak minął dzionek :)?

f2w33e3kqvl8jpdo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy Wy też macie syndrom jedynaka? Przecież Was widzimy, nawijajcie makaron na uszy, ja dziś produkuję długie dość posty wiec troszkę zrozumienia,co?
    Kaja jak czekasz na odpowiedz w związku z testami, to czytałam ale nie mam doświadczenia...nie używałam ich nigdy...
    Wy powinnyście być jak lwice, bo jak będziesz Kaju mamą, to Cię świat zmiecie z powierzchni ziemi...musisz zawalczyć o swoje...teraz o uwagę...jak chcesz odpowiedzi na post, to zaznacz zdaniem..."jak myślisz muz...?" "albo co myślicie na ten temat ?"czy coś w tym stylu...

LASKI NIE OBRAŻAJCIE SIĘ NA NAS JAK DŁUGO NIE ODPISUJEMY...CZASEM PRZELEWAMY MYŚLI NA EKRAN, ALBO PRACUJEMY I PISZEMY Z WAMI JEDNOCZEŚNIE....

CIERPLIWOŚCI!!!!!

AGA 30, mala29_, Blondi22, mauysia, gadgeta, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może zainwestuj w mini zestaw dla gosposi...wtedy córcia będzie sprzątał nawet gdy Ty będziesz odpoczywać...będzie miała dobrą zabawę a jak ją pochwalisz, to już w ogóle będzie szczęśliwa...nawet niech zamiata piasek w wejściu do domku, mieszkania, później przecież możesz poprawić jak nie zauważy...wiesz ile to daje dziecku radości?...ale wiesz, to tylko pomysł...realizujesz Ty i Ty decydujesz...mnie się marzą gumowe rękawiczki z futerkiem hehe

olus22 lubi tę wiadomość

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2013, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Dziewczyny czy Wy też macie syndrom jedynaka? Przecież Was widzimy, nawijajcie makaron na uszy, ja dziś produkuję długie dość posty wiec troszkę zrozumienia,co?
    Kaja jak czekasz na odpowiedz w związku z testami, to czytałam ale nie mam doświadczenia...nie używałam ich nigdy...
    Wy powinnyście być jak lwice, bo jak będziesz Kaju mamą, to Cię świat zmiecie z powierzchni ziemi...musisz zawalczyć o swoje...teraz o uwagę...jak chcesz odpowiedzi na post, to zaznacz zdaniem..."jak myślisz muz...?" "albo co myślicie na ten temat ?"czy coś w tym stylu...

LASKI NIE OBRAŻAJCIE SIĘ NA NAS JAK DŁUGO NIE ODPISUJEMY...CZASEM PRZELEWAMY MYŚLI NA EKRAN, ALBO PRACUJEMY I PISZEMY Z WAMI JEDNOCZEŚNIE....

CIERPLIWOŚCI!!!!!

eej ejjj!! wypraszam sobie :) ja sie nie obrazam !! :P ja tylko daje sygnały ze jestem hihi :D jak bym sie obrazila to bym stad poszła ijuz :P

f2w33e3kqvl8jpdo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to chłop, racjonalnie nie myśli, bo tęskni a przecież mógłby nic już nie mówić tylko wpaść wieczorkiem, czy w nocy stęskniony i poobracać Cię z boczku na boczek na Waszej wygodnej kanapie hehe
    Ale byś miała niespodziankę, z odrobiną pikanterii...

AGA 30 lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mazurciu znów masz racje albo obiad między czasie gotujemy dla swoich m. jak ja to w tej chwili robię :P

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co!!! Jak mój M dziś nie wróci to zwariuję chyba dziś!!!
    Mam taka ochotę na bara bara jak nigdy!!:-):-)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• olus22 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Może zainwestuj w mini zestaw dla gosposi...wtedy córcia będzie sprzątał nawet gdy Ty będziesz odpoczywać...będzie miała dobrą zabawę a jak ją pochwalisz, to już w ogóle będzie szczęśliwa...nawet niech zamiata piasek w wejściu do domku, mieszkania, później przecież możesz poprawić jak nie zauważy...wiesz ile to daje dziecku radości?...ale wiesz, to tylko pomysł...realizujesz Ty i Ty decydujesz...mnie się marzą gumowe rękawiczki z futerkiem hehe

hahaha dobre pomysle nad tym bo ona ma wszystkiego w dupie pełno :) juz nie wiem gdzie to wynosic :D tylko czy bedzie sie tym bawic jeden dzien jak dłuzej to chetnie jej sprezentuje bo jak ma lezec to niee nasakra mam tego dosc ! :)

f2w33e3kqvl8jpdo.png
  • olus22 Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2013, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

ooo to niech sąsiedzi lepiej niech sie nie zbliżają ;) hahah :D

f2w33e3kqvl8jpdo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Aga to chłop, racjonalnie nie myśli, bo tęskni a przecież mógłby nic już nie mówić tylko wpaść wieczorkiem, czy w nocy stęskniony i poobracać Cię z boczku na boczek na Waszej wygodnej kanapie hehe
    Ale byś miała niespodziankę, z odrobiną pikanterii...

Muzarcia jak napisze to w ostatniej chwili bo to nie zależy od niego czy wraca czy nie!!!
    Byłam na zakupach bo jakby się zjawił to nawet kanapki by nie zjadł he he!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie próbuj nawet, bo nakopię do dupska...dziewczyny ja teraz muszę już się wylogować, bo sen mnie łamie...tyle nieprzespanych nocy ( tak konkretnie), coś pospałam każdej nocy ale może dziś odeśpię...To jeszcze pocałuję się z Lutkiem (czytaj "luteina"), przytulę się do m. i spać...jak nie będę mogła spać, to jeszcze tu zajrzę do Was, dobrze dziewczynki...acha! i nie zapomnijcie umyć kiełków...buziam na dobranoc...

AGA 30, olus22, mala29_, Blondi22, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olus22 wrote:
    AGA 30 wrote:

He he sąsiad dziś z delegacji wraca i sąsiadka na niego już czeka !!!:-)

olus22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie Aga racja, niech wie, że się zdrowo odżywiasz i dbasz o siebie...ach i Oluś , to kup małą zmiotkę i szufelkę gdzieś w Kauflandzie czy w innym markecie, kup naklejki NP. w kwiatki i ponaklejaj...jak się znudzi, to wykorzystasz a niedrogo całkiem wyjdzie....CO TY NA TO?

olus22 lubi tę wiadomość

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2013, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    olus22 wrote:
    AGA 30 wrote:

oo to bedzie goraco u ciebie tez napewno juz ty widze :)
    ja tez zmykam na chwilke ide sie umyc narazie dziubki ;P

f2w33e3kqvl8jpdo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olus22 wrote:
    AGA 30 wrote:
    olus22 wrote:
    AGA 30 wrote:

oo to bedzie goraco u ciebie tez napewno juz ty widze :)
    ja tez zmykam na chwilke ide sie umyc narazie dziubki ;P

No zobaczymy czy zmęczony czy nie wróci !!! Ale po kąpieli to zawsze ochoty na triko trako nabiera!!:-)

olus22 lubi tę wiadomość

‹‹ 1335 1336 1337 1338 1339 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ