X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Mała Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Effcia28 mnie też takie MAMY(dziewczęta)nie przeszkadzaja wręcz przeciwnie mogą nam tutaj pomóc np. w testach ouwacyjnych jak taka gwiazda jak JA kupi szajs totalny i zawsze coś podpowiedzą ....Takie jest moje skromne zdanie!!!! :-)

A Ja tak sobie podczytałam :-) Bo Ja to w styczniowych jestem staraniach:-)
    Testy z allegro, ale paskowe czy kasetkowe?? Jak kasetkowe, to Ja napweno 2 sama "spartoliłam" myślałam, ze badziewie, potem pomału wkrapiałam 5-6 kropli i wychodziły ok:-) A tak to jakby popsute...

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Mała każdy jest na takim wątku który mu bardziej przypadł do gust:)Także raz jeszcze witam:)
    A jak tam Samirka u Was? zrobiła kolejny test?

Mała lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powróciłam!!
    Leże już w moim łózku czekając na chłopa!!
    A ja jak widzę kolejną fasolkę to dostaję więcej pary do walki o dzidzię!!! No bo jeżeli innym się udaje to i mi się kiedyś uda co nie???
    Mój gdzieś za 2 godziny przyjedzie dopiero!!!:-):-(

Dora, mala29_, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma już nikogo:(:(tylko Effcia została bo jest sama wieczorem i czeka na swojego męża aż wróci o 23-ej z pracy a synciu już smacznie chrapie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia jestem jeszcze!!!:-)

Effcia28 lubi tę wiadomość

• Mała Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    witaj Mała każdy jest na takim wątku który mu bardziej przypadł do gust:)Także raz jeszcze witam:)

EEE nie nie bardzo Ją podziwiam:-)Może też bardzo tego nie komentuję ale naprawdę:-)
    Ja tek miesiąc temu się zdeklarowałam sama w sobie....hehe wytrzymałam 1 dzień:-) Miałam nadzieję, ale zmylony biały śluz, jednak nie był tym czym myślałam, tylko po antybiotyku. No ale walczyć trzeba :-)
    No tego watki w życiu nie nadrobię...:-) Hehe. Nic jednak jestem pełna nadziei, że jednak forum przetrwa i podziałów nie będzie

Effcia28, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja podzielę te forum na starające się i starające się hi hi hi:-)

Mała, Amicizia, mauysia lubią tę wiadomość

• dzastina2005 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram się czytać wasze wszystkie wypowiedzi i nie jestem w stanie nadążyć, tyle tego wszystkiego tutaj jest... Szkoda że niektóre dziewczyny rezygnują z forum. Ja dziś nie mogę zasnąć mam strasznego doła po wizycie u gin;/

2015 córcia
    Obecnie 3 lata starań

Wyniki nasienia w normie.
    01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)

Progesteron:
    7 dpo 5,91
    9 dpo 8,49
    13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1

Beta HCG
    22.03.2021 - 53,6 🥰
    24.03.2021 - 97,0
    26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
    06.04.2021 - 17920 😍
    13.04.2021 mamy ♥️
    20.05.2021 🎂 prenatalne
    15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
    18.08.2021 960g
    30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
    02.11.2021 2800g
    08.11.2021 3400g
    16.11.2021 przyjęcie na odział CC.

17.11.2021 Anielka ♥️
    3100g, 55cm szczęścia 😍
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na Naszym wątku emocje wzięły górę i nie ma się co dziwić że nie które muszą sobie odpocząć i nabrać do tego wszystkiego dystansu!
    Ja sama kilka dni wcześniej jak było mówione że któraś tam ma nie długo testować miałam ochotę mimo zakazu zrobić wszystko żeby dłużej nie czekać.Troszkę było mi przykro ,że Wy możecie a ja nie,ale potem emocje opadły i rozsądek wziął górę i Tez bee miała upragniona ciąże tylko będzie troszkę młodsza od innych

mauysia, she, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O której robisz testy Kaja? Podobno najlepiej robić po południu. Mauysia widzę, że Ty też wreszcie zauważyłaś, że coś nie halo jest...czytałam zawsze, że pisałaś, że rozumiesz i, że przerwa dobrze dziewczynkom zrobi ale ileż można...albo tu zapanuje harmonia albo do cholerki wrzucę na topic granat i zrobi taką rozpierdziuchę, że zaczniemy od nowa! Od zera, z czystym kontem....ale przecież aborcji nie będziemy dokonywać z pewnych względów, no nie? Głowa do góry...myślę, że potrzebna jest lista użytkowniczek, bo ja się już pogubiłam...ach i proszę ode mnie nie oczekiwać, że będę kojarzyć osoby, które wchodzą tu trzy razy w miesiącu i piszą po jednym poście, bo nie jestem w stanie później skojarzyć osoby i faktu, problemu itd. sama nie oczekuję poświęcenia ze strony każdej dziewczynki gdy ostatnio rzadziej wchodzę a tym samym grupa, która dłużej pisze wie o sobie więcej i może to wyglądać jak byśmy tworzyły jakąś klikę....a tak nie jest, prawda?

Dora, mauysia, she, gadgeta, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Muzarciu ja to do Ciebie szukalam numeru zeby Cie z tym plamieniem do lekarza wyslac, ale nikt nie mial. Pisalam wiec na forum i na priv a to chyba jasno dowodzi,ze mi w niczym nie podpadlas:-)

na priva? a odpisałam Ci chociaż? Dorcia kochana jesteś....efcia widzę Cię, żeby nie było;-)hehe

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Aguś,więc czekasz na Ma zaznaczyłaś serduszko? bojak to mój meżus mówi" zaznacz tam serduszko nie długo wracam kochanie"

AGA 30, Libra lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała wrote:
    Effcia28 wrote:

EEE nie nie bardzo Ją podziwiam:-)Może też bardzo tego nie komentuję ale naprawdę:-)
    Ja tek miesiąc temu się zdeklarowałam sama w sobie....hehe wytrzymałam 1 dzień:-) Miałam nadzieję, ale zmylony biały śluz, jednak nie był tym czym myślałam, tylko po antybiotyku. No ale walczyć trzeba :-)
    No tego watki w życiu nie nadrobię...:-) Hehe. Nic jednak jestem pełna nadziei, że jednak forum przetrwa i podziałów nie będzie

ja tez podczytywałam ten wątek kilka dni a dopiero potem włączyłam się do rozmowy nie czytając całości więc tez nie wiem wszystkiego.Ale myślę że przetrwamy tę próbę wszystkie:)

Mała, Libra lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez Cię widzę muzarcia-napisałam Ci że ciesze się ze mimo braku czasu i powodu starasz się nas nawiedzić chociaż na chwilkę i buziak Ci za to :* ale chyba przeoczyłaś
    Wiec napisałam jeszcze raz!

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżastinka nie smutaj...betuj, testuj a jak nie wyjdzie, to zaczynaj leczenie jak trzeba...my będziemy z Tobą i zaglądaj tu częściej, bo słabo Cię kojarzę....i głowa do góry!

Ja bym zasugerowała w ovu margines, gdzie można by ważne info wpisywać, np. Mauysia w ciąży!!! albo muzarcia w opałach...albo wpływ zorzy polarnej na miesiączkowanie pingwinów...byłoby łatwiej wyłapać ważne informacje a jak znalazłybyśmy czas na szczegółowe poczytanie,mogłybyśmy nadrabiać oczywiście...tylko czy to się da zrobić?

Amicizia, Dora, mauysia, Libra, Fedra, anna_w, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytałam przeczytałam Effcia;-)Dziś długo siedzę...kilka godzin...aż mnie tyłek boli...

Dobranoc Kaju;-)Do rozwodu my nie chcemy doprowadzić...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2013, 21:13

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Ami :)widzę Cię:)

Amicizia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia jeszcze serduszka nie zaznaczałam !!!!nie wiem czy będzie he he he!!:-)

• Mała Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Mała wrote:
    Effcia28 wrote:

ja tez podczytywałam ten wątek kilka dni a dopiero potem włączyłam się do rozmowy nie czytając całości więc tez nie wiem wszystkiego.Ale myślę że przetrwamy tę próbę wszystkie:)

Napewno:-)
    Wiadomo dużo dziewczyn się tu zna i zaprzyjaźniło:-)
    Ja póki co staranka niby od października, ale szczerze, może listopad był ok, grudzień hmm (bez mierzenia-raczy z mierzeniem tempki, ale w cały świat, przy czym wyrywanie zęba, anybiotyk i kilka dni kiedy chyba była ovu nici z przytulanek). Dokładniej ten cykl bardzo obserwuję, staram się mierzyć, jakie będą rezultaty się okaże. Nie nakręcam się, bo już z 1 ciążą wyłam z płaczu, a szczerze nie łapałam o co kaman- młoda i niedoświadczona :-)I też po kilku miesiącach.
    Teraz tak jak mówię taki poważny miesiąc z przytulankami mniej więcej około ovu to ten, ale szczerze liczę na malutki cud, bo pewności za nic nie mam \;-/
    Zresztą w połowie tego cyklu mojemu M odwaliło, była mega awantura o dzidzie, potem po 2 dniach przeszło i jest ok, ale ten stres też mnie wykończył, te jego słowa. A tu jednak nadal jest ok, więc z tego też się cieszę, bo jak mi powiedził, ze nie teraz to zbladłam, a też wie co i jak kiedy przeszłam , a traktuje mnie tak jakbym była nieodpowiedzialna. Tylko tyle, że jest naprawdę dobry, może miał parszywy dzień ...:-)

Aaa a to mój wykres...jakoś taki zimnokrwisty...:-)

90cf747de3aa410208f6f1b5fa8a7bde.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2013, 21:18

Dora lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Effcia jeszcze serduszka nie zaznaczałam !!!!nie wiem czy będzie he he he!!:-)

a ja sobie zaznaczę:) i Ty tez sobie zaznacz,nie wierze ,że po 4 dniach nic nie będzie:)

‹‹ 1339 1340 1341 1342 1343 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ