plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczynki właśnie jem śniadanko, dzisiaj tempka skoczyła mi do 37,06 - moze jednak się udało! nie wiem czy temperaturka nie skoczyła mi z tego powodu, że byłam tak zdenerwowana jak mierzyłam rano o 5-tej heheh
poczekam z testowaniem do weekendu - jeżeli się udało, to chcę tak na swieżo podzielić się z moim m tą nowiną
miłego dnia kochane! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzien dobry dziewczyny...
plemniczko, jak tam? Widze, ze zaznaczylas krwawienie:(
she, tak cichutko trzymam za ciebie kciuki, zeby to byl TEN cykl:)
reszte witam. Jestem spiaca i mam migrene i jestem w srednim humorze przez to. Mimo tego, ze od jutra wlacznie mam calusienki weekend wolny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2012, 05:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonisia24 wrote:hej klameczka :)u mnie tez tak sobie..;(martwie sie Plemniczka
a za she tez trzymam kciuki:)
no ja jeszcze juro i tez weekend :)ale za to w nastepnym tygodniu tylko do środy:)i 4 dni laby
No ja tez sie baaardzo zmartwilam:( Najgorsze, ze wiesz, ze sie udalo, a potem bach. Okropnosc. Nie wiem, dalo mi to do myslenia... teraz napewno nie bede testowala przez terminem @. Dopiero po uplywie, gdy nic nie bedzie sie pojawialo. Wole chyba nie wiedziec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlameczko gim mówił że w tym cyklu juz nie ma potrzeby przychodzic :)no chyba ze by cos mnie zaniepokoiło :)ale skoro mam śluz płodny pecherzyk bardzo ładny to owu była na 100 % :)a wczoraj czułam jajnik prawy i ból owulacyjny..wieć prawdopodobnie była wczoraj :)na i sluz delikatnie zaróżowiny był:)ale czy ta temp nie powinna dzis bardziej wzrosnać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2012, 06:05
-
nick nieaktualnyTo ze wzrasta wolniej nie jest niczym niepokojacym... czasem tak jest. Wiec teraz sie relaksuj, nie denerwuj i zaczynamy odliczanie, zeby @ sie juz nie pojawila:)
Ja czekam na moje dni plodne... beda w przyszlym tygodniu:)Woseba lubi tę wiadomość
-
cześć kochane.. jak tam? widze plemniczka ma zaznaczone krwawienie.. przykro mi, co sie stało?
she trzymam kciuki za ciebie i twój cykl.
Monia temp w górę, ciekawe co wyjdzie z waszych staranek..
klamka weź w stopce wrzuć swój wykres:)Woseba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyklamka wrote:To ze wzrasta wolniej nie jest niczym niepokojacym... czasem tak jest. Wiec teraz sie relaksuj, nie denerwuj i zaczynamy odliczanie, zeby @ sie juz nie pojawila:)
Ja czekam na moje dni plodne... beda w przyszlym tygodniu:)
no wiem :)gin mówił ze skoro mam długa faze lutealną to to w niczym nie przeszkadza :)kochana jest pełen relaksik :)co ma być to będzie :)ale jesli starania maja byc takie milusie jak wczoraj to ja jeszcze moge długo sie starać
no to ja juz trzymam kciuki zeby staranka były udane -
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:cześć kochane.. jak tam? widze plemniczka ma zaznaczone krwawienie.. przykro mi, co sie stało?
she trzymam kciuki za ciebie i twój cykl.
Monia temp w górę, ciekawe co wyjdzie z waszych staranek..
klamka weź w stopce wrzuć swój wykres:)
hej Tyśka moze niedługo plemniczka wejdzie i nam napisze co sie stało dokładnie..kurde przykro mi bardzo
a no kochana idzie sobie w góre idzie :)zobaczymy co z tego bedzie
a u Ciebie jak? -
nick nieaktualnyWykres wrzucilam, ale nic tam jeszcze nie ma... narazie mam okres, wiec nie mierze temperatury... zaczne moze jutro, pojutrze.
Dzieki Zosia, mam nadzieje, ze starania beda bardziej owocne niz do tej pory. Nie wiem, ale wydaje mi sie, ze cos bylo nie tak z moim ostatnim jajem. Temperatura mi nie wzrosla jak potrzeba, znaczy najpierw wzrosla, a potem spadla i sie tak trzymala. Mam nadzieje, ze w tym miesiacu bedzie lepiej. Staram sie nie denerwowac, usmiechac, wysypiac i ogolnie dbac o siebie... wiec zobaczymy:)zosia-ktosia, Woseba lubią tę wiadomość
-
moja temp powinna jutro spaść a już napewno w sobotę wzrosnąć.. bo jutro przewiduje owu.. już mnie jajniki oba pobolewaja tak "owulacyjnie" więc wiem co jest na rzeczy..
boże daj mi dziś staranka z mężem który wróci z roboty.. niech nie bedzie zmęczony..
poza tym ok, ale wczoraj czułam sie jakby mnie choróbsko brało.Woseba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny