Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem ponownie dziewczyny!!!
    To spróbuję tą plamę tą benzną wywabić może się uda!!
    Mój M mi napisał że nie wraca dziś :-(
    No cóż do jutra trzeba czekać chyba ze wieczorem zmieni zdanie i wróci jednak!!

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 a co masz za plamę z czego??

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc wariatki ;) jestescie tu moze ja wróciłam zrobiłam szybko pomidorówke z ryzem i zasiadam zeby zwami po pisac jak sie czuje cie diablice? :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

ja mam na plamy dobry środek Dr.Beckmann jest rewelacyjny wybawi wszystkie plamy

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:

Kaja z takiego kleju na ciepło mój na swoich nowych spodniach zrobił i nie wiem czym to wywabić!!

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olus22 jesteśmy ja robiłam spagetti szybki obiad i mój m pojechał do pracy!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    AGA 30 wrote:

ja mam na plamy dobry środek Dr.Beckmann jest rewelacyjny wybawi wszystkie plamy

A co to takiego??

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No heloł Kochane :)
    Mauysia Serdecznie Ci gratuluję tych II kreseczek niech maleństwo się zdrowo rozwija.
    U mnie jest przed @ termin na 02.02. miałam nadzieje że nie przyjdzie ale chyba nic z tego.
    Mimo że byłam na monitoringu u gina i serduszkowania były też to czuje że się pojawi @.

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Kaja wrote:

Kaja z takiego kleju na ciepło mój na swoich nowych spodniach zrobił i nie wiem czym to wywabić!!

oj to ciezko bedzie ciezko :( ja nie mam pojecia czym moze vanisch? nie wiem

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Ciężko dynię przekroic, to fakt. Ja to tez zawsze m zostawiam. Potem trzeba jeszcze te pestki wygrzebać. Obrzydliwe toto. Tez m robi. Ja mu po prostu powiedziałam, że jak przyszykuje to ja ugotuję. Jak nie, to nie ma kremu z dyni...Zgodził się na taki układ, hehe.
    Już pare razy ta zupke gotowałam. Pychota, ale trochę dużo zachodu z przygotowaniami. Curry tez trzeba koniecznie dodać. Rozgrzewa.

Ja to dziś wyczytałam radę, żeby wsadzić na parę minut (czy nawet tam pisało na pół godziny) do piekarnika 200stopni i że zmięknie :) Może wypróbuję...chociaż nie wiem, szkoda byłoby mi ewentualnie stracić tak dużą dynię :) I to swojską :)

Noo,ale póki co zupka pomidorowa zrobiona, szpinak do spagetti już smaży się...jak będziemy w komplecie to zjemy drugie danie :) A tymczasem zmykam zmywać tę stertę naczyń (Młody dołożył swoje, bo też "gotował" :) ).

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Kaja wrote:

a spróbuj ciepłym żelazkiem przez pergamin ,ale tylko lekko dotknij powinno zejść ...potem środkiem na Plamy

olus22 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    olus22 jesteśmy ja robiłam spagetti szybki obiad i mój m pojechał do pracy!!!!

oo ja miałam ostatnio spagetti mniam :) mój spi bo ma wolne do 16 przyszedł na obiad i kima :p

f2w33e3kqvl8jpdo.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dr.Beckmann dostaniesz go w Auchan na pewno...

mhsvanlih0qhtdnx.png

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    AGA 30 wrote:
    Kaja wrote:

a spróbuj ciepłym żelazkiem przez pergamin ,ale tylko lekko dotknij powinno zejść ...potem środkiem na Plamy

o własnie żelaskiem iepłym przez papier sniadaniowy tez słyszałam
    :)

f2w33e3kqvl8jpdo.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusia84 wrote:
    No heloł Kochane :)
    Mauysia Serdecznie Ci gratuluję tych II kreseczek niech maleństwo się zdrowo rozwija.
    U mnie jest przed @ termin na 02.02. miałam nadzieje że nie przyjdzie ale chyba nic z tego.
    Mimo że byłam na monitoringu u gina i serduszkowania były też to czuje że się pojawi @.

A dasz nam podejrzeć swój wykres :) ?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olus22 dawno nie miałam ,a na zupy to mój m ma długie zęby przelewa jak małe dziecko w tym talerzu....

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Dr.Beckmann dostaniesz go w Auchan na pewno...

Żelazkiem próbowałam góra zeszła a w tkaninie zostało!!! No to popróbuję tą benzyną a jak nie zejdzie to kupię tego DR,B:-)

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusia84 wrote:
    Ami co masz na myśli mówiąc że marcowe dzieci to takie wigilijne???
    ja jestem z marca

to taki okreslenie z moja przyjaciolka, ze dzieci poczate w marcu zwykle rodza sie w okolicy wigilii :) wlasnie moja przyjaciółka urodziła tak swoją córeczkę na kilka dni przed wigilia a termin miala wlasnie na koniec grudnia :)

olus22 lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra moje drogie koleżanki idę ogarnąć moje 4 kąty ,a lenia mam ehhhhh papapa

mhsvanlih0qhtdnx.png

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak tam u was pogoda psióły? u mni ciepełko prawie20 stopni :)

f2w33e3kqvl8jpdo.png
‹‹ 1330 1331 1332 1333 1334 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ