X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem ponownie dziewczyny!!!
    To spróbuję tą plamę tą benzną wywabić może się uda!!
    Mój M mi napisał że nie wraca dziś :-(
    No cóż do jutra trzeba czekać chyba ze wieczorem zmieni zdanie i wróci jednak!!

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 a co masz za plamę z czego??

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc wariatki ;) jestescie tu moze ja wróciłam zrobiłam szybko pomidorówke z ryzem i zasiadam zeby zwami po pisac jak sie czuje cie diablice? :D

AGA 30, Libra lubią tę wiadomość

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

ja mam na plamy dobry środek Dr.Beckmann jest rewelacyjny wybawi wszystkie plamy

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:

Kaja z takiego kleju na ciepło mój na swoich nowych spodniach zrobił i nie wiem czym to wywabić!!

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olus22 jesteśmy ja robiłam spagetti szybki obiad i mój m pojechał do pracy!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    AGA 30 wrote:

ja mam na plamy dobry środek Dr.Beckmann jest rewelacyjny wybawi wszystkie plamy

A co to takiego??

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No heloł Kochane :)
    Mauysia Serdecznie Ci gratuluję tych II kreseczek niech maleństwo się zdrowo rozwija.
    U mnie jest przed @ termin na 02.02. miałam nadzieje że nie przyjdzie ale chyba nic z tego.
    Mimo że byłam na monitoringu u gina i serduszkowania były też to czuje że się pojawi @.

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Kaja wrote:

Kaja z takiego kleju na ciepło mój na swoich nowych spodniach zrobił i nie wiem czym to wywabić!!

oj to ciezko bedzie ciezko :( ja nie mam pojecia czym moze vanisch? nie wiem

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Ciężko dynię przekroic, to fakt. Ja to tez zawsze m zostawiam. Potem trzeba jeszcze te pestki wygrzebać. Obrzydliwe toto. Tez m robi. Ja mu po prostu powiedziałam, że jak przyszykuje to ja ugotuję. Jak nie, to nie ma kremu z dyni...Zgodził się na taki układ, hehe.
    Już pare razy ta zupke gotowałam. Pychota, ale trochę dużo zachodu z przygotowaniami. Curry tez trzeba koniecznie dodać. Rozgrzewa.

Ja to dziś wyczytałam radę, żeby wsadzić na parę minut (czy nawet tam pisało na pół godziny) do piekarnika 200stopni i że zmięknie :) Może wypróbuję...chociaż nie wiem, szkoda byłoby mi ewentualnie stracić tak dużą dynię :) I to swojską :)

Noo,ale póki co zupka pomidorowa zrobiona, szpinak do spagetti już smaży się...jak będziemy w komplecie to zjemy drugie danie :) A tymczasem zmykam zmywać tę stertę naczyń (Młody dołożył swoje, bo też "gotował" :) ).

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Kaja wrote:

a spróbuj ciepłym żelazkiem przez pergamin ,ale tylko lekko dotknij powinno zejść ...potem środkiem na Plamy

olus22 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    olus22 jesteśmy ja robiłam spagetti szybki obiad i mój m pojechał do pracy!!!!

oo ja miałam ostatnio spagetti mniam :) mój spi bo ma wolne do 16 przyszedł na obiad i kima :p

f2w33e3kqvl8jpdo.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dr.Beckmann dostaniesz go w Auchan na pewno...

mhsvanlih0qhtdnx.png

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    AGA 30 wrote:
    Kaja wrote:

a spróbuj ciepłym żelazkiem przez pergamin ,ale tylko lekko dotknij powinno zejść ...potem środkiem na Plamy

o własnie żelaskiem iepłym przez papier sniadaniowy tez słyszałam
    :)

f2w33e3kqvl8jpdo.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusia84 wrote:
    No heloł Kochane :)
    Mauysia Serdecznie Ci gratuluję tych II kreseczek niech maleństwo się zdrowo rozwija.
    U mnie jest przed @ termin na 02.02. miałam nadzieje że nie przyjdzie ale chyba nic z tego.
    Mimo że byłam na monitoringu u gina i serduszkowania były też to czuje że się pojawi @.

A dasz nam podejrzeć swój wykres :) ?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olus22 dawno nie miałam ,a na zupy to mój m ma długie zęby przelewa jak małe dziecko w tym talerzu....

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Dr.Beckmann dostaniesz go w Auchan na pewno...

Żelazkiem próbowałam góra zeszła a w tkaninie zostało!!! No to popróbuję tą benzyną a jak nie zejdzie to kupię tego DR,B:-)

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusia84 wrote:
    Ami co masz na myśli mówiąc że marcowe dzieci to takie wigilijne???
    ja jestem z marca

to taki okreslenie z moja przyjaciolka, ze dzieci poczate w marcu zwykle rodza sie w okolicy wigilii :) wlasnie moja przyjaciółka urodziła tak swoją córeczkę na kilka dni przed wigilia a termin miala wlasnie na koniec grudnia :)

olus22 lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra moje drogie koleżanki idę ogarnąć moje 4 kąty ,a lenia mam ehhhhh papapa

mhsvanlih0qhtdnx.png

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak tam u was pogoda psióły? u mni ciepełko prawie20 stopni :)

f2w33e3kqvl8jpdo.png
‹‹ 1330 1331 1332 1333 1334 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ