plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOluś Ty paskudo a nam ciacha wysłać to nie łaska? Tylko smaku narobić i nic poza tym....fajnie, ze z córcią bawicie się wspólnie w kuchni...to w przyszłości zaoowocuje zdrowymi relacjami pomiędzy Wami dwiema;-)Pamiętam jak młody mi pomagał jak był mały, teraz to już ma swoje zdanie i lenia za uszami czasem, jednak wiem, że w sytuacjach kryzysowych mogę na niego liczyć....ale pamiętam jak ścierał kurze i zamiatał swoją mniejszą miotełką...ale to były czasy... bezcenne wspomnienia...niektóre dziewczyny wiedzą o czym mówię a inne dopiero na to czekają...oby każda miała co wspominać....
olus22, Blondi22, Amicizia, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Oluś Ty paskudo a nam ciacha wysłać to nie łaska? Tylko smaku narobić i nic poza tym....fajnie, ze z córcią bawicie się wspólnie w kuchni...to w przyszłości zaoowocuje zdrowymi relacjami pomiędzy Wami dwiema;-)Pamiętam jak młody mi pomagał jak był mały, teraz to już ma swoje zdanie i lenia za uszami czasem, jednak wiem, że w sytuacjach kryzysowych mogę na niego liczyć....ale pamiętam jak ścierał kurze i zamiatał swoją mniejszą miotełką...ale to były czasy... bezcenne wspomnienia...niektóre dziewczyny wiedzą o czym mówię a inne dopiero na to czekają...oby każda miała co wspominać....
jak bym dała rade to bym wysłałaja od samego robienia mam słodko w buzi zjadłam dwa i mnie zmulilo
a zuzia wciełam cały talez jeden za drugim
moja córeczko to placze bo ona chce zamiatac gotowac i myc podłoge to najczesciej!az czasem mam dosc bo chcialabym szybko zrobic i miec z głowy a ona mi nie da
mówie jej zebys chciała tak w przyszłosci pomagac to bedzie dobrze
a wiesz co zauwazyłam ze lubi oglądac programy kulinarne ewa wachowicz szczególnie moze to jakas kucharka bedzie hihi
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy Wy też macie syndrom jedynaka? Przecież Was widzimy, nawijajcie makaron na uszy, ja dziś produkuję długie dość posty wiec troszkę zrozumienia,co?
Kaja jak czekasz na odpowiedz w związku z testami, to czytałam ale nie mam doświadczenia...nie używałam ich nigdy...
Wy powinnyście być jak lwice, bo jak będziesz Kaju mamą, to Cię świat zmiecie z powierzchni ziemi...musisz zawalczyć o swoje...teraz o uwagę...jak chcesz odpowiedzi na post, to zaznacz zdaniem..."jak myślisz muz...?" "albo co myślicie na ten temat ?"czy coś w tym stylu...
LASKI NIE OBRAŻAJCIE SIĘ NA NAS JAK DŁUGO NIE ODPISUJEMY...CZASEM PRZELEWAMY MYŚLI NA EKRAN, ALBO PRACUJEMY I PISZEMY Z WAMI JEDNOCZEŚNIE....
CIERPLIWOŚCI!!!!!AGA 30, mala29_, Blondi22, mauysia, gadgeta, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoże zainwestuj w mini zestaw dla gosposi...wtedy córcia będzie sprzątał nawet gdy Ty będziesz odpoczywać...będzie miała dobrą zabawę a jak ją pochwalisz, to już w ogóle będzie szczęśliwa...nawet niech zamiata piasek w wejściu do domku, mieszkania, później przecież możesz poprawić jak nie zauważy...wiesz ile to daje dziecku radości?...ale wiesz, to tylko pomysł...realizujesz Ty i Ty decydujesz...mnie się marzą gumowe rękawiczki z futerkiem hehe
olus22 lubi tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Dziewczyny czy Wy też macie syndrom jedynaka? Przecież Was widzimy, nawijajcie makaron na uszy, ja dziś produkuję długie dość posty wiec troszkę zrozumienia,co?
Kaja jak czekasz na odpowiedz w związku z testami, to czytałam ale nie mam doświadczenia...nie używałam ich nigdy...
Wy powinnyście być jak lwice, bo jak będziesz Kaju mamą, to Cię świat zmiecie z powierzchni ziemi...musisz zawalczyć o swoje...teraz o uwagę...jak chcesz odpowiedzi na post, to zaznacz zdaniem..."jak myślisz muz...?" "albo co myślicie na ten temat ?"czy coś w tym stylu...
LASKI NIE OBRAŻAJCIE SIĘ NA NAS JAK DŁUGO NIE ODPISUJEMY...CZASEM PRZELEWAMY MYŚLI NA EKRAN, ALBO PRACUJEMY I PISZEMY Z WAMI JEDNOCZEŚNIE....
CIERPLIWOŚCI!!!!!
eej ejjj!! wypraszam sobieja sie nie obrazam !!
ja tylko daje sygnały ze jestem hihi
jak bym sie obrazila to bym stad poszła ijuz
-
nick nieaktualnyAga to chłop, racjonalnie nie myśli, bo tęskni a przecież mógłby nic już nie mówić tylko wpaść wieczorkiem, czy w nocy stęskniony i poobracać Cię z boczku na boczek na Waszej wygodnej kanapie hehe
Ale byś miała niespodziankę, z odrobiną pikanterii...AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Może zainwestuj w mini zestaw dla gosposi...wtedy córcia będzie sprzątał nawet gdy Ty będziesz odpoczywać...będzie miała dobrą zabawę a jak ją pochwalisz, to już w ogóle będzie szczęśliwa...nawet niech zamiata piasek w wejściu do domku, mieszkania, później przecież możesz poprawić jak nie zauważy...wiesz ile to daje dziecku radości?...ale wiesz, to tylko pomysł...realizujesz Ty i Ty decydujesz...mnie się marzą gumowe rękawiczki z futerkiem hehe
hahaha dobre pomysle nad tym bo ona ma wszystkiego w dupie pełnojuz nie wiem gdzie to wynosic
tylko czy bedzie sie tym bawic jeden dzien jak dłuzej to chetnie jej sprezentuje bo jak ma lezec to niee nasakra mam tego dosc !
-
AGA 30 wrote:Wiecie co!!! Jak mój M dziś nie wróci to zwariuję chyba dziś!!!
Mam taka ochotę na bara bara jak nigdy!!
ooo to niech sąsiedzi lepiej niech sie nie zbliżająhahah
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Aga to chłop, racjonalnie nie myśli, bo tęskni a przecież mógłby nic już nie mówić tylko wpaść wieczorkiem, czy w nocy stęskniony i poobracać Cię z boczku na boczek na Waszej wygodnej kanapie hehe
Ale byś miała niespodziankę, z odrobiną pikanterii...
Muzarcia jak napisze to w ostatniej chwili bo to nie zależy od niego czy wraca czy nie!!!
Byłam na zakupach bo jakby się zjawił to nawet kanapki by nie zjadł he he!! -
nick nieaktualnyNie próbuj nawet, bo nakopię do dupska...dziewczyny ja teraz muszę już się wylogować, bo sen mnie łamie...tyle nieprzespanych nocy ( tak konkretnie), coś pospałam każdej nocy ale może dziś odeśpię...To jeszcze pocałuję się z Lutkiem (czytaj "luteina"), przytulę się do m. i spać...jak nie będę mogła spać, to jeszcze tu zajrzę do Was, dobrze dziewczynki...acha! i nie zapomnijcie umyć kiełków...buziam na dobranoc...
AGA 30, olus22, mala29_, Blondi22, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolus22 wrote:AGA 30 wrote:Wiecie co!!! Jak mój M dziś nie wróci to zwariuję chyba dziś!!!
He he sąsiad dziś z delegacji wraca i sąsiadka na niego już czeka !!!olus22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW sumie Aga racja, niech wie, że się zdrowo odżywiasz i dbasz o siebie...ach i Oluś , to kup małą zmiotkę i szufelkę gdzieś w Kauflandzie czy w innym markecie, kup naklejki NP. w kwiatki i ponaklejaj...jak się znudzi, to wykorzystasz a niedrogo całkiem wyjdzie....CO TY NA TO?
olus22 lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:olus22 wrote:AGA 30 wrote:Wiecie co!!! Jak mój M dziś nie wróci to zwariuję chyba dziś!!!
He he sąsiad dziś z delegacji wraca i sąsiadka na niego już czeka !!!
oo to bedzie goraco u ciebie tez napewno juz ty widze
ja tez zmykam na chwilke ide sie umyc narazie dziubki ;P -
nick nieaktualnyolus22 wrote:AGA 30 wrote:olus22 wrote:AGA 30 wrote:Wiecie co!!! Jak mój M dziś nie wróci to zwariuję chyba dziś!!!
He he sąsiad dziś z delegacji wraca i sąsiadka na niego już czeka !!!
oo to bedzie goraco u ciebie tez napewno juz ty widze
ja tez zmykam na chwilke ide sie umyc narazie dziubki ;P
No zobaczymy czy zmęczony czy nie wróci !!! Ale po kąpieli to zawsze ochoty na triko trako nabiera!!olus22 lubi tę wiadomość