plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:Fedra wrote:Libra wrote:Fedra wrote:mauysia wrote:No nie wkurzajcie mnie bo ja jeszcze nie wiem, jak wygląda Libra
Powiem Ci że jest bardzo ładną dziewczyną
no nie!!! i następnej okulista się kłania! dajce spokój, wszystkie jesteście ładna, fajne... na niektóre zdjęcia się po prostu napatrzeć nie mogę
tak Pani Królowa śniegu?... bardzo ładne zdjęcie i dziewczyna super:)
ja akurat nosze okulary i widze bardzo dobrze
a Królowa Śniegu tak mnie nazwał kumpel po podobno taki mam wzrok że bez koja nie podchodź
etam... dla mnie tak wyszłaś w tym śnieżnym wdzianku... a na rozdaniu dyplomów taka ładna buzia uśmiechnięta:) i wcale kij nie potrzebny:)
a większego ślepca ode mnie tu nie znajdziecie... LO -4,25, PO -4,75... ktoś mnie przebije???
ee kiedy to było to rozdanie jakieś 20 kg temu no i miałam się z czego cieszyć
no fakt ja Cię nie przebiję w tym względzie17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:Fedra wrote:Libra wrote:Fedra wrote:mauysia wrote:No nie wkurzajcie mnie bo ja jeszcze nie wiem, jak wygląda Libra
no nie!!! i następnej okulista się kłania! dajce spokój, wszystkie jesteście ładna, fajne... na niektóre zdjęcia się po prostu napatrzeć nie mogę
a Królowa Śniegu tak mnie nazwał kumpel po podobno taki mam wzrok że bez koja nie podchodź
etam... dla mnie tak wyszłaś w tym śnieżnym wdzianku... a na rozdaniu dyplomów taka ładna buzia uśmiechnięta:) i wcale kij nie potrzebny:)
a większego ślepca ode mnie tu nie znajdziecie... LO -4,25, PO -4,75... ktoś mnie przebije???
JAja mam coś koło -6 dioptrii
-
Rucia wrote:Cześć Fedra
uwielbiam cię czytać
Cześć Rucia
ehh co ja na to poradzę ze co w sercu to napiszę...
mogą się co poniektóre dziewczyny na mnie obrazić ale zdania swojego nie zmienie
ja już wiem po co zostałam na tym forum musicie mieć jakiś bat nad sobą który przywoła Was do pionuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2013, 10:41
mauysia, Shagga_80, gocha04, Blondi22, Amicizia, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyNo nic...poczytałam Was, popłaciłam rachunki i idę odstresowywać się ...może Duplo ? A może kolejne pączki wciągnę? (już dwa poszły na śniadanko :p po badaniu)...zakupiłam też paczkę faworków, więc będę podnosić sobie cukier a tym samym poprawiać samopoczucie
Aaaaaaaaaaaaaa , witaj Rucia, wczoraj zauważyłam,że pisałaś coś o badaniach na jakie planujesz się wybrać (wrogość śluzu,jeśli dobrze pamiętam) i wiesz,baaaaaardzo się cieszysz,że odłożyłaś na bok odpoczynek od staranekFedra, Dodi, Rucia, Blondi22, Beata lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:mauysia wrote:Fedra wrote:A TAK W OGÓLE TO JA ZAUWAŻYŁAM JEDNĄ WAŻNA RZECZ ŻE NIEKTÓRE SAME SIĘ NAKRĘCAJĄ ROBIENIEM TESTÓW CIAŻOWYCH 10 DP POTEM PŁACZĄ ZE WYSZEDŁ MINUS I PO CO ROBIĆ TAK WCZEŚNIE TEST...
SORKKI LASKI ZE TAK OSTRO ALE ZACZYNA MNIE POWOLI MĘCZYĆ W KÓŁKO CZYTANIE CZY TEST WYJDZIE POZYTYWNIE 10 DP A JAK NIE WYJDZIE TO CO JESTEM W CIAŻY CZY NIE...
LUDZIE LITOŚCI... SAME SIĘ NAKRĘCACIE A POTEM SĄ PRETENSJE NIE WIADOMO DO KOGO I O CO ŻE ZACZYNAJĄ SIĘ POCIESZANIA I TAK DALEJ...
WYLUZUJCIE TO NAJLEPSZE LEKARSTWO AHA I WSZĘDZIE JEST POWIEDZIANE ŻEBY TESTY ROBIĆ PO TERMINIE @ I KTOŚ KTO TO OKREŚLIŁ MIAŁ RACJE BO PO CO SIĘ STRESOWAĆ I POPADAĆ W PARANOJE...
sorki dzisiaj mam dzień nerwa...
Ale niektóre laseczki po prostu nie mogą się powstrzymać... Ja tam spokojnie zawsze mówię, że może wyjść albo może nie wyjść, więc lepiej poczekać tych parę dni i zaoszczędzić kilka złociszy na test
ja to dzisiaj nerwowy człowiek jestem zazwyczaj mnie to nie rusza ale mam zasadę ze czytam wszystkie posty od momentu kiedy mnie nie było i aż się we mnie dzisiaj zagotowało do tego oglądałm kilka wykresów i opisów pod nimi...
tak więc się Saggi wcale nie dziwie ze potrzebuje spokoju...
dobra idę ochłonąć bo dzisiaj napadło mnie coś innego niż wczoraj
fedra nie denerwuj sie tak ,wiadomo ze cie to denerwuje ale nie które dziewczyny pisza tak bo nie maja oczym albo pragna wiedziec wczesniej nie dziwie sie ima po zatym po to jest to forum
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Libra wrote:Fedra wrote:Libra wrote:Fedra wrote:mauysia wrote:No nie wkurzajcie mnie bo ja jeszcze nie wiem, jak wygląda Libra
JAja mam coś koło -6 dioptrii
mnie moja ślepota przeraża... dobrze, że raczej utrzymuje się na stałym poziomie...
a chodzisz w okularkach czy szkłach? -
nick nieaktualny
-
dobra ja się już nie wypowiadam spadam...
ale jako weteranka starań no może poza Mała
radzę na prawdę wyluzować chyba ze chcecie popadać w depresje ja to przerabiałam i naprawdę nikomu tego nie życzę...
a obsesyjne staranie się o dziecko nie wróży niczym dobrym...
miałam się nie wypowiadać więc to było moje ostatnie zdanie...Libra, Anka79 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
"mnie moja ślepota przeraża... dobrze, że raczej utrzymuje się na stałym poziomie...
a chodzisz w okularkach czy szkłach?"
A różnie, ale częściej w soczewkach. W ogóle poród miałam przez tzw. wakum (próżnociąg), żeby skrócić fazę parcia i żeby wzrok mi się nie pogorszył przez poród. Przynajmniej było mniej mąk -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:No nic...poczytałam Was, popłaciłam rachunki i idę odstresowywać się ...może Duplo ? A może kolejne pączki wciągnę? (już dwa poszły na śniadanko :p po badaniu)...zakupiłam też paczkę faworków, więc będę podnosić sobie cukier a tym samym poprawiać samopoczucie
Aaaaaaaaaaaaaa , witaj Rucia, wczoraj zauważyłam,że pisałaś coś o badaniach na jakie planujesz się wybrać (wrogość śluzu,jeśli dobrze pamiętam) i wiesz,baaaaaardzo się cieszysz,że odłożyłaś na bok odpoczynek od staranek
Hej Shaguś. Odłożyłam, chociaż zaznaczamtak na wszelki wypadek. Moja córcia namawia mnie, żebym znowu mierzyła temperaturę, bo lubi przeglądać mój wykres, wasze z resztą też. Zastanawiam się, czy nie jest już bardziej obcykana w tych tematach ode mnie. Wie już która z was jest w ciąży itp itd.
Ale jestem nieugięta, termometr schowałam, nie w głowie mi teraz starania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2013, 10:46
mauysia, Fedra, Shagga_80, Dodi, Amicizia, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:dobra ja się już nie wypowiadam spadam...
radzę na prawdę wyluzować chyba ze chcecie popadać w depresje ja to przerabiałam i naprawdę nikomu tego nie życzę...
miałam się nie wypowiadać więc to było moje ostatnie zdanie...
zgadzam się! zgadzam się! a mi ostatnio totalnie wisi:) nawet wykresu mi się nie chce prowadzićFedra, Beata lubią tę wiadomość
-
Ale wypowiadaj sięprzynajmniej nie jestem sama w głośnym wyrażaniu zdania
Libra, Fedra, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:dobra ja się już nie wypowiadam spadam...
Rozkazuję Ci się wypowiadać
Ale ja się za to na laski nie wkurzam, bo wiem, że same muszą dojść do osiągnięcia tego dystansu. Jak ja im powiem "wyluzuj" to i tak nie wyluzująStąd mój spokój.
Libra, Fedra, Shagga_80, Amicizia, Beata lubią tę wiadomość
-
Fedra mnie też czasem irytują niektóre pytania. Wiem o co ci chodzi, że juz nie możesz tego czytać, tylko mamy troche inną taktyke:) ja je omijam, żeby poziomu PRL sobie nie podnosić, bo nie w takim celu zapisałam się do was:)
i znowu wróciłam, bo praca wzywała. Aha i też tak jak Ty nadrabiam wszystkie str od tej na której ostatnio byłam:)Libra, Fedra, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnymauysia wrote:"mnie moja ślepota przeraża... dobrze, że raczej utrzymuje się na stałym poziomie...
a chodzisz w okularkach czy szkłach?"
A różnie, ale częściej w soczewkach. W ogóle poród miałam przez tzw. wakum (próżnociąg), żeby skrócić fazę parcia i żeby wzrok mi się nie pogorszył przez poród. Przynajmniej było mniej mąk
ja to wogóle jak już kiedykolwiek zajdę, to będę mieć najprawdopodobniej cesarkę... (z obawy, bo mam też mięśniaka) -
eeeeeeej , no coś Ty!! Taka wypowiedź jak Twoja jest jak najbardziej potrzebna! Trzeba czasem sprowadzić na ziemię!! Babeczki,kiedyś Libra wstawiłą fajny link do stronki,gdzie pisało o objawach ciążowych i głownie utkwiło mi w głowie jedno: myślisz,że jesteś w ciąży? To na pewno nie jesteś! Jeśli więc czujesz mdłości i inne objawy a jesteś jeszcze kilka dni przed @ to na bank w ciąży nie jesteś...ja wiem,że czas od owulacji (a szczególnie tej wyznaczonej przez ovu) jest najgorszym czasem,ale w tym cyklu ostatnim, w którym zaciążyłam odwlekałam testowanie do ostatniej chwili,bo po co niepotrzebnie kasę wydawać na test,skoro może jeszcze @ przyjść...kasa przyda się jeszcze...i zatestowałam dopiero 2 dni po terminie! Testowanie wczesne i nakręcanie się pytaniami "czy mogę być w ciąży" pachnie obsesją...a to niestety nic dobrego!! I ewentualne rozczarowanie baaardziej boli niż @ która przyszła w planowanym terminie....Fedra, masz się udzielać!!!! Jeśli ty przestaniesz czuć się tu potrzebna, forum przestanie mieć sens!I będziemy musiały przenieść się na FBFedra, gocha04, Beata lubią tę wiadomość
-
olus22 wrote:Fedra wrote:mauysia wrote:Fedra wrote:A TAK W OGÓLE TO JA ZAUWAŻYŁAM JEDNĄ WAŻNA RZECZ ŻE NIEKTÓRE SAME SIĘ NAKRĘCAJĄ ROBIENIEM TESTÓW CIAŻOWYCH 10 DP POTEM PŁACZĄ ZE WYSZEDŁ MINUS I PO CO ROBIĆ TAK WCZEŚNIE TEST...
SORKKI LASKI ZE TAK OSTRO ALE ZACZYNA MNIE POWOLI MĘCZYĆ W KÓŁKO CZYTANIE CZY TEST WYJDZIE POZYTYWNIE 10 DP A JAK NIE WYJDZIE TO CO JESTEM W CIAŻY CZY NIE...
LUDZIE LITOŚCI... SAME SIĘ NAKRĘCACIE A POTEM SĄ PRETENSJE NIE WIADOMO DO KOGO I O CO ŻE ZACZYNAJĄ SIĘ POCIESZANIA I TAK DALEJ...
WYLUZUJCIE TO NAJLEPSZE LEKARSTWO AHA I WSZĘDZIE JEST POWIEDZIANE ŻEBY TESTY ROBIĆ PO TERMINIE @ I KTOŚ KTO TO OKREŚLIŁ MIAŁ RACJE BO PO CO SIĘ STRESOWAĆ I POPADAĆ W PARANOJE...
sorki dzisiaj mam dzień nerwa...
Ale niektóre laseczki po prostu nie mogą się powstrzymać... Ja tam spokojnie zawsze mówię, że może wyjść albo może nie wyjść, więc lepiej poczekać tych parę dni i zaoszczędzić kilka złociszy na test
ja to dzisiaj nerwowy człowiek jestem zazwyczaj mnie to nie rusza ale mam zasadę ze czytam wszystkie posty od momentu kiedy mnie nie było i aż się we mnie dzisiaj zagotowało do tego oglądałm kilka wykresów i opisów pod nimi...
tak więc się Saggi wcale nie dziwie ze potrzebuje spokoju...
dobra idę ochłonąć bo dzisiaj napadło mnie coś innego niż wczoraj
fedra nie denerwuj sie tak ,wiadomo ze cie to denerwuje ale nie które dziewczyny pisza tak bo nie maja oczym albo pragna wiedziec wczesniej nie dziwie sie ima po zatym po to jest to forum
Napisałam tak bo bardzo zależy mi na tym zeby sie udało tak jak wszystkim tutaj na forum. Od kad pamietam wszystkie dzieci za mna przepadaja a ja za nimi kilkakrotnie bylam juz opiekunka. Poukladam swoje zycie mam meza dobra prace i dom brakuje tylo jednego!!! wiem ze to głupio zabrzmiało ze 10 dni po owu ale ....... nie wiedziałam ze to takie trudne niby dopiero pół roku ale dla mnie to juz wieczność chce wiedziec jak najwczesniej zeby odpowiednio zadbac o dzicko... nie potrzebne to pytanie przeciez próbowac moge nie wyjdzie to nie przeciez natury nie pokonam.... ALE MACIE DUŻŻŻŻO RACJI !!!! -
Rucia wrote:Shagga_80 wrote:No nic...poczytałam Was, popłaciłam rachunki i idę odstresowywać się ...może Duplo ? A może kolejne pączki wciągnę? (już dwa poszły na śniadanko :p po badaniu)...zakupiłam też paczkę faworków, więc będę podnosić sobie cukier a tym samym poprawiać samopoczucie
Aaaaaaaaaaaaaa , witaj Rucia, wczoraj zauważyłam,że pisałaś coś o badaniach na jakie planujesz się wybrać (wrogość śluzu,jeśli dobrze pamiętam) i wiesz,baaaaaardzo się cieszysz,że odłożyłaś na bok odpoczynek od staranek
Hej Shaguś. Odłożyłam, chociaż zaznaczamtak na wszelki wypadek. Moja córcia namawia mnie, żebym znowu mierzyła temperaturę, bo lubi przeglądać mój wykres, wasze z resztą też. Zastanawiam się, czy nie jest już bardziej obcykana w tych tematach ode mnie. Wie już która z was jest w ciąży itp itd.
Ale jestem nieugięta, termometr schowałam, nie w głowie mi teraz starania.
Rucia, a o moim co myśli hehe:) może na ginekologi w przyszłości wyląduje.Shagga_80 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Czerwiec0506 najlepiej będzie dla dzidzi jak ty będziesz spokojna.
Wczoraj coś czytałam, że dziecko chce powstać z miłości, a nie dlatego, że komuś w życiu jeszczez czegoś brak.
Shagga ten link o którym piszesz jest zamieszczony w wątku o PRZYDATNYCH LINKACH. Też o nim kiedyś wam wspominałam.Shagga_80, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Libra wrote:Fedra wrote:dobra ja się już nie wypowiadam spadam...
zgadzam się! zgadzam się! a mi ostatnio totalnie wisi:) nawet wykresu mi się nie chce prowadzić
mi tez to wisi !!!!a fedrus czemu piszesz ze to twoje ostatnie zdanie,mam nadzieje ze zartowałas bo nikt nie chce zebys przestała!!!sama pisałas ze kazdy moze wyrazic swoje zdanie wiec wyrazaja i ty tez to rób bo mozesz pomoc dziewczyna :)pozdrawiam