plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
czesc wariatki
jestescie tu moze ja wróciłam zrobiłam szybko pomidorówke z ryzem i zasiadam zeby zwami po pisac jak sie czuje cie diablice?
AGA 30, Libra lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Jestem ponownie dziewczyny!!!
To spróbuję tą plamę tą benzną wywabić może się uda!!
Mój M mi napisał że nie wraca dziś
No cóż do jutra trzeba czekać chyba ze wieczorem zmieni zdanie i wróci jednak!!
ja mam na plamy dobry środek Dr.Beckmann jest rewelacyjny wybawi wszystkie plamy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:AGA 30 wrote:Jestem ponownie dziewczyny!!!
To spróbuję tą plamę tą benzną wywabić może się uda!!
Mój M mi napisał że nie wraca dziś
No cóż do jutra trzeba czekać chyba ze wieczorem zmieni zdanie i wróci jednak!!
ja mam na plamy dobry środek Dr.Beckmann jest rewelacyjny wybawi wszystkie plamy
A co to takiego?? -
nick nieaktualnyNo heloł Kochane
Mauysia Serdecznie Ci gratuluję tych II kreseczek niech maleństwo się zdrowo rozwija.
U mnie jest przed @ termin na 02.02. miałam nadzieje że nie przyjdzie ale chyba nic z tego.
Mimo że byłam na monitoringu u gina i serduszkowania były też to czuje że się pojawi @. -
AGA 30 wrote:Kaja wrote:AGA 30 a co masz za plamę z czego??
Kaja z takiego kleju na ciepło mój na swoich nowych spodniach zrobił i nie wiem czym to wywabić!!
oj to ciezko bedzie ciezkoja nie mam pojecia czym moze vanisch? nie wiem
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Ciężko dynię przekroic, to fakt. Ja to tez zawsze m zostawiam. Potem trzeba jeszcze te pestki wygrzebać. Obrzydliwe toto. Tez m robi. Ja mu po prostu powiedziałam, że jak przyszykuje to ja ugotuję. Jak nie, to nie ma kremu z dyni...Zgodził się na taki układ, hehe.
Już pare razy ta zupke gotowałam. Pychota, ale trochę dużo zachodu z przygotowaniami. Curry tez trzeba koniecznie dodać. Rozgrzewa.
Ja to dziś wyczytałam radę, żeby wsadzić na parę minut (czy nawet tam pisało na pół godziny) do piekarnika 200stopni i że zmięknieMoże wypróbuję...chociaż nie wiem, szkoda byłoby mi ewentualnie stracić tak dużą dynię
I to swojską
Noo,ale póki co zupka pomidorowa zrobiona, szpinak do spagetti już smaży się...jak będziemy w komplecie to zjemy drugie danieA tymczasem zmykam zmywać tę stertę naczyń (Młody dołożył swoje, bo też "gotował"
).
-
AGA 30 wrote:Kaja wrote:AGA 30 a co masz za plamę z czego??
Kaja z takiego kleju na ciepło mój na swoich nowych spodniach zrobił i nie wiem czym to wywabić!!
a spróbuj ciepłym żelazkiem przez pergamin ,ale tylko lekko dotknij powinno zejść ...potem środkiem na Plamyolus22 lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:olus22 jesteśmy ja robiłam spagetti szybki obiad i mój m pojechał do pracy!!!!
oo ja miałam ostatnio spagetti mniammój spi bo ma wolne do 16 przyszedł na obiad i kima :p
-
Kaja wrote:AGA 30 wrote:Kaja wrote:AGA 30 a co masz za plamę z czego??
a spróbuj ciepłym żelazkiem przez pergamin ,ale tylko lekko dotknij powinno zejść ...potem środkiem na Plamy
o własnie żelaskiem iepłym przez papier sniadaniowy tez słyszałam
-
anusia84 wrote:No heloł Kochane
Mauysia Serdecznie Ci gratuluję tych II kreseczek niech maleństwo się zdrowo rozwija.
U mnie jest przed @ termin na 02.02. miałam nadzieje że nie przyjdzie ale chyba nic z tego.
Mimo że byłam na monitoringu u gina i serduszkowania były też to czuje że się pojawi @.
A dasz nam podejrzeć swój wykres?
-
nick nieaktualny
-
anusia84 wrote:Ami co masz na myśli mówiąc że marcowe dzieci to takie wigilijne???
ja jestem z marca
to taki okreslenie z moja przyjaciolka, ze dzieci poczate w marcu zwykle rodza sie w okolicy wigiliiwlasnie moja przyjaciółka urodziła tak swoją córeczkę na kilka dni przed wigilia a termin miala wlasnie na koniec grudnia
olus22 lubi tę wiadomość