plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodi wrote:
ja ja spakuje za dni hehe ale nie jest w tym miesiacu taka zlabrzuch mnie mocno nie boli a ona tylko lekko leci jakby jej wogole nie bylo
Dodi lubi tę wiadomość
-
mala29_ wrote:Dodi to podobno prawda ale ale kreska pokazująca powinna być bardziej ciemniejsza od kontrolnej i cały czas powinna taka być.
to wszystko jakieś zakręcone jest.. ta testowa była jednego dnia tak samo ciemna jak kontrolna ale później już bledsza, więc nie wiem co jest grane. Ja wcześniej używałam takich kupionych w aptece albo w rossmanie a teraz zamówiłam z allegro i mają jutro przyjść. Bodajże w innym temacie AGA polecała jeśli się nie mylę, tylko, że te z allegro mają jakieś bledsze te kreski tak mi się wydaje, ale spróbuje znowu -
Kupowałam dokładnie te: http://allegro.pl/30szt-3-test-ciazowy-testy-owulacyjne-owulacyjny-i2985877220.html
Ale po ich opakowaniu można zaobserwować, że wielu różnych sprzedawców sprzedaje te same, więc nie trzeba się trzymać tego samego sprzedawcyBeata, maia1991 lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:Beatko woulacje miałam między 18 a 19 dc akurat w nocy a wiem to na pewno bo mam przy tym straszne bóle. A dziś sprawdzałam szyjkę i jest już zamknięta
Mała mam nadzieję że masz rację i się uda ! ale jakby co ja próbowałabym dalej, nie wiem moze dlatego że ja mam taki organizm że wydaje mi sie ze wiem a nie wiem...Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:mala29_ wrote:Beatko woulacje miałam między 18 a 19 dc akurat w nocy a wiem to na pewno bo mam przy tym straszne bóle. A dziś sprawdzałam szyjkę i jest już zamknięta
Mała mam nadzieję że masz rację i się uda ! ale jakby co ja próbowałabym dalej, nie wiem moze dlatego że ja mam taki organizm że wydaje mi sie ze wiem a nie wiem...
Cześć Beatko
Mała, ja też na wszelki wypadek jeszcze bym próbowała, zeby potem nie było, że coś przegapiłamBeata lubi tę wiadomość
-
Dodi wrote:dziewczyny mam do Was pytanie, bo zadałam je już przy innym temacie, ale chyba mało kto tam zagląda. Czy miałyście już sytuację tego typu, że w okresie owulacji testy są pozytywne tzn. raz ciemniejszy drugi pasek a raz jaśniejszy a później ta sama sytuacja pojawiła się przed okresem? Co to może oznaczać? Ja już wariuję od tego wszystkiego bo po takich obserwacjach to już wogóle nic nie wiem. Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
hmm jeśli jaśniejszy jest pasek testowy to zalicza sie to do negatywa, tylko jesli pasek jest równie ciemny albo ciemniejszy od kontrolnego to możesz zaznaczyć jako pozytyw
ale mi jeszcze nigdy test nie wyszedł pozytywny (ba nawet mikroskop cały czas negatyw)
a temperatura i hormony potwierdzają owulację tak twierdzi moja ginka i lekarz specjalista ds.leczenia niepłodności na forum bocianaDodi lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
AGA 30 wrote:mala29_ wrote:a no masz talent i zazdroszczę ci takiej zabawy
mnie niedługo czeka zabawa pępkowa bo znajomemu ma się urodzić dziecko. Ale nie wiem jak ja wytrzymam. Najchętniej bym nie poszła ale mój się na pewno uprze.
Może w poniedziałek znowu pójdę na taki bal ale do innej miejscowości
dziwna ta moja @ normalnie ze śluzem rozciągliwym!!!!!'-)
Aga a może to nie @?Oliwka 2006
-
Dodi wrote:mala29_ wrote:Dodi to podobno prawda ale ale kreska pokazująca powinna być bardziej ciemniejsza od kontrolnej i cały czas powinna taka być.
to wszystko jakieś zakręcone jest.. ta testowa była jednego dnia tak samo ciemna jak kontrolna ale później już bledsza, więc nie wiem co jest grane. Ja wcześniej używałam takich kupionych w aptece albo w rossmanie a teraz zamówiłam z allegro i mają jutro przyjść. Bodajże w innym temacie AGA polecała jeśli się nie mylę, tylko, że te z allegro mają jakieś bledsze te kreski tak mi się wydaje, ale spróbuje znowu
Dodi bo jak Ci wyjdzie raz pozytyw to podobnno nie ma potrzeby ponownego testowania tylko trzeba działać, być może masz pik lh i dlatego tak krótko wychodzi..
zobacz u mnie ..tak jak Ci pisalam u mnie zawsze negatywy wychodza, a ovu niby mam
ale czytałam o tym zresztą Mayusie tez mi chyba o tym pisała że jak kobieta ma krótki pik ok 10 godz. to testy nie zdażą wychwycić jak robisz np. wieczorem o tej samej porze, żeby wychwycic ja musiałabym chyba robić 3 razy dziennie.. ehh przecież to bez sensu... zobaczymy co będzieDodi lubi tę wiadomość
Oliwka 2006