X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę laski się wykąpać łóżko pościelić pościel czystą ubrać muszę bo prałam dziś!!!
    No i jak juz się wyrobię to wrócę do was i będę z wami czekać na mojego M:-)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    idę laski się wykąpać łóżko pościelić pościel czystą ubrać muszę bo prałam dziś!!!
    No i jak juz się wyrobię to wrócę do was i będę z wami czekać na mojego M:-)

DOBRANOC

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Dora Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja ja mialam taki zestaw 30owulacyjnyh+5 ciazowych z allegro.

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora a jaka firma bo to co ja kupiłam nazwy nie widzę nie wiem co ta moja Blad przefarbowana głowa na inny kolor wymysliła ?????!!!!!!! nie wiem chyba na te 30 poleciałam ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora ooolalal ja dostałam 30szt i 3 szt testów ale nazwy nie wiem bo szukam i nie widze

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora jutro poczytam o tych testach ,abym znów nie wpadła na gienialny pomysł kupowania za bezcen;-)

muzarcia lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a juz wiem (piszę w swoim imieniu)
    do wszystkich dziewczyn CIĘŻARNYCH
    ja osobiście bardzo się cieszę ,że jesteście tutaj z nami i że Wam się udało:)i że nigdzie stąd nie odchodzicie,ale prawda jest że jak się już jest w tej upragnionej ciąży nie chce się robić swoją osobą zamieszania tym bardziej że jesteśmy na forum gdzie dziewczyny się starają i im nie wychodzi a "mi" się udało (wiem to z własnego doświadczenia też byłam w ciąży na forum jestem od pażdziernika ale tylko Was czytałam napisałam dopiero jak potrzebowałam z kimś pogadać który przechodzi przez to samo)mam nadzieje ,że rozumiecie co Wam chciałam przez to powiedzieć i nikt tu się na mnie nie obrażi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2013, 20:32

Dora, muzarcia, Amicizia, Libra, Blondi22, Fedra, anna_w lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 mnie też takie MAMY(dziewczęta)nie przeszkadzaja wręcz przeciwnie mogą nam tutaj pomóc np. w testach ouwacyjnych jak taka gwiazda jak JA kupi szajs totalny i zawsze coś podpowiedzą ....Takie jest moje skromne zdanie!!!! :-)

Dora, Effcia28 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

wybaczcie, że ja niejako "z innej beczki", bo ten wątek był już z dobrych parę stron temu, ale...

GDZIE WY SIĘ DO JASNEJ CHOLERKI WSZYSTKIE WYBIERACIE??????????? Nieśmiało przypomnę, że parę dni temu (a może wczoraj) było, że "jesteśmy jedną rodziną", a wychodzi na to że to była ściema..??? Dla mnie nie...
    Niektóre z Was dawały otwarte deklaracje, że "nigdy stąd nie odejdą", a dziś taki kryzys???
    jasne jest, że to pewnie dlatego, że w styczniu wielu laseczkom się udało zafasolkować i było nagromadzenie tych ciąż... Wniosek prosty: topik rozwala się przez ciążówy (czyli na przykład przeze mnie).

Ale - jeśli chodzi o mnie - ja porobiłam deklaracje i się z nich nie wycofam! Nigdzie się stąd nie wybieram i będę czasem zdawać relacje z przebiegu ciąży, bo przyjaciółkom i bliskiej rodzinie takie relacje się zdaje.

A jak komuś to nie pasi, to proszę o wiadomość na priva, albo i na ołpen spejsie, że mam się stąd zmywać, albo przynajmniej zamknąć gębę na kłódkę i nic o ciąży nie mówić. Bo ja NIENAWIDZĘ niedopowiedzeń.

I wierzę, że nasza rodzina się połączy z powrotem, i że nasze siostry wrócą.

HOWGH!

Dora, Effcia28, AGA 30, Amicizia, gadgeta, mala29_, Libra, Blondi22, Fedra, anna_w, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Dora Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nazwy nie widze tylko "owulation test" ale nie wiem czemu Twoje sa zle. Myslisz ze mialas teraz pozna owulacje?! Ja bym nie byla taka pewna. Jest taka metoda na skorygowanie temperatury zmierzonej o zlej godzinie:
    jezeli zmierzylas temp.o godzine za pozno, to mozesz odjac 0,1 stopnia
    czyli np z 36,92 robisz 36, 82!
    Zrob sobie takie przelicenie i wtedy zobacz jak bedzie wykres wygladac.

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Effcia28 ja jak sie tutaj zaczytam to połowe już nie wiem co maiałam napisać ;-) wiec nie jestes sama

ja się staram być na bierząco ale dzisiaj miałam do nadgonienia za każdym razem co tutaj weszłam i nie jestem w stanie do wszystkich odpisać:(
    a z Tobą Kaja się Witam bo jeszcze nie miałam okazji z Tobą pisać:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora mam nadzieję kochana, że nie podpadłam Ci za bardzo w tym czasie gdy Ty się cieszyłaś z ciąży;-) Najgorszego dołka miałam wtedy gdy w tym długim cyklu miałam betę ujemną , następnego dnia czy też kolejnego wysypało się mnóstwo fasolinek...wtedy miałam doła ale nigdy nie życzyłam źle ani nie pisałam z wyrzutem do dziewczyn...ach tłumaczę się....

Co do nowych forumowiczek, to racja...jednak przyznam, że ja mam kłopot jak wchodzę na chwilkę to później trudno wejść w wątek...i nadążyć...ale ze swej strony postaram się zwracać szczególna uwagę na młodsze stażem forumowiczki...

Effcia28, Dora, gadgeta, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora te testy są trafione bo nic na nich nie widać nawet sie nie zabarwiają jedn zostawiałam na 10 min i nic biało jak za oknem :-)
    aaa te zmiany temp to wiem i robiłam teraz przez 3 dni jakoś wstać nie mogę o tej 7 a co dopiero wczesniej matko 6:30toć to środek nocy ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hej dziewczyny,

wybaczcie, że ja niejako "z innej beczki", bo ten wątek był już z dobrych parę stron temu, ale...

GDZIE WY SIĘ DO JASNEJ CHOLERKI WSZYSTKIE WYBIERACIE??????????? Nieśmiało przypomnę, że parę dni temu (a może wczoraj) było, że "jesteśmy jedną rodziną", a wychodzi na to że to była ściema..??? Dla mnie nie...
    Niektóre z Was dawały otwarte deklaracje, że "nigdy stąd nie odejdą", a dziś taki kryzys???
    jasne jest, że to pewnie dlatego, że w styczniu wielu laseczkom się udało zafasolkować i było nagromadzenie tych ciąż... Wniosek prosty: topik rozwala się przez ciążówy (czyli na przykład przeze mnie).

Ale - jeśli chodzi o mnie - ja porobiłam deklaracje i się z nich nie wycofam! Nigdzie się stąd nie wybieram i będę czasem zdawać relacje z przebiegu ciąży, bo przyjaciółkom i bliskiej rodzinie takie relacje się zdaje.

A jak komuś to nie pasi, to proszę o wiadomość na priva, albo i na ołpen spejsie, że mam się stąd zmywać, albo przynajmniej zamknąć gębę na kłódkę i nic o ciąży nie mówić. Bo ja NIENAWIDZĘ niedopowiedzeń.

I wierzę, że nasza rodzina się połączy z powrotem, i że nasze siostry wrócą.

HOWGH!

I BARDZO DOBRZE TAK MA BYĆ :)

• Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 witam cie serdecznie również

mhsvanlih0qhtdnx.png

• dzastina2005 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    dzastina2005 wrote:
    AGA 30 wrote:
    dzastina2005 wrote:
    I po wizycie u Pani doktor znów wiele niewiadomych:( Jutro badanie na betę, TSH i prolaktynę w czwartek znów kolejna wizyta.

Może już beta pozytywna wyjdzie!!:-)

Oj bardzo bym chciała:) Ale co będzie los pokarze. Wolę się nie nakręcać zwykłe testy były negatywne więc ten też pewnie będzie :(

a kiedy test robiłaś ? bo widzę że na wykresie to już było dawno. Ile jesteś po terminie @?

Test robiłam 2 dni temu. A po terminie to cięzko powiedzieć bo do czasu gdy zaczęły mi się problemy z cyklami miałam cykle po 31 dni. A teraz to ostatni trwał 37dni a wcześniejszy 34dni. Więc jak by patrzeć na ostatni to 5 dni po spodziewanej @

2015 córcia
    Obecnie 3 lata starań

Wyniki nasienia w normie.
    01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)

Progesteron:
    7 dpo 5,91
    9 dpo 8,49
    13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1

Beta HCG
    22.03.2021 - 53,6 🥰
    24.03.2021 - 97,0
    26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
    06.04.2021 - 17920 😍
    13.04.2021 mamy ♥️
    20.05.2021 🎂 prenatalne
    15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
    18.08.2021 960g
    30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
    02.11.2021 2800g
    08.11.2021 3400g
    16.11.2021 przyjęcie na odział CC.

17.11.2021 Anielka ♥️
    3100g, 55cm szczęścia 😍
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 ,Dora,muzarcia i inne dziewczyny mamusie dobranoc bo mój m za 3 min bedzie a kolacja nie gotowa normalnie Rozwód bedzie ;-) i bez tulenia paa

Dora, AGA 30 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Dora Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarciu ja to do Ciebie szukalam numeru zeby Cie z tym plamieniem do lekarza wyslac, ale nikt nie mial. Pisalam wiec na forum i na priv a to chyba jasno dowodzi,ze mi w niczym nie podpadlas:-)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Dora mam nadzieję kochana, że nie podpadłam Ci za bardzo w tym czasie gdy Ty się cieszyłaś z ciąży;-) Najgorszego dołka miałam wtedy gdy w tym długim cyklu miałam betę ujemną , następnego dnia czy też kolejnego wysypało się mnóstwo fasolinek...wtedy miałam doła ale nigdy nie życzyłam źle ani nie pisałam z wyrzutem do dziewczyn...ach tłumaczę się....

Co do nowych forumowiczek, to racja...jednak przyznam, że ja mam kłopot jak wchodzę na chwilkę to później trudno wejść w wątek...i nadążyć...ale ze swej strony postaram się zwracać szczególna uwagę na młodsze stażem forumowiczki...

WIEM ŻE TERAZ TO NIE BARDZO MOŻLIWE Z POWODU TWOJEGO TATY,ALE I TAK SIĘ CIESZE ,ŻE STARASZ SIĘ WEJŚĆ CHOCIAŻ NA CHWILĘ TUTAJ DO NAS:) BUZIAK ZA TO :*

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Effcia28 ,Dora,muzarcia i inne dziewczyny mamusie dobranoc bo mój m za 3 min bedzie a kolacja nie gotowa normalnie Rozwód bedzie ;-) i bez tulenia paa

Pa Kaja do jutra:)

‹‹ 1338 1339 1340 1341 1342 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ