plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:Kupowałam dokładnie te: http://allegro.pl/30szt-3-test-ciazowy-testy-owulacyjne-owulacyjny-i2985877220.html
Ale po ich opakowaniu można zaobserwować, że wielu różnych sprzedawców sprzedaje te same, więc nie trzeba się trzymać tego samego sprzedawcy
ja tez je kupywałam i uważam że są ok jak narazie to idealnie pokazuja mi ovu -
hej muśka
ale udały sie ?będzie co jeść? jeśli tak to warto było, moze one przyniosą szczęście
dziewczyny pamiętajcie w tłusty czwartek każda musi zjeść choć jednego pąkaOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
ja kupowałam takie same tylko mialam przy tym 5 ciażowych
ale jak sie u mnie sprawdzaja to już pisłam, ale to chyba nmie ich wina tylko mojego organizmu
kurczę już sie stresuje tym dzisjejszym wynikiem, siedzę jak na szpilkachOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:ja kupowałam takie same tylko mialam przy tym 5 ciażowych
ale jak sie u mnie sprawdzaja to już pisłam, ale to chyba nmie ich wina tylko mojego organizmu
kurczę już sie stresuje tym dzisjejszym wynikiem, siedzę jak na szpilkach
a o której odbierasz? -
Beata wrote:Dodi wrote:dziewczyny mam do Was pytanie, bo zadałam je już przy innym temacie, ale chyba mało kto tam zagląda. Czy miałyście już sytuację tego typu, że w okresie owulacji testy są pozytywne tzn. raz ciemniejszy drugi pasek a raz jaśniejszy a później ta sama sytuacja pojawiła się przed okresem? Co to może oznaczać? Ja już wariuję od tego wszystkiego bo po takich obserwacjach to już wogóle nic nie wiem. Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
hmm jeśli jaśniejszy jest pasek testowy to zalicza sie to do negatywa, tylko jesli pasek jest równie ciemny albo ciemniejszy od kontrolnego to możesz zaznaczyć jako pozytyw
ale mi jeszcze nigdy test nie wyszedł pozytywny (ba nawet mikroskop cały czas negatyw)
a temperatura i hormony potwierdzają owulację tak twierdzi moja ginka i lekarz specjalista ds.leczenia niepłodności na forum bociana
Wogole to dzień dobry wszystkim rannym ptaszkomBeatko czyli w tej sytuacji tym bledszym testowym nie powinnam się wogole przejmować? ok nie doczytałam do końca. Dziękuję Ci bardzo
a ja teraz też testy zamówiłam gdzie 30 ovu +3 ciążowe, one i tak wszystkie tak samo wygladaja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2013, 07:58
-
od 11 powiedzieli mi że będą, wiec lecę odrazu
to czekamy razem na @? (albo na testowanie)
bo ja mam dzić 7 dpo a zwykle mam 12 wiec w sumie mamy różnicę 1 dniamauysia, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:ja kupowałam takie same tylko mialam przy tym 5 ciażowych
kurczę już sie stresuje tym dzisjejszym wynikiem, siedzę jak na szpilkach
Wszystkie czekamy niecierpliwie. O której masz wyniki badań? -
cześć Dodi
tak każda kreska która jest bladsza od kontrolnej musisz przyjąc jako negatyw
tylko pamiętaj jeśli sie okaże że tez masz krótki wyrzut lh to możesz im sie potem dogłębniej przyjrzeć bo może sie okazać że ta która była najciemniejsza była najbliżej ovuDodi lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:hej muśka
ale udały sie ?będzie co jeść? jeśli tak to warto było, moze one przyniosą szczęście
dziewczyny pamiętajcie w tłusty czwartek każda musi zjeść choć jednego pąka
Udały się Beata
Juz 2 zjadłam (wszystko na poczet przyszłego szczęścia), m do pracy troche zapakowałam i swojej swołoczy z pracy też
Już połowe tu wyjedli. Jako, że mam prawie samych chłopów w dziale to się wręcz rzucili na nie.
Naet smaczne, ale dużo mniejsze niż te kupne. Na szczęscie jakość jest ważniejsza
Tak mnie jakoś wczoraj naszło na domowe pączusie.Beata lubi tę wiadomość
-
koczku to co w detektorze ci sie wyświetliło że możesz testować?
tylko jkak Ci wyjdzie negatyw to sie nie przejmuj bo przy Twojej 15 d.fl to 10 może jeszcze nie wyjsc także bądż cierpliwaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2013, 08:00
Oliwka 2006
-
Muska wrote:Beata wrote:hej muśka
Udały się Beata
Juz 2 zjadłam (wszystko na poczet przyszłego szczęścia), m do pracy troche zapakowałam i swojej swołoczy z pracy też
Już połowe tu wyjedli. Jako, że mam prawie samych chłopów w dziale to się wręcz rzucili na nie.
Naet smaczne, ale dużo mniejsze niż te kupne. Na szczęscie jakość jest ważniejsza
Tak mnie jakoś wczoraj naszło na domowe pączusie.
ja mam tez samych facetów ale 5 udąło mi sie schowac wiec moze nie znajda hahaBeata, Muska lubią tę wiadomość
-
Udały się Beata
Domowe są zawsze lepszeBeata, Muska, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Udały się Beata
pewnie że tak nie ma jak swojskie, ja przywiozłam od teściowej wczoraj tez zjadłam u niej 4 ale wiadomo ze takie zupełnie inaczej sie je niż sklepowe
mam 14 w domu i coś czuję że większość z nich przypadnie dla mniechoć jest nas 3 heheh
Oliwka 2006
-
Beata wrote:koczku to co w detektorze ci sie wyświetliło że możesz testować?
tylko jkak Ci wyjdzie negatyw to sie nie przejmuj bo przy Twojej 15 d.fl to 10 może jeszcze nie wyjsc także bądż cierpliwa
nie w detektorze mam 18 % ale w pierwszej ciąży juz w 9 dniu mi pokazało wiec co mi skzodzi zamówiłam 20 testów wiec 3 razy dziennie możnaBeata lubi tę wiadomość