plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:maia1991 wrote:Fedra wrote:maia1991 wrote:mauysia wrote:maia1991 wrote:hey ja staram sie 11miesiecy teraz spoznial mi sie @ 4 dni dzis zauwaylam plamienie na bieliznie i pewno niedluo dostane @
(((niestety w tym miesiacu d juz rok staran nie wiem co robic by zajsc po @ zapisze sie do ginka i moze cos mi zapisze zeby pomoc w zajsciu
Cześć maia,
a długo obserwujesz cykle (tzn. pomiary temperatury itp...) ?
zaczelam dopiero od soboty jak dolaczylam do waszego forum ale w dzien domniemanego dnia plodnego kochalam sie moim narzeczonym i myslalam ze juz sie udalo bo 4 dni spoznienia to 1 raz sie zdazylo u mnie a powiedzcie mi jakie ja musze wykonac badania u siebie???
a jeszcze takie pytanie niedyskretne ile macie lat znaczy Ty i Twój narzeczony?
ja mam 21 skonczone ale rocznikowo 22 i moj narzeczony rowniez 22 skonczy 16 lutego ja niestety we wrzesniu:)
nie musisz sie stresowac bo jestes jeszcze mlodziutka.Ja sie za to stresuje bo staramy sie 7 miesiecy ja mam prawie 28 moj 35 wiec stres jest zeby przed 30 urodzic pierwsze malenstwo
wiem ze jestem mloda ale juz bym chciala miec dzidziusi>.... myslalam ze sie udalo i nic -
Beata wrote:hmm... rozmowa trwa aż nie wiem o co sie zaczepic
nie chcę przeszkadzać...
będzie któraś tak życzliwa i napisze mi co ważnego się wydarzyło o was przez te pare dni? coś sie wykluło?
nie wiem czy wiesz u Saggi się wyklułoBeata lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:Rucia wrote:Widzę, że nie tylko ja mam akcje z matką. Z moją kłóce się bez przerwy, wkurza mnie w ostatnim czasie tak bardzo, że wyć mi się chce. Dzisiaj też zdązyłyśmy się pożreć.
Kurczę, to ja coraz bardziej doceniam moich... Fakt, że ojciec alkoholik, ale poza tym to nigdy nie miałam od nich takich tekstów...
Ale cieszy mnie to, że mimo tego, co piszecie - że słyszycie takie rzeczy od rodziców - jesteście takie zajelaseczkiCzyli jak widać niekoniecznie jest się lustrem swoich rodziców!
Jak DAMY to się bawimy jak nie DAMY to się nie bawimy;)
Co do rodziców. Jak są nienajlepsi lub nadużywają czegoś to raczej jest się przeciwieństwem i chce się być lepszym od nich. Także nie zawsze przysłowie niedaleko pada jabłko..ble ble ble się sprawdza.Fedra, AGA 30, Beata, Libra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Fedra wrote:sylwia1985 wrote:maia1991 wrote:Fedra wrote:maia1991 wrote:mauysia wrote:maia1991 wrote:hey ja staram sie 11miesiecy teraz spoznial mi sie @ 4 dni dzis zauwaylam plamienie na bieliznie i pewno niedluo dostane @
(((niestety w tym miesiacu d juz rok staran nie wiem co robic by zajsc po @ zapisze sie do ginka i moze cos mi zapisze zeby pomoc w zajsciu
Cześć maia,
zaczelam dopiero od soboty jak dolaczylam do waszego forum ale w dzien domniemanego dnia plodnego kochalam sie moim narzeczonym i myslalam ze juz sie udalo bo 4 dni spoznienia to 1 raz sie zdazylo u mnie a powiedzcie mi jakie ja musze wykonac badania u siebie???
ja mam 21 skonczone ale rocznikowo 22 i moj narzeczony rowniez 22 skonczy 16 lutego ja niestety we wrzesniu:)
nie musisz sie stresowac bo jestes jeszcze mlodziutka.Ja sie za to stresuje bo staramy sie 7 miesiecy ja mam prawie 28 moj 35 wiec stres jest zeby przed 30 urodzic pierwsze malenstwo
ja się właśnie tak zastanowiłam że ja w tym roku będę mieć 29 a mój skończył 34 ale czuje się na dużo mniej zresztą co poniektórzy jak się ubiorę nie za elegancko to myślą że ja na 2 roku studiów jestem
a mi daja 18lat hehe co niektorzy mysla ze jeszcze sie ucze:)fajne to jest ze ktos daje nam mniej lat niz mamy:)Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
maia1991 wrote:Fedra wrote:maia1991 wrote:Fedra wrote:maia1991 wrote:mauysia wrote:maia1991 wrote:hey ja staram sie 11miesiecy teraz spoznial mi sie @ 4 dni dzis zauwaylam plamienie na bieliznie i pewno niedluo dostane @
Cześć maia,
cytologia, usg piersi, usg dopochwowe, monitoring cyklu i podstawowe hormony...
to tak mialm usg dopochwowe usg piersi a nie mialm monitoringu cykli podstawowych hormony i cytologi...
to to trzeba sprawdzić czy z hormonami wszystko w pożądku czy czy występuje u ciebie owulacja
i to badanie ykona moj gin tak??wiem ze zadaje takie glupie pytanie ale nigdy takiego badania nie mialam
hormony robi się z krwi najlepiej 3dc...
a monitoring Ci zleci są to usg dopochwowe zazwycza 3 razy albo 4 razy w ciągu cyklujeśli ma w gabinecie sprzęt to pewnie on zrobi lub zleci zeby zrobić tam gdzie sprzęt jest
pytaj smiało puki jestem nakręcona17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:sylwia1985 wrote:maia1991 wrote:Fedra wrote:maia1991 wrote:mauysia wrote:maia1991 wrote:hey ja staram sie 11miesiecy teraz spoznial mi sie @ 4 dni dzis zauwaylam plamienie na bieliznie i pewno niedluo dostane @
Cześć maia,
ja się właśnie tak zastanowiłam że ja w tym roku będę mieć 29 a mój skończył 34 ale czuje się na dużo mniej zresztą co poniektórzy jak się ubiorę nie za elegancko to myślą że ja na 2 roku studiów jestem
u mnie to dziewczyny w pracy myslaly ze mam tyle co oni.Pracuje w klubie fitness i tam mlody personel.Dziewczyny z recepcji maja po 22-24 lata i myslalay ze mam tyle samo i byly w szoku jak sie dowiedzialy ze za 2 miechy bede miala 28.Ciesze sie ze mlodo wygladam czasem nawet mlodziej od tych wytapetowanych 18 hihihihihiFedra, maia1991, Beata, Libra lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:A ja w tym miesiącu mam rok od poronienia
więc może w tym roku luty będzie szczęśliwy i się uda w końcu!!!
Kochana uda się na pewnoe musi bo ja w to wierzęAGA 30, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Beata wrote:cześć dziewczynki wracam
cześć Baeta. Dziś o tobie myślałam, no byłam na wykresiki:DBeata lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Fedra wrote:Beata wrote:hmm... rozmowa trwa aż nie wiem o co sie zaczepic
nie chcę przeszkadzać...
będzie któraś tak życzliwa i napisze mi co ważnego się wydarzyło o was przez te pare dni? coś sie wykluło?
nie wiem czy wiesz u Saggi się wykluło
tak tak o tym wiem bo podgladałam na wykres , także sostawiłam jej komentarz ale tu jeszcze nie miałam okazji jej osobiście pogratulować... prawie w oczyFedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
maia1991 wrote:Fedra wrote:sylwia1985 wrote:maia1991 wrote:Fedra wrote:maia1991 wrote:mauysia wrote:maia1991 wrote:hey ja staram sie 11miesiecy teraz spoznial mi sie @ 4 dni dzis zauwaylam plamienie na bieliznie i pewno niedluo dostane @
Cześć maia,
a mi daja 18lat hehe co niektorzy mysla ze jeszcze sie ucze:)fajne to jest ze ktos daje nam mniej lat niz mamy:)
ta tylko są czasem takie dni ze czuję się na 40 i wtedy jest ze mną dramat ale dzisiaj jest dobrze musze się zapytać mojego czy mi czegoś do wody nie dosypał bo ja naprawdę jestem jakaś pobudzona nadmiernie...Libra lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:AGA 30 wrote:A ja w tym miesiącu mam rok od poronienia
więc może w tym roku luty będzie szczęśliwy i się uda w końcu!!!
Kochana uda się na pewnoe musi bo ja w to wierzę
No ba ja myślę że się uda w końcu!!!!
Jestem pełna nadziei!!!!Libra lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:maia1991 wrote:Fedra wrote:maia1991 wrote:Fedra wrote:maia1991 wrote:mauysia wrote:maia1991 wrote:hey ja staram sie 11miesiecy teraz spoznial mi sie @ 4 dni dzis zauwaylam plamienie na bieliznie i pewno niedluo dostane @
Cześć maia,
cytologia, usg piersi, usg dopochwowe, monitoring cyklu i podstawowe hormony...
to tak mialm usg dopochwowe usg piersi a nie mialm monitoringu cykli podstawowych hormony i cytologi...
to to trzeba sprawdzić czy z hormonami wszystko w pożądku czy czy występuje u ciebie owulacja
i to badanie ykona moj gin tak??wiem ze zadaje takie glupie pytanie ale nigdy takiego badania nie mialam
hormony robi się z krwi najlepiej 3dc...
a monitoring Ci zleci są to usg dopochwowe zazwycza 3 razy albo 4 razy w ciągu cyklujeśli ma w gabinecie sprzęt to pewnie on zrobi lub zleci zeby zrobić tam gdzie sprzęt jest
pytaj smiało puki jestem nakręcona
moj gin ma monitoring na miejscu takze z tym problemu nie bd ostatnio milam badanie usg dopochwowe 31 grudnia powiedzial mi ze jajniki sa zdrowe i bardzo ladnie wygladaja macica takze ze wszystko jest ok i ze jestem zdrowa i zdolna by zostac mama niektore dziewczyny mowia ze jak sie musli i bardzo chce miec dziecko to sie nie bd mialo go..... -
mauysia wrote:Beata wrote:hmm... rozmowa trwa aż nie wiem o co sie zaczepic
nie chcę przeszkadzać...
CZEŚĆ BECIU, WITAJ!!! Szast szast szast (rzucam pod Twoje stopy gałązki oliwne)
ojej dziekuje Ci kochana jakie przemiłe przywitanie
odrazu dzień sie lepiej zaczyna mimo potwornego bólu głowymauysia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
No ja już zaczełam mieć zwidy od przewijania tych postów
maia to zrób ten monitoring co byś wiedziała czy masz owu i czy pęka pęcherzyk i takie tak a Twojego wyślij na badanie nasienia...
powótrze się ale jakby mi ktoś wcześniej powiedział o takim badaniu to juz dawno bym wiedziała na czym stoje..
ok idę do wc i idę kuchnie ogranąć... co by dziewczyny mogły nadgonić posty
Beatko ja też Cię widze i cmoka w policzek na miły dzieńBeata lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi