plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia28 wrote:mauysia wrote:Effcia28 wrote:dziewczynki która z was to Magdalena M? i Katarzyna R?
O matko!nie przywitałam się:(Witam wszystkie:)
Effciu, a napisz przy okazji kto to jest "Renia B." na Fejsbuku, bo widzę, że dodałaś.
Już napisałam:)zapraszam na Fb mayuś
Przypuszczam, że Renia B TO JA :-p
-
nick nieaktualnyann2224 wrote:dziewczyny ja zaznaczyc na wykresie ze owulacja była ?
Kliknij na dzień w którym owulka była na dole będzie pisało zaawansowane zmiany kliknij zmień i póżniej zatwierdz to będzie recznie ustawione i będziesz miała czarną kreskę tylko!! -
AGA 30 wrote:ann2224 wrote:dziewczyny ja zaznaczyc na wykresie ze owulacja była ?
Kliknij na dzień w którym owulka była na dole będzie pisało zaawansowane zmiany kliknij zmień i póżniej zatwierdz to będzie recznie ustawione i będziesz miała czarną kreskę tylko!!
DziękiAGA 30 lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Hej Babeczki...wczoraj wieczorem tak strasznie się zestresowałam,że uznałam,że należy wyluzować!! Dziś ściągnęłm rano Starego z pracy, a sama pojechałam na betę i progesteron...po 16 będą wyniki...żeby nie wywoływać dyskusji na temat swoich schizów nie będę mówiła,co w tej chwili mnie martwi
czekamy na wyniki;)
i mow co tam cie trapi -
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:AGA 30 wrote:A ja mam strasznie dużo siwych włosów porażka!!!
ja naszczescie jeszcze u sibie nie znalazłam chociarz i tak ciezko by bylo co kolwiek zauwazyc
Ja już od 10 lat mam siwizne że szok cale szczęście że farby wymyślili!!Blondi22 lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:kurczę nikt nic nie wie o duphastonie ? co jest
Mayuś, Rucia może wy coś mi doradzicie bo juz nie wiem gdzie szukac, czy brac dłużej a tym samym wydłużyć sobie trochę cykl?
ja bym Ci doradziła nie test tylko bete zrobić będziesz miała wtedy jasność czy brać dupka dalej czy nieBeata, Anka79 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Beata wrote:no to mam sniadanko 3 pączki z pudrem i 2 szkalnki mleka (ale opiłam sie mlekiem i tego 3 już nie dam rady narazie
)
heheh tak sobie pomyslałam ----trojaczki hehhehe nie absolutnie nie chciałabym
no i własnie mi sie przypomniało: śniło mi sie dziś w nocy że urodziłam! bliźniaki - chłopca i dziewczynkę a na sali leżałam pośród starych dziadków.....
a mnie się dzisiaj sniło że oblałam egzamin i miałam z niego wpisane 2.0to apropo liczby mnogiej która Ci się śniła
Libra, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra coś ci powiem a radzej napiszę he he!!!
Ja wczoraj zajażyłam dopiero że twój nick to Fedra a nie Freda he he!!!!!!
ja to chyba do 1 klasy na naukę czytania muszę iść!!!
Ale coś mi się zdaje że już tą Fredzią u mnie zostaniesz hi hi!!!Blondi22, mauysia, Libra lubią tę wiadomość
-
Cześć Wszystkim staraczkom. Mam pytanie czy w 10 dni po owulacji może juz cos wyjść na teście?? Patrzyłam na wykresy to niektórym juz cos wychodziło juz nie mogę sie doczekac... a czuje sie inaczej niz zwykle... jak myslicie?
-
nick nieaktualnyNie gniewajcie się,ale wolę nie mówić o swoich obawach,bo niestety w tej chwili jest nas tu tyle,że gdybym usłyszała kilka (czy kilkanaście) opinii co do moich wyników, to oszalałabym ...jedna taka noc jak wczoraj wystarczy mi
Położyłam się spać o 1 i kręciłam się jeszcze z jakąś godzinę i same czarne scenariusze widziałam
Mauysia, Ty wiesz o co chodzi,bo wczoraj Ci pisałam
Wczoraj m.in. przez pewne komentarze pod moim wykresem zaczęłam martwić się, szukać na necie, szperać....i wyszło,że może być różnie...dotąd myślałam,że skoro nic mnie nie boli, nie plamię,nie krwawię to jest OK i tylko się cieszyć...Niestety tak było do wczoraj
Tak więc robię chwilowo sobie odwyk od forum, wybaczcie,ale nie służą mi niektóre rady...jestem po jeden szczęśliwej ciąży i nigdy nie wiedziałam,że można tak sobie wymyślać problemów,gdy ich nie ma! Jak będę miała wyniki albo najlepiej jak będę po wizycie u ginki to znów postaram się udzielaćTeraz potrzebny mi spokój, mam nadzieję,że rozumiecie?!
mauysia, Dodi, Libra, gocha04, Beata, gadgeta, Amicizia lubią tę wiadomość
-
czerwiec0506 wrote:Cześć Wszystkim staraczkom. Mam pytanie czy w 10 dni po owulacji może juz cos wyjść na teście?? Patrzyłam na wykresy to niektórym juz cos wychodziło juz nie mogę sie doczekac... a czuje sie inaczej niz zwykle... jak myslicie?
jak dla mnie to troche wczesnie... -
nick nieaktualnyczerwiec0506 wrote:Cześć Wszystkim staraczkom. Mam pytanie czy w 10 dni po owulacji może juz cos wyjść na teście?? Patrzyłam na wykresy to niektórym juz cos wychodziło juz nie mogę sie doczekac... a czuje sie inaczej niz zwykle... jak myslicie?
Może a nie musi!!!! ja bym się chyba wstrzymała ale tylko chyba!!! -
czerwiec0506 wrote:Cześć Wszystkim staraczkom. Mam pytanie czy w 10 dni po owulacji może juz cos wyjść na teście?? Patrzyłam na wykresy to niektórym juz cos wychodziło juz nie mogę sie doczekac... a czuje sie inaczej niz zwykle... jak myslicie?
Hej,
może, ale nie musi. Najlepiej zaciśnij zęby i poczekaj jeszcze te 2 dniAGA 30 lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Nie gniewajcie się,ale wolę nie mówić o swoich obawach,bo niestety w tej chwili jest nas tu tyle,że gdybym usłyszała kilka (czy kilkanaście) opinii co do moich wyników, to oszalałabym ...jedna taka noc jak wczoraj wystarczy mi
Położyłam się spać o 1 i kręciłam się jeszcze z jakąś godzinę i same czarne scenariusze widziałam
Mauysia, Ty wiesz o co chodzi,bo wczoraj Ci pisałam
Wczoraj m.in. przez pewne komentarze pod moim wykresem zaczęłam martwić się, szukać na necie, szperać....i wyszło,że może być różnie...dotąd myślałam,że skoro nic mnie nie boli, nie plamię,nie krwawię to jest OK i tylko się cieszyć...Niestety tak było do wczoraj
Tak więc robię chwilowo sobie odwyk od forum, wybaczcie,ale nie służą mi niektóre rady...jestem po jeden szczęśliwej ciąży i nigdy nie wiedziałam,że można tak sobie wymyślać problemów,gdy ich nie ma! Jak będę miała wyniki albo najlepiej jak będę po wizycie u ginki to znów postaram się udzielaćTeraz potrzebny mi spokój, mam nadzieję,że rozumiecie?!
shagga ja rozumiem tylko daj znać jak wynik bo bedziey sie tu niecierpliwic