WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Shagga,

oczywiście że rozumiemy. Ale ja i tak będę Cię nękać na priva :P

No i cześć Fedra :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Nie gniewajcie się,ale wolę nie mówić o swoich obawach,bo niestety w tej chwili jest nas tu tyle,że gdybym usłyszała kilka (czy kilkanaście) opinii co do moich wyników, to oszalałabym ...jedna taka noc jak wczoraj wystarczy mi :( Położyłam się spać o 1 i kręciłam się jeszcze z jakąś godzinę i same czarne scenariusze widziałam :(
    Mauysia, Ty wiesz o co chodzi,bo wczoraj Ci pisałam :)
    Wczoraj m.in. przez pewne komentarze pod moim wykresem zaczęłam martwić się, szukać na necie, szperać....i wyszło,że może być różnie...dotąd myślałam,że skoro nic mnie nie boli, nie plamię,nie krwawię to jest OK i tylko się cieszyć...Niestety tak było do wczoraj :(
    Tak więc robię chwilowo sobie odwyk od forum, wybaczcie,ale nie służą mi niektóre rady...jestem po jeden szczęśliwej ciąży i nigdy nie wiedziałam,że można tak sobie wymyślać problemów,gdy ich nie ma! Jak będę miała wyniki albo najlepiej jak będę po wizycie u ginki to znów postaram się udzielać :) Teraz potrzebny mi spokój, mam nadzieję,że rozumiecie?!

shagga ja rozumiem tylko daj znać jak wynik bo bedziey sie tu niecierpliwic

Ok to z wynikiem wpadnę na chwilę :)

Blondi22 lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Effcia28 wrote:
    dziewczynki która z was to Magdalena M? i Katarzyna R?

O matko!nie przywitałam się:(Witam wszystkie:)

Nie mam pojęcia... To pytanie do Lusi, bo ona dodała te dziewczyny.

Lusiu, czy te dziewczyny są z naszego wątku? Bo generalnie dodajemy tylko te, które się tu u nas udzielają.

Po prostu innych dziewczyn moze nie interesować to, co piszemy na FB, skoro nas nie znają.

zresztą chyba było jasno powiedziane że dodają do profilu tylko te "najstarsze starzem" i tylko te którę są na naszym wątku...
    bo jeśli mam być szczera ja nie chce być podglądana przez obce osoby...

mauysia, Shagga_80, AGA 30, Libra, gocha04, gadgeta, Beata lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tylko, że to było powiedziane z kilkaset stron temu ;)
    Trzeba by zrobić jakiś statut i wkleić na FB :) Ja tam na razie dodałam taką informację ogólną, że dodajemy laseczki, które się tu udzielają.

Fedra, Libra, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z Fredzią!!!

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    mauysia wrote:
    Effcia28 wrote:
    dziewczynki która z was to Magdalena M? i Katarzyna R?

O matko!nie przywitałam się:(Witam wszystkie:)

Nie mam pojęcia... To pytanie do Lusi, bo ona dodała te dziewczyny.

Lusiu, czy te dziewczyny są z naszego wątku? Bo generalnie dodajemy tylko te, które się tu u nas udzielają.

Po prostu innych dziewczyn moze nie interesować to, co piszemy na FB, skoro nas nie znają.

zresztą chyba było jasno powiedziane że dodają do profilu tylko te "najstarsze starzem" i tylko te którę są na naszym wątku...
    bo jeśli mam być szczera ja nie chce być podglądana przez obce osoby...

Mam identyczne zdanie !!!!
    Kiedyś na Fb czułam się najmłodsza stażem i nawet zastanawiałam się,czy jestem tu dostatecznie zadomowiona ...a teraz wychodzi jak wychodzi...

Fedra, Beata lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Fedra coś ci powiem a radzej napiszę he he!!!
    Ja wczoraj zajażyłam dopiero że twój nick to Fedra a nie Freda he he!!!!!!
    ja to chyba do 1 klasy na naukę czytania muszę iść!!!
    Ale coś mi się zdaje że już tą Fredzią u mnie zostaniesz hi hi!!!:-)

he he he już Ci kiedyś pisałam ale się do Fredzi przyzwyczaiłam u Ciebie więc dlatego mi to nie przeszkadza :) kiedyś byłam FEBRĄ to dopiero ludzi zastanawiało skad się mój nick wziął :)

mauysia, Libra, AGA 30 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Nie gniewajcie się,ale wolę nie mówić o swoich obawach,bo niestety w tej chwili jest nas tu tyle,że gdybym usłyszała kilka (czy kilkanaście) opinii co do moich wyników, to oszalałabym ...jedna taka noc jak wczoraj wystarczy mi :( Położyłam się spać o 1 i kręciłam się jeszcze z jakąś godzinę i same czarne scenariusze widziałam :(
    Mauysia, Ty wiesz o co chodzi,bo wczoraj Ci pisałam :)
    Wczoraj m.in. przez pewne komentarze pod moim wykresem zaczęłam martwić się, szukać na necie, szperać....i wyszło,że może być różnie...dotąd myślałam,że skoro nic mnie nie boli, nie plamię,nie krwawię to jest OK i tylko się cieszyć...Niestety tak było do wczoraj :(
    Tak więc robię chwilowo sobie odwyk od forum, wybaczcie,ale nie służą mi niektóre rady...jestem po jeden szczęśliwej ciąży i nigdy nie wiedziałam,że można tak sobie wymyślać problemów,gdy ich nie ma! Jak będę miała wyniki albo najlepiej jak będę po wizycie u ginki to znów postaram się udzielać :) Teraz potrzebny mi spokój, mam nadzieję,że rozumiecie?!

Sagguś spokojnie widze ze wczorajsza noc dla wielu była niespokojna może pełnia była albo coś :)
    przytulam mocno do serduszka :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dZIEWCZYNY JAK MYSLICIE DLACZEGO OVU NIE ZAZNACZYŁO MI OWULACJI A BYŁAM NA MONITORINGU I NIBY OWU BYŁA?

event.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A TAK W OGÓLE TO JA ZAUWAŻYŁAM JEDNĄ WAŻNA RZECZ ŻE NIEKTÓRE SAME SIĘ NAKRĘCAJĄ ROBIENIEM TESTÓW CIAŻOWYCH 10 DP POTEM PŁACZĄ ZE WYSZEDŁ MINUS I PO CO ROBIĆ TAK WCZEŚNIE TEST...

SORKKI LASKI ZE TAK OSTRO ALE ZACZYNA MNIE POWOLI MĘCZYĆ W KÓŁKO CZYTANIE CZY TEST WYJDZIE POZYTYWNIE 10 DP A JAK NIE WYJDZIE TO CO JESTEM W CIAŻY CZY NIE...

LUDZIE LITOŚCI... SAME SIĘ NAKRĘCACIE A POTEM SĄ PRETENSJE NIE WIADOMO DO KOGO I O CO ŻE ZACZYNAJĄ SIĘ POCIESZANIA I TAK DALEJ...

WYLUZUJCIE TO NAJLEPSZE LEKARSTWO AHA I WSZĘDZIE JEST POWIEDZIANE ŻEBY TESTY ROBIĆ PO TERMINIE @ I KTOŚ KTO TO OKREŚLIŁ MIAŁ RACJE BO PO CO SIĘ STRESOWAĆ I POPADAĆ W PARANOJE...

sorki dzisiaj mam dzień nerwa...

Shagga_80, Libra, Rucia, Dodi, gocha04, Blondi22, AGA 30, Amicizia, Beata, Anka79, natusia lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    dZIEWCZYNY JAK MYSLICIE DLACZEGO OVU NIE ZAZNACZYŁO MI OWULACJI A BYŁAM NA MONITORINGU I NIBY OWU BYŁA?

Bo Owu jest głupie :P

Nie przejmowałabym się tym :)

Fedra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    mauysia wrote:
    No nie wkurzajcie mnie bo ja jeszcze nie wiem, jak wygląda Libra :(:(:(

Powiem Ci że jest bardzo ładną dziewczyną :)

no nie!!! i następnej okulista się kłania! dajce spokój, wszystkie jesteście ładna, fajne... na niektóre zdjęcia się po prostu napatrzeć nie mogę:)
    tak Pani Królowa śniegu?... bardzo ładne zdjęcie i dziewczyna super:)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:

ovu to maszyna wyznacza według wzoru a według jego wzoru nie masz skoku temp... dlatego Ci nie wyznaczyło...
    najważniejsze że monitoring Ci potwierdził owu i tego bym sie trzymała...

Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    A TAK W OGÓLE TO JA ZAUWAŻYŁAM JEDNĄ WAŻNA RZECZ ŻE NIEKTÓRE SAME SIĘ NAKRĘCAJĄ ROBIENIEM TESTÓW CIAŻOWYCH 10 DP POTEM PŁACZĄ ZE WYSZEDŁ MINUS I PO CO ROBIĆ TAK WCZEŚNIE TEST...

SORKKI LASKI ZE TAK OSTRO ALE ZACZYNA MNIE POWOLI MĘCZYĆ W KÓŁKO CZYTANIE CZY TEST WYJDZIE POZYTYWNIE 10 DP A JAK NIE WYJDZIE TO CO JESTEM W CIAŻY CZY NIE...

LUDZIE LITOŚCI... SAME SIĘ NAKRĘCACIE A POTEM SĄ PRETENSJE NIE WIADOMO DO KOGO I O CO ŻE ZACZYNAJĄ SIĘ POCIESZANIA I TAK DALEJ...

WYLUZUJCIE TO NAJLEPSZE LEKARSTWO AHA I WSZĘDZIE JEST POWIEDZIANE ŻEBY TESTY ROBIĆ PO TERMINIE @ I KTOŚ KTO TO OKREŚLIŁ MIAŁ RACJE BO PO CO SIĘ STRESOWAĆ I POPADAĆ W PARANOJE...

Ale niektóre laseczki po prostu nie mogą się powstrzymać... Ja tam spokojnie zawsze mówię, że może wyjść albo może nie wyjść, więc lepiej poczekać tych parę dni i zaoszczędzić kilka złociszy na test ;)

Shagga_80, Libra, Fedra, Dodi, gocha04, Amicizia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Fedra wrote:
    mauysia wrote:

no nie!!! i następnej okulista się kłania! dajce spokój, wszystkie jesteście ładna, fajne... na niektóre zdjęcia się po prostu napatrzeć nie mogę:)

ja akurat nosze okulary i widze bardzo dobrze ;)
    a Królowa Śniegu tak mnie nazwał kumpel po podobno taki mam wzrok że bez koja nie podchodź :P

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dZIEKI:)

event.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Fedra wrote:

Ale niektóre laseczki po prostu nie mogą się powstrzymać... Ja tam spokojnie zawsze mówię, że może wyjść albo może nie wyjść, więc lepiej poczekać tych parę dni i zaoszczędzić kilka złociszy na test ;)

ja to dzisiaj nerwowy człowiek jestem zazwyczaj mnie to nie rusza ale mam zasadę ze czytam wszystkie posty od momentu kiedy mnie nie było i aż się we mnie dzisiaj zagotowało do tego oglądałm kilka wykresów i opisów pod nimi...
    tak więc się Saggi wcale nie dziwie ze potrzebuje spokoju...
    dobra idę ochłonąć bo dzisiaj napadło mnie coś innego niż wczoraj :P

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    gocha04 wrote:
    powiem wam, że ten test robiłam wieczorem w niedziele i był najciemniejszy jaki tylko mi wyszedł przez cały okres testowania, czyli jakieś 10 dni jak sięnie mylę.
    W niedziele rano robiłam i moja kreska była jeszcze jaśniejsza, a w poniedziałek wieczorem wtorek i środę kreska była coraz to słabsza.

Blondi, a tak mam podpis od Natusi:D

Aha, no to w takim razie pewnie można uznać za pozytyw.

właśnie zastanawiam się czy nie zmienić niedzielnego testu na + dlatego was dopytuje.

no tak już wiem kto to Renia, a kto Renata. Ni zwróciłam uwagi na nazwisko:)

Fedra lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Libra wrote:
    Fedra wrote:
    mauysia wrote:

ja akurat nosze okulary i widze bardzo dobrze ;)
    a Królowa Śniegu tak mnie nazwał kumpel po podobno taki mam wzrok że bez koja nie podchodź :P

etam... dla mnie tak wyszłaś w tym śnieżnym wdzianku... a na rozdaniu dyplomów taka ładna buzia uśmiechnięta:) i wcale kij nie potrzebny:)
    a większego ślepca ode mnie tu nie znajdziecie... LO -4,25, PO -4,75... ktoś mnie przebije???;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Fedra ;) uwielbiam cię czytać ;)

Libra, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość

‹‹ 1444 1445 1446 1447 1448 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ