WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Shagga,

wal śmiało :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Mała Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    mauysia wrote:
    Effcia28 wrote:
    dziewczynki która z was to Magdalena M? i Katarzyna R?

O matko!nie przywitałam się:(Witam wszystkie:)

Effciu, a napisz przy okazji kto to jest "Renia B." na Fejsbuku, bo widzę, że dodałaś.

Już napisałam:)zapraszam na Fb mayuś:)

Przypuszczam, że Renia B TO JA :-p

• mauysia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hej Shagga,

wal śmiało :)

Ooo kochana, widzę że tempka poszła w górę :) To chyba jesteś spokojniejsza, prawda?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    dziewczyny ja zaznaczyc na wykresie ze owulacja była ?

Kliknij na dzień w którym owulka była na dole będzie pisało zaawansowane zmiany kliknij zmień i póżniej zatwierdz to będzie recznie ustawione i będziesz miała czarną kreskę tylko!!

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała a jak jesteś tylko tutaj to komp Ci wtedy normalnie działa?

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    ann2224 wrote:
    dziewczyny ja zaznaczyc na wykresie ze owulacja była ?

Kliknij na dzień w którym owulka była na dole będzie pisało zaawansowane zmiany kliknij zmień i póżniej zatwierdz to będzie recznie ustawione i będziesz miała czarną kreskę tylko!!

Dzięki

AGA 30 lubi tę wiadomość

event.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    A ja mam strasznie dużo siwych włosów porażka!!!

ja naszczescie jeszcze u sibie nie znalazłam chociarz i tak ciezko by bylo co kolwiek zauwazyc

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Hej Babeczki...wczoraj wieczorem tak strasznie się zestresowałam,że uznałam,że należy wyluzować!! Dziś ściągnęłm rano Starego z pracy, a sama pojechałam na betę i progesteron...po 16 będą wyniki...żeby nie wywoływać dyskusji na temat swoich schizów nie będę mówiła,co w tej chwili mnie martwi :)

czekamy na wyniki;)

i mow co tam cie trapi ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    AGA 30 wrote:
    A ja mam strasznie dużo siwych włosów porażka!!!

ja naszczescie jeszcze u sibie nie znalazłam chociarz i tak ciezko by bylo co kolwiek zauwazyc

Ja już od 10 lat mam siwizne że szok cale szczęście że farby wymyślili!!:-)

Blondi22 lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    kurczę nikt nic nie wie o duphastonie ? co jest
    Mayuś, Rucia może wy coś mi doradzicie bo juz nie wiem gdzie szukac, czy brac dłużej a tym samym wydłużyć sobie trochę cykl?

ja bym Ci doradziła nie test tylko bete zrobić będziesz miała wtedy jasność czy brać dupka dalej czy nie :)

Beata, Anka79 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    no to mam sniadanko 3 pączki z pudrem i 2 szkalnki mleka (ale opiłam sie mlekiem i tego 3 już nie dam rady narazie ;) )

heheh tak sobie pomyslałam ----trojaczki hehhehe nie absolutnie nie chciałabym

no i własnie mi sie przypomniało: śniło mi sie dziś w nocy że urodziłam! bliźniaki - chłopca i dziewczynkę a na sali leżałam pośród starych dziadków.....

a mnie się dzisiaj sniło że oblałam egzamin i miałam z niego wpisane 2.0 ;) to apropo liczby mnogiej która Ci się śniła :)

Libra, Beata lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra coś ci powiem a radzej napiszę he he!!!
    Ja wczoraj zajażyłam dopiero że twój nick to Fedra a nie Freda he he!!!!!!
    ja to chyba do 1 klasy na naukę czytania muszę iść!!!
    Ale coś mi się zdaje że już tą Fredzią u mnie zostaniesz hi hi!!!:-)

Blondi22, mauysia, Libra lubią tę wiadomość

• czerwiec0506 Znajoma

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wszystkim staraczkom. Mam pytanie czy w 10 dni po owulacji może juz cos wyjść na teście?? Patrzyłam na wykresy to niektórym juz cos wychodziło juz nie mogę sie doczekac... a czuje sie inaczej niz zwykle... jak myslicie?

20120922580117.png

7468d2bfcc8f9f678cf387408ff55b24.png

Przewidywany termin @ 15.03.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie gniewajcie się,ale wolę nie mówić o swoich obawach,bo niestety w tej chwili jest nas tu tyle,że gdybym usłyszała kilka (czy kilkanaście) opinii co do moich wyników, to oszalałabym ...jedna taka noc jak wczoraj wystarczy mi :( Położyłam się spać o 1 i kręciłam się jeszcze z jakąś godzinę i same czarne scenariusze widziałam :(
    Mauysia, Ty wiesz o co chodzi,bo wczoraj Ci pisałam :)
    Wczoraj m.in. przez pewne komentarze pod moim wykresem zaczęłam martwić się, szukać na necie, szperać....i wyszło,że może być różnie...dotąd myślałam,że skoro nic mnie nie boli, nie plamię,nie krwawię to jest OK i tylko się cieszyć...Niestety tak było do wczoraj :(
    Tak więc robię chwilowo sobie odwyk od forum, wybaczcie,ale nie służą mi niektóre rady...jestem po jeden szczęśliwej ciąży i nigdy nie wiedziałam,że można tak sobie wymyślać problemów,gdy ich nie ma! Jak będę miała wyniki albo najlepiej jak będę po wizycie u ginki to znów postaram się udzielać :) Teraz potrzebny mi spokój, mam nadzieję,że rozumiecie?!

mauysia, Dodi, Libra, gocha04, Beata, gadgeta, Amicizia lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czerwiec0506 wrote:
    Cześć Wszystkim staraczkom. Mam pytanie czy w 10 dni po owulacji może juz cos wyjść na teście?? Patrzyłam na wykresy to niektórym juz cos wychodziło juz nie mogę sie doczekac... a czuje sie inaczej niz zwykle... jak myslicie?

jak dla mnie to troche wczesnie...

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czerwiec0506 wrote:

Może a nie musi!!!! ja bym się chyba wstrzymała ale tylko chyba!!!:-)

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No nie wkurzajcie mnie bo ja jeszcze nie wiem, jak wygląda Libra :(:(:(

Powiem Ci że jest bardzo ładną dziewczyną :)

mauysia, AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czerwiec0506 wrote:

Hej,

może, ale nie musi. Najlepiej zaciśnij zęby i poczekaj jeszcze te 2 dni :)

AGA 30 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Nie gniewajcie się,ale wolę nie mówić o swoich obawach,bo niestety w tej chwili jest nas tu tyle,że gdybym usłyszała kilka (czy kilkanaście) opinii co do moich wyników, to oszalałabym ...jedna taka noc jak wczoraj wystarczy mi :( Położyłam się spać o 1 i kręciłam się jeszcze z jakąś godzinę i same czarne scenariusze widziałam :(
    Mauysia, Ty wiesz o co chodzi,bo wczoraj Ci pisałam :)
    Wczoraj m.in. przez pewne komentarze pod moim wykresem zaczęłam martwić się, szukać na necie, szperać....i wyszło,że może być różnie...dotąd myślałam,że skoro nic mnie nie boli, nie plamię,nie krwawię to jest OK i tylko się cieszyć...Niestety tak było do wczoraj :(
    Tak więc robię chwilowo sobie odwyk od forum, wybaczcie,ale nie służą mi niektóre rady...jestem po jeden szczęśliwej ciąży i nigdy nie wiedziałam,że można tak sobie wymyślać problemów,gdy ich nie ma! Jak będę miała wyniki albo najlepiej jak będę po wizycie u ginki to znów postaram się udzielać :) Teraz potrzebny mi spokój, mam nadzieję,że rozumiecie?!

shagga ja rozumiem tylko daj znać jak wynik bo bedziey sie tu niecierpliwic

a.png
    a.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggus ja rozumiem... Odetchnij i nie zamartwiaj się na zapas, będzie dobrze :)

magdzia26 lubi tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
‹‹ 1443 1444 1445 1446 1447 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: