plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:mauysia wrote:No nie wkurzajcie mnie bo ja jeszcze nie wiem, jak wygląda Libra
kochana a nie masz nk? ja podglądałam z kont meża bo tez nie mam
ale jak chcesz moge Ci zrobić wizualizację..heheeh opisze ci ją bardzo konkretnie
No nie mam właśnieChciałam sobie założyć konto, ale w ogóle nie przyszedł do mnie mail aktywacyjny
Więc dupka.
-
nick nieaktualnyBeata wrote:mauysia wrote:No nie wkurzajcie mnie bo ja jeszcze nie wiem, jak wygląda Libra
ale jak chcesz moge Ci zrobić wizualizację..heheeh opisze ci ją bardzo konkretnie
Konkretny opis Libry to!!! ZAJE....ISTA LASKA!!!mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Libra wrote:Beata wrote:Libra wrote:Beata wrote:Libruś a TY tak cichaczem i nagle sie żegnasz? do kiedy masz l4?
Aguś to taka niespodziewana ciotka a Ty tu z nami nawijasz hehe?
do końca tygodnia:) czyli już mi mało laby zostało:) ale i tak codziennie trochę roboty odwalam, bo mi na mail'a przysyłają;P
Witaj kochana!
czyli i tak cię wykorzystują? ale chociaz Ci przeszło na dobre czujesz sie na siłach żeby wrócić od poniedziałku?
wczoraj miałam jeszcze jakiś jakby nawrót choroby, ale dzisiaj czuję się już dobrze:)
już muszę wracać... mam pilną robotę na tym moim dodatkowym zleceniu, a nie mogę iść do jednej roboty, a drugą sobie olać... także od poniedziałku wracam:)
no tak to nie ma rady, ale póki co staraj sie siedzieć pod kocykiem i wygrzać
p.s. fotki śliczne i suknia i Tyno proszę blondyneczka
a Ty masz konto na nk? a pomyśleć, że jak byłam mała to miałam czarne kręcone włosy:) hehehe
AGA niezły z Ciebie strach na wróble:) na prawdę udana z Ciebie kobietka:)AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:oj muśka tak, ja wiem że naiwna i ciągle wierzę ale trzeba sie czegoś chwytać , bo inaczej można zwariować i nadzije stracić
a tak robię wszystko czym mogę sobie pomóc
Beatka nie ma że naiwna! Trzeba troche wierzyć, że sie w końcu uda.
Ja już trochę ochłonęłam z ostatnich emocji przed-okresowych.
Takze teraz podchodze do tego z dużą dawką realizmu i mam nadzieję (!) że to właśnie pomoże.
Głowa do góry!
Zjedz tłustego pączka to odwórci Twoją uwagę na jakiś czas (bo będziesz myśleć ile przytyjesz) haha!Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Beata wrote:mauysia wrote:No nie wkurzajcie mnie bo ja jeszcze nie wiem, jak wygląda Libra
Konkretny opis Libry to!!! ZAJE....ISTA LASKA!!!
co ja???? bez przesady!!!! mauysia, nie wierz w takie rzeczy... normalna dziewucha średnia klasa...!!!AGA 30 lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:dziewczynki która z was to Magdalena M? i Katarzyna R?
O matko!nie przywitałam się:(Witam wszystkie:)
Nie mam pojęcia... To pytanie do Lusi, bo ona dodała te dziewczyny.
Lusiu, czy te dziewczyny są z naszego wątku? Bo generalnie dodajemy tylko te, które się tu u nas udzielają.
Po prostu innych dziewczyn moze nie interesować to, co piszemy na FB, skoro nas nie znają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2013, 09:15
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
zaraz pokombinuje z tym linkiem, żeby się otwierał. Firmowe pąki przyjechały i musiałam ogarnąć temacior:)
Renata to kopciuszek.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/116a3283fa94f7ed.html
a teraz?👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:spójrzcie na mój test owu z niedzieli. To była najciemniejsza kreska jaka mi tylko wyszła. Myślicie, że to mógł być pozytyw?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/116a3283f a94f7ed.html
Dziewczyny usuncie spacje miedzy F a A i się otworzyja się nie wypowiem bo jak widać laik ze mnie jeszcze
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:mauysia wrote:No nie wkurzajcie mnie bo ja jeszcze nie wiem, jak wygląda Libra
no dobra, założyłam konto... i co teraz?
Drugi najważniejszy krok... Dodaj foty! A ja Ci prześlę link to mojego profilu i zaproś mnie do znjaomych. Potem dodam Cię do grupyLibra lubi tę wiadomość