plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka79 wrote:Hej,ja tylko na chwilkę zajrzałam, widzę, że i tak już chyba nie ma
Dodi, witaj
mauysia, Libra, dzięki za porady, dziś było oczywiście serduszkowanie
Śluz dziś już nie taki jak wczoraj. Dziwne,bo wczoraj był idealny i było go dużo, a dziś już mało i lepki. Wydawało mi się, że taki rozciągliwy i przezroczysty utrzymuje się dłużej... Zaraz spróbuję poczytać w necie, bo przyznam, że w tym miesiącu nie bardzo się przygotowałam do obserwacji cyklu. Raczej tak bardziej na chybił trafił będzie. Jak się nie uda to kupię wiesiołek i w przyszłym cyklu już się przyłożę
Amicizia, szczerze mówiąc miałam mieszane uczucia, bo z twoich wypowiedzi wywnioskowałam, że jesteś przeciwniczką in vitro, jak zresztą wszyscy zwolennicy naprotechnologii i zastanawiałam się, czy dobrze zrobiłam pisząc tu o sobie... Po ostatnim twoim poście jednak uznałam, że nie miałaś złych zamiarów i raczej nie osądzasz mnie, więc już jest ok.
Fedra, próbowałam wysłać ci zaproszenie do przyjaciółek, ale jak wpisuję twój nick, to mi pisze, ze nie ma takiegoNapisz proszę do mnie e-maila, a ja ci odpiszę i odpowiem na wszystkie twoje pytania. Mój adres: [email protected]
Paulina1986 będę trzymać za ciebie kciuki, na pewno dostaniesz tę pracę)
natusia, czytałam o twoim tacie, to straszne co przeszłaś! Cieszę się, że stan twojego taty się ustabilizował, życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia.
Nie czytałam wszystkiego od deski do deski, dlatego komentuję tylko niektóre wypowiedzi. Pozdrawiam was wszystkie. Dobranoc.
he he he nie wychodzi bo ja Ci wysłałam zaproszenie więc tylko je zaakceptuj17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyDora wrote:Dobrze, ze moj m. gra na gitarze i spiewa, to juz do brzuszka bedzie grac, a potem jego rola bedzie granie na zasypianie;-)
moi znajomi tak robili... ona śpiewa... nagrała kołysanki i puszczała je ciągle jak była w ciąży... przez to dowiedziała się, które najbardziej uspokajają małego... jak się urodził, to do snu puszcza mu te, które najlepiej "działają" kojąco i bobas sam zasypia w łóżeczku... lubi by do snu go głaskać po głowie...mauysia, Dora, Fedra, Rucia, Muska lubią tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Ja również będę kciuki zaciskać w związku z betą Shaguni;-) Mnie dziś z łóżka zerwało przed 7-mą...ale spać poszłam o przyzwoitej porze więc może wreszcie wrócę do swojego normalnego rytmu...ale pamiętam, że w ciąży z Dominem , szczególnie późniejsze tygodnie, nocami grałam z mamą w Remika;-)
Coś w tym jest, że mi się wtedy wsjo przestawia;-)
Póki co dziś odespałam trochę...zabiorę się za jakaś pracę większą...żeby nie rozmyślać...a Wy nie smutajcie, bo za pół roku mam zamiar sprawdzić czy hormony się unormowały...muszę wykluczyć moje ulubione pokarmy...to jest trudne...ale jak ma pomóc...
...6 miesięcy mordęgi plus leki z kopem...i nauka picia 3 litrów dziennie, wody głównie...i to ostatnie dla mnie jest najgorsze...Dr.Tuk... powiedział, że brak wody w moim organizmie może być współprzyczyną zaburzeń a do tego przy diane 35 krew musi być rzadsza, by nie było kłopotów...
Wachlarz zaleceń do zrealizowania...wyniki tarczycy go po prostu zaskoczyły pozytywnie...no i za pół roku mam już do swojego gina pójść jak chcę...poparł jego zalecenia poprzednie zanim wiecie...
Dziś mi temp. spadła jeszcze niżej...idę zrobić śniadanie według zaleceń...2 jajka plus coś z warzyw...muszę się słuchać...
Muzarciu to ja się do Ciebie przyłączam właśnie jestem na etapie eliminowania ulubionych potraw (własnie będę kończyć moje ostatnie sztuki krówki z paczki pół kilowej) no i też musze się nauczyć pić duuużżżooo wody i nie pić kawy...
więc pozwolisz dotrzymam Ci towarzystwa a tak to przesyłam buziaka na dobry dzień17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Effcia28 wrote:dziewczynki powiedzcie mi żeby chciałabym zakupić testy owulacyjne a nie mam konta na allegro-czy jest inna możliwość ich zakupu?
Miałam zacytować, a polubiłam
Na allegro są najtańsze. "Stacjonarnie" można aptekach, ale w porównaniu z allegro, to kosmiczny koszt.
Może załóż sobie po prostu konto na allegro -
zosia-ktosia wrote:plemniczka wrote:Tysiu baaaardzo mi sie podoba twoj wykres. Jest książkowy!
kochana a co jest w nim książkowego? bo ja nie widzę
a w ogóle cześc plemniorku:)
Tysiaczku kochana piekne stabilne temperaturki... kilka dni po owulacji spadek, by nastepnie pieknie wzrosnąć. ładnie to wygląda:)zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Effcia28 wrote:dziewczynki powiedzcie mi żeby chciałabym zakupić testy owulacyjne a nie mam konta na allegro-czy jest inna możliwość ich zakupu?
Miałam zacytować, a polubiłam
Na allegro są najtańsze. "Stacjonarnie" można aptekach, ale w porównaniu z allegro, to kosmiczny koszt.
Może załóż sobie po prostu konto na allegro
a żeby założyć konto to się coś płaci? -
plemniczka wrote:zosia-ktosia wrote:plemniczka wrote:Tysiu baaaardzo mi sie podoba twoj wykres. Jest książkowy!
kochana a co jest w nim książkowego? bo ja nie widzę
a w ogóle cześc plemniorku:)
Tysiaczku kochana piekne stabilne temperaturki... kilka dni po owulacji spadek, by nastepnie pieknie wzrosnąć. ładnie to wygląda:)
dzięki kochana.. jest tylko mały haczyk - nie staram się (tzn było jakies tam serduszkowanie ale nie na tyle bliskie owulce by mogło być owocne)a skok spowodowany moim przeziębieniem. poza tym ja tak mam zazwyczaj. i od dzis progesteron będzie spadał powoli.. aż do @
-
kopciuszek126 wrote:cześć wszystkim!
piszę bo nie wiem jak to dalej ze mną będzie...podobno dziś NETIA splajtowała a ja mam internet w netii i ciekawe co teraz będzie?Słyszałyście o tym?do mnie właśnie mąż zadzwonił i pytał czy jest internet?na razie jest ;)ale co dalej będzie-to ciekawe?Kurcze coś w laptopie nie chce mi odpalić internet a wieczorem był.Dobrze,ze mam jeszcze komputer stacjonarny
Zosiu piękny skok-jak Małysza przed latami ;)haha
hmmm nic mi w tym temacie nie wiadomo a na pewno już bym miała telefon (kiedyś pracowałam w TP i Netii to czasem dochodzą jeszcze do mnie informacje)... zaraz puszcze pytanie w eter to może się czegoś dowiem17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Witam dziewczynki.
Muzarciu kochana przytulam do serduszka :*
Plemniczko jak miło cię widzieć,cieszę się,że do nas wróciłaś
Shagga trzymam kciuki,bedzie dobrze.
A nawiązując do ładnego Torunia...no mi też się podoba,szczególnie,że mam baaaaaaaardzo bliskomauysia, plemniczka, Effcia28, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny