plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:Fedra wrote:mauysia wrote:Fedruś, powodzenia w sesji! Już połowa egzamów za Tobą.
nie dziękuje\
przedemną teraz najgorsze ehh ale co zrobić trzeba zastosować 3xZ... zapamietać zdać i zapomnieć
Zawsze możesz zaangażować Muzarcię jako korepetytorkę
he he he nie będę jej nadmiernie obciążać już mi i tak sporo pomogła przy zadaniach17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra czesc no to powodzenia poamania pióra zaliczyć i zapomnieć jejka kiedy to było ,ale finanse to podziwiam bo ja sie do tego nie nadaję miałam jeden semestr rachunkowości i złe wspomina ,ale każdy uczy się tego co lubi ,,,, oceny b.dobrej Życzę!!!
Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
fedrunia to życzę samych piąteczek
mi na szczęście już tylko 1 egzamin został
Fedra lubi tę wiadomość
-
Aga widze że ładną tempkę odnotowałaś
może jednak coś kiełkuje
-
nick nieaktualnykiti wrote:Aga widze że ładną tempkę odnotowałaś
może jednak coś kiełkuje
Kiti ale nie była rano mierzona tylko ok 11 wiec jest zignorowana!!Ja tam nie wierzę żeby coś kiełkowało ale cuda się zdarzają!!!
Południe dopiero a ja śpiąca jestem jak nie wiem chyba muszę iść na drzemkę bo na imprezie zasnę!!
Fedra lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:Fedra czesc no to powodzenia poamania pióra zaliczyć i zapomnieć jejka kiedy to było ,ale finanse to podziwiam bo ja sie do tego nie nadaję miałam jeden semestr rachunkowości i złe wspomina ,ale każdy uczy się tego co lubi ,,,, oceny b.dobrej Życzę!!!
ha ha ha ale ja niestudiuje finansów tylko zarządzanie zasobami ludzkimi i sama się zastanawiam po jaką cholerę nam ta rachunkowosć wrzucili no cóż na to pytanie jak i na wiele innych odpowiedzi nigdy nie usłyszymy17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Blondi a nie powinnaś powiedzieć chwila spokoju dla mamy a nie cisza i nudy bo wierz niektórzy oddali by dużo za taką "cisze i nudy" chociaz przez chwilę
mauysia, Libra, Blondi22, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:Blondi22 wrote:a moje dziecko jeszcze spi;) he ale cisza i nudy wtedy sa
no co Ty Blondi! To o której wczoraj poszedł spać?
koło 21;)
he odsypia bo osttanio rano wstawał bo spac mu sie nie chciało.
on od urodzenia śpioch;)
Fedra lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:Blondi a nie powinnaś powiedzieć chwila spokoju dla mamy a nie cisza i nudy bo wierz niektórzy oddali by dużo za taką "cisze i nudy" chociaz przez chwilę
ogolnie nie narzekam na malego
a jak jest taka cisza w domu jak mały nie biega to jakos tak dziwnie
-
Niedobór hormonów tarczycy by był jakbys poniższe powyżej 4,2 miała.
Akurat ja mam niedoczynnośc tarczycy wiem znam to od podszewki. Miałam kiedys wynik 5,37
Twój wynik jest 1 czyli super! Mógłby byc i trochę wyższy a dalej byloby ok. Mój endokrynolog mówi, że idealnie jak trzyma sie pod 2.
TSH- 1,0 (0,27-4,20)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Hej Szagi
A powiedz, kiedy chcesz iść na zwolnienie i w końcu przestać pracować za friko? Od razu po wizycie u gina?
Stary to każe mi już na pierwszej wizycie mówić o zwolnieniu, ale kurcze ja boję się,żeby wiecie tam w Urzędzie nie chcieli wziąć mnie "pod lupę"...Ja myślałam,coby na drugiej wizycie ewentualnie wziąć zwolnienie...ale nie wiem...zresztą chwilowo mam schizy!!!!!!!!!!! Tempka od wczoraj nieco niższa i nie powiem,żeby mnie to nie martwiło...póki co staram się myśleć - jesteś przeziębiona,więc tą tempką może być różnie (i nie wydaje mi się,by byłą miarodajna)...ale coraz bardziej myślę o becie...i gdyby nie to,że dziś jestem prawie bez kasy to planowałam rano zrobić betę (tzn przed pracą,a więc przed 11:) )..chyba,że Szef zrobi jak obiecał i da mi kasę...ale czy nie będzie za późno? Jak to jest,można ją zrobić o jakiejkolwiek porze dnia? -
ja się na becie nie znam więc nie mam pojęcia kiedy się ją robi ale chyba to nie jest istotne o której bo mi kiedyś lekarz kazał betę zrobić późnym wieczorem po wizycie u niego więc chyba pora jest bez znaczenia...
Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi