plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:teraz to fajnie powspominać i ile śmiechu przy tym:) a z tą twoją znajomą z pracy utrzymujesz kontakt. Bo widzę, że dobre z was jajcary:)
Pa Mauysia.
Pa Fedra.
Ta koleżanka wyjechała do holandii i cisza się zrobiła 4 dzieci zostawiła i nie mam z nią kontaktu niestety a szkoda!!!
fajnie powspominać to fakt!!!gocha04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witajcie
nie ma to jak drzemka w ciągu dnia, wlasnie zupke zjadlam i was troszke nadrobiłam a teraz znowu zmykam do łózeczak, cp by wylezec mje choróbsko. mam zamiar sobie normalnie pocorowac, bo ostanio jak byla na antybiotyku to i tak czasu na lezenie nie mialam a teraz mam wszystko w 4 litrach jestem chora i kropka. NIec sie teraz M o mnie troszczy a co?!
Lusia sprawdz teraz. wysłałam jeszcze raz zaproszenie
Natusia super ze Tata wychodzi ze szpitala
Beatko jak miło ze do nas wróciłas
EBeata lubi tę wiadomość
-
EmiliaWSK wrote:Fedra wrote:EmiliaWSK wrote:Hej Staraczki, zwariuję niedlugo od braku
efektów....
nie Ty jedyna Kochana więcej tu takich ale w kupie raźniej to przetrwać
Wiem, wiem Fedra, ale takie miałam nadzieje..myślałam też ze te moje plamienia teraz to plamienia a nie @...niestety temp spadła na łeb na szyję...w walentynki owu, a ja już negatywnie myślę :*
wiesz popatrz na to tak, ze bedziecie mieć bardzo romantyczne Walentynki
mi tez płodne dni wypadają w wWalentynki chociaz przez chorobę może się coś przesunąć i termin @ jak na arzie tez mam na 1 marca tylko wiesz ty na pewno mozesz sie starac a ja jeszcze nie wiem czy ze staranka dojda do skutku, ma nadzieje ze sie wykuruje do tego czasu
szukaj pozytywów w każdym czasie i bez większego napiecia, bo dziecko ma byc wynikime miłości a nie stresu i napięcia rodzicówFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
natusia wrote:gocha04 wrote:do schabowych tak, a do ugniatania ciasta.. tu raczej widelec nie pomoże, ale mąż to i owszem hehe. Fete do sałatek tez mi kroi, bo ja zawsze się ubebram, a to takie słone, że jakbym miała palce oblizywać to morze wody bym wydudkała:)
Mauysia tłumaczy zawzięcie:) z jakiego języka albo na jaki? Angielski?
hahaha! ja przerzuciłam się na fetę tą z koszyczka,już pokrojoną bo białej gorączki dostawałam jak ją kroiłam
Ta polska feta naprawde jest taka okropna i słona,że szok
Jak ją pierwszy raz spróbowałam bo chaftowałam..
W Niemczech mają bardzo dobra bez niczego ją jem:D -
Amicizia wrote:witajcie
nie ma to jak drzemka w ciągu dnia, wlasnie zupke zjadlam i was troszke nadrobiłam a teraz znowu zmykam do łózeczak, cp by wylezec mje choróbsko. mam zamiar sobie normalnie pocorowac, bo ostanio jak byla na antybiotyku to i tak czasu na lezenie nie mialam a teraz mam wszystko w 4 litrach jestem chora i kropka. NIec sie teraz M o mnie troszczy a co?!
E
Mam już kochana:) Dziękuje:)
Śliczne zdjęcia:) -
A ja To mam takiego dola że nie wiem jak go opisać musiała się ta @ pokazać dać o sobie znać że jednak się spóźniła ale i tak przyszła już nie wiem co robić w tym miesiącu bd 12miesiąc starań czyli rok a ją się dziś zdziwiła że temp poszła w dol a to jednak @ przyszła
-
LuSiA:) wrote:Amicizia wrote:witajcie
E
Mam już kochana:) Dziękuje:)
Śliczne zdjęcia:)
Dziekuję
włąsnie dodałam Cię do grupy
dobra teraz to juz na prawde wracam do łózeczka :)m miłego popołudnia kobitki -
nick nieaktualnykopciuszek126 wrote:Cześć Laseczki!
Mauysiu a Ty masz jakieś objawy ciążowe?jak u Ciebie z piersiami-masz nabrzmiałe czy bolą Cię?tak się zastanawiam bo moje przed ciążą to na @ zawsze były twarde i nabrzmiałe a teraz po 2 latach karmienia mam istne flaki ;(no może przed @ mają łądniejszy kształt i troszke bolą,ale to i tak nie to co było kiedyś...
Ruciu a jak się robi test na wrogość śluzu?
U lekarza, za pomocą specjalnego jednorazowego cewnika z kanału szyjki macicy pobierany jest śluz z zawartymi w nim plemnikami. Próbka śluzu szyjkowego badana jest mikroskopowo w laboratorium. Jeżeli plemniki są ruchliwe, to jest OK. Jeżeli się nie ruszają to jest źle.Beata lubi tę wiadomość