plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:AGA 30 wrote:mala29_ wrote:tak siedzimy i oglądamy filmik na polsacie
no u nas już po owulacji teraz zostaje czekanie
Oby się opłacało to czekanie!!
okaże się Aga ale nie nastawiam się. Na razie przygotowuje się psychicznie do badania drożności jajowodów.
No lepiej mieć niespodziankę niż się rozczarować!!! -
dziewczyny mam do Was pytanie, bo zadałam je już przy innym temacie, ale chyba mało kto tam zagląda. Czy miałyście już sytuację tego typu, że w okresie owulacji testy są pozytywne tzn. raz ciemniejszy drugi pasek a raz jaśniejszy a później ta sama sytuacja pojawiła się przed okresem? Co to może oznaczać? Ja już wariuję od tego wszystkiego bo po takich obserwacjach to już wogóle nic nie wiem. Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a no masz talent i zazdroszczę ci takiej zabawy
mnie niedługo czeka zabawa pępkowa bo znajomemu ma się urodzić dziecko. Ale nie wiem jak ja wytrzymam. Najchętniej bym nie poszła ale mój się na pewno uprze.
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymala29_ wrote:a no masz talent i zazdroszczę ci takiej zabawy
mnie niedługo czeka zabawa pępkowa bo znajomemu ma się urodzić dziecko. Ale nie wiem jak ja wytrzymam. Najchętniej bym nie poszła ale mój się na pewno uprze.
Może w poniedziałek znowu pójdę na taki bal ale do innej miejscowości
dziwna ta moja @ normalnie ze śluzem rozciągliwym!!!!!'-) -
nick nieaktualnymala29_ wrote:pa mala
aga powiem ci że ten cykl to jakaś masakra dla mnie była jeszcze gorsza niż z tymi lekami CLO
Mój też był bez clo dziś @ przyszła i jakaś taka dziwoka jest!!
no ale w tym cyklu już clo brać będę znowu to ciekawe co z tego wyjdzie!! -
nick nieaktualny
-
mala29_ wrote:ja niemiałam takiej sytuacji bo nigdy nie sprawdzałam testami owulacyjnymi tuz przed @ więc ci nie pomogę
Widze, że już poszłyście wszystkie spać... Ja tak z głupot już w zeszłym cyklu zrobiłam i teraz znowu a sytuacja się powtórzyłagdzieś na necie wyczytałam że testy owulacyjne pozytywne wskazują też wczesną ciąże, ale nie wiem już co jest prawdą a co nie i co z tym fantem zrobić.
Może jak jutro ruszycie z odsieczą to któraś mi coś doradzi a póki co życzę dobrej nocki wszystkim śpiochom