plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
natusia wrote:gocha04 wrote:Natusia widzę, że mamy podobnie. Może to ten rocznik '85 taki wrażliwy hehe.
Tak Blondi tak popilnujemy ci synka:)
Aga to miałaś pewnie polewke hehe ja bym chyba posikała się ze śmiechu:D
mam takie różne spaczenianp.nie cierpię mieć na sobie czegoś mokrego buuu...okropność
albo jak ręce posmaruję kremem to i tak za jakąś chwilę muszę to zmyć bo mnie drażni
heh to chyba nie tylko ten rocznikmoja córcia tez tak ma za nic nie chce kremowac rąk ,jak jej na siłe pokremuje to tylko patrzy jak to wytrzec
żebym nie widziałanatusia, gocha04 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aguś uśmiałam sie porządnie z Twoich przygód
mała ja tez zwykle nie nadrabiam jak jest dużo ale dziś musiałam uciec tak nagle i myslałam że coś mnie ominęło.. wiec przejrzałamAGA 30 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Libruś a TY tak cichaczem i nagle sie żegnasz? do kiedy masz l4?
Aguś to taka niespodziewana ciotka a Ty tu z nami nawijasz hehe?
Libra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Libruś a TY tak cichaczem i nagle sie żegnasz? do kiedy masz l4?
No taką niespadzianke mi ta ciotka zrobiła więc wielkie odliczanie do owulki i inseminacji !!!Libra lubi tę wiadomość
-
ja byłam dziś na morfologii z Oliwką i teraz pyta czy jutro znów możemy sobie ją zrobić, bo tak jej sie spodobało pobieranie krwi, mówi że nie to ona mówi ze w takim razie będzie chodziła co miesiac
heheh
gocha04, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
AGA 30 wrote:Beata wrote:Libruś a TY tak cichaczem i nagle sie żegnasz? do kiedy masz l4?
No taką niespadzianke mi ta ciotka zrobiła więc wielkie odliczanie do owulki i inseminacji !!!
hehehe ale ja blondynka.... dopiero teraz załapałamLibra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
mala29_ wrote:tak siedzimy i oglądamy filmik na polsacie
no u nas już po owulacji teraz zostaje czekanie
po ovulacji? jakto? ja patrząc na Twój wykres pomyslałabym że wyznaczy Ci na dziś? a Ty uważasz inaczej?
mówię Ci podziałaj jeszcze dziś moim zdaniem jeszcze nie jest za późnoOliwka 2006
-
AGA 30 wrote:mala29_ wrote:tak siedzimy i oglądamy filmik na polsacie
no u nas już po owulacji teraz zostaje czekanie
Oby się opłacało to czekanie!!
okaże się Aga ale nie nastawiam się. Na razie przygotowuje się psychicznie do badania drożności jajowodów.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke