plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:gadgeta masz niższą temp ale jest ona i tak wyższa jak w 2 fazie więc jak dla mnie to nadzieja jest.. tempki czasem nie pokazują wszystkiego.. te z udostępnionych wykresów niektóre wołaja o pomstę do nieba a jednak sa cyklami "zaciążonymi"
dzieki zosiu-jak to mowia nadzieje umiera ostatnia..... dzieki za wsparcie... na razie @ nie ma.... poki nie ma to jest szansa.... testu nie robie do poniedzialku.... boje sie rozczarowac juz dzisiaj.... lepiej poczekam pewnie @ sama sie ujawni...............malpa jednaWoseba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Gadgeto (Moniu?), na razie się tym nie martw (haha! łatwo mówić!). Jedynym dowodem na 100% stwierdzającym, że ciąży nie ma/że ciąża jest, jest beta, a reszta nie jest żadną gwarancją (przynajmniej przed datą spodziewanej @). Wykresy ciążowe mówią same za siebie
a mnie cos wywalilo i musialam sie znow zalogowacmauysiu-moze byc i gadgeto i moniu ( nie chcialam mieszac kolejna monia skoro mamy juz tu monisie)jak do niedzieli nie przyjdzie @ to w poniedzialek robie test sikany a we wtorek na dyzurze zrobie sobie bete u siebie w szpitalu. no chyba ze malpa przyjdzie szybciej...........
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczynki
-
nick nieaktualny
-
ile tu rzeczy się dzieje
-
nick nieaktualny
-
she ja bym nie wytrzymała i już bym zrobiła test
wykres masz bardzo ładny
-
jak tam samopoczucia dzisiaj ?
-
Kiedy teścik? Nigdy
tzn... nie w tym cyklu
w ciąży nie jestem raczej na bank
0 objawów
dzisiaj bardziej mnie bolą piersi- jak nic @ idzie... Oby nie przyszła jutro... wolałabym żeby faza lutealna była tak ze 2 dni dłuższa...
Szyjka na razie nie opada- jest wysoko wręcz więc może uda się przeciągnąć tą fazę lutealnąŚluz mi się od przedwczoraj zmienił... tzn. nie wiem jaki powinien być przed @ ale cały czas miałam kremowy, a od przedwczoraj jest kremowy, ale przy otworze w szyjce jest ślisko i jak zobaczyłam to okazuje się, ze tam jest biały, miejscami przezroczysty i glutowaty- nie rozciąga się tak jak płodny, ale jest taki glut ;P Sorry, ze tak obrazowo, ale nie wiem jak to inaczej napisać ;P i nie mam pojęcia czy to tak ma być czy nie? Nie znam się ;P
-
bella ja za każdym razem mam inny przed raz wodnisty raz kremowy a osatnio miałam taki jak płodny