X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2012, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie moglam wejsc na forum, gdy uzywalam Explorera. Z Firefoxem okej, weszlam. Wczoraj pewnie tez bym weszla, ale probowalam tylko z Explorerem. Wydaje mi sie, ze nadal pracuja nad portalem, bo nie wszystko dziala, jak powinno.

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 25 października 2012, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no właśnie.. ale podobno dziś miało byc juz wszystko ok.. cóż.. jeśli to ma usprawnic działanie w prrzyszłości to mozna się 2 dni pomęczyć..

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 października 2012, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej! ja jestem :)
    Czytam Was przez cały czas, ale nie mam żadnych rewelacji wartych opisania, więc się nie udzielam. No i czekam na info od plemniczki...

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 25 października 2012, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak sobie przegladam te różne udostępnione wykresy i z jednej strony zazdroszczę ale też dziwię się i zastanawiam jak można kochac się 2 tyg pod rząd codzień? przecież to z czasem boli.. i staje się nieprzyjemne.. a chyba o to chodzi by mieć jakąś przyjemność, nie?
    ja boie nie wyobrażam żebym miała tak męczycmojego m.. on z resztą sam by nie mógł, to nie koń rozpłodowy..

to taka moja dygresja:)

jasmin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2012, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heehheeh, ja zawsze sie usmiecham jak widze wykres z samymi serduszkami. Musze przyznac, ze na poczatku zwiazku, przez piersze lata u nas tez tak bylo, tylko ze wtedy nie staralismy sie o potomka. Teraz jest juz troche inaczej. Ale czasem jak widze te wykresy, to sobie przypominam ten fajny czas, kiedy nigdy nie mielismy siebie dosc. Z drugiej strony caly tydzien staran u mnie skonczyl sie problemami z pecherzem... dobrze, ze juz wyleczone, ale ciekawe jak bedzie w tym miesiacu:)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 25 października 2012, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słyszałyście coś o chorobie bostońskiej?
    wc zoraj jak poszłam po niunię do przedszkola, wisiała kartka że grasuje właśnie ta choroba i należy dokładnie obserwowac dzieci bo to zaraźliwe.
    szukam czegoś na ten temat.. wysoka gorączka jakieś pęcherze.. skąd takie paskusztwa?

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 25 października 2012, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka..........2...........28lat......22.10......śląskie

BellaRosa...........1...........24lata.....22.10......Lubelskie

she.................6...... ....35 lat.....24.10......pomorskie

gadgeta............12...........32lata.....28.10......kujawsko-pomorskie

Mała29.............86...... ....29lat......29.10......UK...P.podkarpacie

Sandraa.............5...... ....22lata.....05.11......wielkopolska

zosia-ktosia........4...........29lat......07.11......łódzkie

monisia24..........11...........24lata.....09.11......podkarpacie

muzarcia............1...........30lat......11.10......opolskie

kiti................3...........24lata.....11.11......małopolskie

mauysia.............7...........30 lat.....13.11......wielkopolskie

aneczkaaa1985.. 28....... ..27 lat.....13.11......warmińsko-mazurskie

klamka..............3...........35lat......18.11......warszawskie

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 października 2012, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    tak sobie przegladam te różne udostępnione wykresy i z jednej strony zazdroszczę ale też dziwię się i zastanawiam jak można kochac się 2 tyg pod rząd codzień? przecież to z czasem boli.. i staje się nieprzyjemne.. a chyba o to chodzi by mieć jakąś przyjemność, nie?
    ja boie nie wyobrażam żebym miała tak męczycmojego m.. on z resztą sam by nie mógł, to nie koń rozpłodowy..

to taka moja dygresja:)

Jeśli para ma na to ochotę, to czemu nie :) Ja z kolei do wulkanów seksu nie należę i (szczególnie po urodzeniu synka) mam ochotę na serducha raz na parę dni, raz na tydzień, czasem nawet rzadziej - szczególnie w drugiej, "suchej" połowie cyklu... Ale na szczęście w pierwszej połowie mój organizm dostarcza mi sporo hormonów zwiększających moje libido i te trzy, maks cztery razy w czasie dni płodnych mam ochotę "serduchnąć" ;).

Ale wiem, że są sytuacje, że pary się przymuszają do częstego współżycia, na zasadzie "No dobra, dziś dni płodne, miejmy to już za sobą". I tak codziennie przez 2 tygodnie. Ja bym tak nie potrafiła...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2012, 08:18

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 25 października 2012, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie nie mauysia mnie nie chodzi o libido bo to indywidualna sprawa i rzeczywiście są pary które mogą kilka razy dziennie..
    mnie chodzi bardziej potem o skutki takich częstych współżyć, bo nie wierzę że kobitki nie są "zatarte" a faceci nie odczuwają żadnego bólu.. ale może się mylę.. co kraj to obyczaj..
    no a z tym zmuszaniem się zgadzam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2012, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEEEJ DZIEWCZYNY!!!! WRESZCIE SIE UDALO DO WAS DOBIC:)
    HEJ ZOSIU MONISIU SHE MAUYSIU
    STESKNILAM SIE ZA WAMI... CO Z PLEMNICZKA NASZA KOCHANA...?

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 października 2012, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    nie nie mauysia mnie nie chodzi o libido bo to indywidualna sprawa i rzeczywiście są pary które mogą kilka razy dziennie..
    mnie chodzi bardziej potem o skutki takich częstych współżyć, bo nie wierzę że kobitki nie są "zatarte" a faceci nie odczuwają żadnego bólu.. ale może się mylę.. co kraj to obyczaj..
    no a z tym zmuszaniem się zgadzam.

o kurde, no takie coś to zakrawałoby już na lekką patologię :-/

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2012, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoerajszy dzien-porazka..... nawed kurka nie powiadomili ze cos beda robic.... chce sie rano zalogowac a tu zonk....:((
    martwie sie o plemniczke.... co jest....?
    she-wykres super-oby ta tempka byla od fasolki....
    u mnie chyba nici:(:( dzisiaj temp w dol- spojrzcie same.... moze mnie ktora pocieszy ze jeszcze nie wszystko stracone......??.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2012, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej gadgeta:)fajnie ze jestes :) a plemniczka ..chyba sie nie udało:(ma zaczety nowy cykl:(smutno m iz tego powodu :(

gadgeta lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 25 października 2012, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej gadgeta:) miło cie widzieć.
    no czekamy na odzew od lemniczki bo chyba jednak coś poszło nie tak..

jak się czujesz? tempka ci skacze tu i ówdzie.. jak myślisz cos z tego będzie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2012, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monisia24 wrote:
    hej gadgeta:)fajnie ze jestes :) a plemniczka ..chyba sie nie udało:(ma zaczety nowy cykl:(smutno m iz tego powodu :(

wlasnie widze.... i dlatego sie martwie....... plemnisiu daj chociaz znac ze nic Ci nie jest....... zdenerwowalam sie wczoraj przez ovu.... nieladnie nieladnie...

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 25 października 2012, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta masz niższą temp ale jest ona i tak wyższa jak w 2 fazie więc jak dla mnie to nadzieja jest.. tempki czasem nie pokazują wszystkiego.. te z udostępnionych wykresów niektóre wołaja o pomstę do nieba a jednak sa cyklami "zaciążonymi":)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2012, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    hej gadgeta:) miło cie widzieć.
    no czekamy na odzew od lemniczki bo chyba jednak coś poszło nie tak..

jak się czujesz? tempka ci skacze tu i ówdzie.. jak myślisz cos z tego będzie?

hej zosiu-nawet nie wiesz jak sie ciesze ze sie udalo do was dobic...:)
    boje sie o ten moj wykres-dzisiaj tempka spadla i chyba nici..... buuuu:_(
    czuje sie fatalnie-psychika siada jak to na finiszu cyklu i juz wszystko mi sie placze-co jest objawem ciazowym a co nie.... wiekszosc objawow mam chyba z nerwow.... a mialam juz taka nadzieje ze sie uda.... mielismy z m przedwczoraj i wczoraj urodzinki i to bylby taki fajny prezent... a tu chyba dupa blada.... (sorry....)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2012, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak Wy sdie czujecie?? monisiu-czytalam czytalam-suuuperasnie ze sie tak fajnie poserduszkowaliscie:):) oby z jak najlepszym skutkiem:) zosienko a za Twoje przyszle dni plodne trzymam kciuki:) plemniczko odezwij sie kochana........

Woseba lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 października 2012, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgeto (Moniu?), na razie się tym nie martw (haha! łatwo mówić!). Jedynym dowodem na 100% stwierdzającym, że ciąży nie ma/że ciąża jest, jest beta, a reszta nie jest żadną gwarancją (przynajmniej przed datą spodziewanej @). Wykresy ciążowe mówią same za siebie :)

klamka lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2012, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    a jak Wy sdie czujecie?? monisiu-czytalam czytalam-suuuperasnie ze sie tak fajnie poserduszkowaliscie:):) oby z jak najlepszym skutkiem:) zosienko a za Twoje przyszle dni plodne trzymam kciuki:) plemniczko odezwij sie kochana........

no kochana dawno tak nie było fajniutko :) a Ty sie nam tak nie stresuj :)do terminu @ duzo ci nie zostało....i przed nim nie ma co doszukiwać sie obajwów:)dla mnie pierwszym objawem wskzaujacym na to ze mogło sie udać..jest brak @..:)

mauysia lubi tę wiadomość

‹‹ 143 144 145 146 147 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ