plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a-koczek wrote:dodin ja ro zawsze robiłam 3 dziennie o 10 14 i o 18 i wtedy miałam pewnośc co do ovu
o czyli jednak warto robić 3 razy dziennie?
ale co zdarzało sie tak często że o 10 wyszedł pozytyw a o 18 już negatywny?
bo ja to zawsze późnym wieczorem robięOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
kurczę a ja sie własnie martwię,bo ze względu na dupka ginka kazała mi zatestować 28 tzn mam go brać do 28 wiec test zrobie rano 29 ale to będzie dopiero własnie u mnie 9dpo czy myślicie że powinno być już wiarygodne takie testowanie?
a co jeśli wyjdzie negatyw bo za wczesnie a jednak w ciązy będe i odstawie dupka?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Koczku nie wiedziałam ze aż tak się trzeba do tego przyłożyć
ale bardzo dziękuję za rade. Tylko tak się zastanawiam bo tak samo ciemne one były kilka dni przed @ i czy owi moze się aż tak przesunąć
sama siebie nie mogę odgadnąć...
Ale bym zjadła takiego paczusia... Niestety z moja celiakia to niemożliwe ale smacznego życzęBeata, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:a-koczek wrote:dodin ja ro zawsze robiłam 3 dziennie o 10 14 i o 18 i wtedy miałam pewnośc co do ovu
o czyli jednak warto robić 3 razy dziennie?
ale co zdarzało sie tak często że o 10 wyszedł pozytyw a o 18 już negatywny?
bo ja to zawsze późnym wieczorem robię
nie zawsze mi pokazywały tak samo w ciągu dnia ale jak np teraz to po bolu jajników to ovu o 10 mi się zaczełaBeata lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:Muska wrote:Beata wrote:hej muśka
ale udały sie ?będzie co jeść? jeśli tak to warto było, moze one przyniosą szczęście
dziewczyny pamiętajcie w tłusty czwartek każda musi zjeść choć jednego pąka
Udały się Beata
Juz 2 zjadłam (wszystko na poczet przyszłego szczęścia), m do pracy troche zapakowałam i swojej swołoczy z pracy też
Już połowe tu wyjedli. Jako, że mam prawie samych chłopów w dziale to się wręcz rzucili na nie.
Naet smaczne, ale dużo mniejsze niż te kupne. Na szczęscie jakość jest ważniejsza
Tak mnie jakoś wczoraj naszło na domowe pączusie.
pewnie że tak nie ma jak swojskie, ja przywiozłam od teściowej wczoraj tez zjadłam u niej 4 ale wiadomo ze takie zupełnie inaczej sie je niż sklepowe
mam 14 w domu i coś czuję że większość z nich przypadnie dla mniechoć jest nas 3 heheh
To widzę, że dużo tego szczęścia zaklepujesz w tym roku
Oby zaowocowało szybciutko, żeby było się czym cieszyćBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oj muśka tak, ja wiem że naiwna i ciągle wierzę ale trzeba sie czegoś chwytać , bo inaczej można zwariować i nadzije stracić
a tak robię wszystko czym mogę sobie pomócmauysia, Muska lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:kurczę a ja sie własnie martwię,bo ze względu na dupka ginka kazała mi zatestować 28 tzn mam go brać do 28 wiec test zrobie rano 29 ale to będzie dopiero własnie u mnie 9dpo czy myślicie że powinno być już wiarygodne takie testowanie?
a co jeśli wyjdzie negatyw bo za wczesnie a jednak w ciązy będe i odstawie dupka?
Ja niestety Beciu Ci nie odpowiem, bo jestem całkiem zielona w kwestii brania tych "dopalaczy"Beata lubi tę wiadomość
-
kurczę nikt nic nie wie o duphastonie ? co jest
Mayuś, Rucia może wy coś mi doradzicie bo juz nie wiem gdzie szukac, czy brac dłużej a tym samym wydłużyć sobie trochę cykl?Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Libruś a TY tak cichaczem i nagle sie żegnasz? do kiedy masz l4?
Aguś to taka niespodziewana ciotka a Ty tu z nami nawijasz hehe?
do końca tygodnia:) czyli już mi mało laby zostało:) ale i tak codziennie trochę roboty odwalam, bo mi na mail'a przysyłają;P -
no to mam sniadanko 3 pączki z pudrem i 2 szkalnki mleka (ale opiłam sie mlekiem i tego 3 już nie dam rady narazie
)
heheh tak sobie pomyslałam ----trojaczki hehhehe nie absolutnie nie chciałabym
no i własnie mi sie przypomniało: śniło mi sie dziś w nocy że urodziłam! bliźniaki - chłopca i dziewczynkę a na sali leżałam pośród starych dziadków.....Dodi, mauysia, olus22, a-koczek, Libra, Muska lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Libra wrote:Beata wrote:Libruś a TY tak cichaczem i nagle sie żegnasz? do kiedy masz l4?
Aguś to taka niespodziewana ciotka a Ty tu z nami nawijasz hehe?
do końca tygodnia:) czyli już mi mało laby zostało:) ale i tak codziennie trochę roboty odwalam, bo mi na mail'a przysyłają;P
Witaj kochana!
czyli i tak cię wykorzystują? ale chociaz Ci przeszło na dobre czujesz sie na siłach żeby wrócić od poniedziałku?Oliwka 2006
-
nick nieaktualny