plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeata wrote:kurczę nikt nic nie wie o duphastonie ? co jest
Mayuś, Rucia może wy coś mi doradzicie bo juz nie wiem gdzie szukac, czy brac dłużej a tym samym wydłużyć sobie trochę cykl?
Kurdę ja kiedyś brałam duphaston chyba od 15dc do 30dc. Miałam określone od do.Beata lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:mala29_ wrote:aga oglądałam na nk zdjęcia twoje
ale super wyszłaś, kostium normalnie bobowy
masz konto na nk? podeślij mi link na priv, bo chyba ja Ciebie nie mam w znajomych...
Libruś kochana wybacz! teraz przypomniałas mi no to mysle lecę szybko zobaczyć, a tam nie ma... skasowałam chyba przez pomyłkę jak kasowałam lajki
wyślij plis obiecuje ze tym razem zajrzę już natychmiast!Libra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Libra wrote:Beata wrote:Libruś a TY tak cichaczem i nagle sie żegnasz? do kiedy masz l4?
Aguś to taka niespodziewana ciotka a Ty tu z nami nawijasz hehe?
do końca tygodnia:) czyli już mi mało laby zostało:) ale i tak codziennie trochę roboty odwalam, bo mi na mail'a przysyłają;P
Libra, ja nie chcę być upierdliwa, ale czekam na Twój profil na FB!!!Beata, Rucia, Libra, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Beata wrote:kurczę nikt nic nie wie o duphastonie ? co jest
Mayuś, Rucia może wy coś mi doradzicie bo juz nie wiem gdzie szukac, czy brac dłużej a tym samym wydłużyć sobie trochę cykl?
Kurdę ja kiedyś brałam duphaston chyba od 15dc do 30dc. Miałam określone od do.
tak Ruciu tylko u mniw w czym innym problem, ja mam go brac do 28 potem zrobić test i jesli negatywny to odstawić.. ale to bedzie mój dopiero 9dpo wiec test moze jeszcze nie wykazać prawda? a co jesli będe w ciaży io odstawię?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
dzien dobry dziewczyny ja nie moge sie dobudzic spac mi sie chce a tu stawac i robic cos do jedzenia
jak mozecie to wyslijcie mi która to która na ovu frend na facebooku bo ja nie wiem badz na nk
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Libra wrote:Beata wrote:Libruś a TY tak cichaczem i nagle sie żegnasz? do kiedy masz l4?
do końca tygodnia:) czyli już mi mało laby zostało:) ale i tak codziennie trochę roboty odwalam, bo mi na mail'a przysyłają;P
Witaj kochana!
czyli i tak cię wykorzystują? ale chociaz Ci przeszło na dobre czujesz sie na siłach żeby wrócić od poniedziałku?
wczoraj miałam jeszcze jakiś jakby nawrót choroby, ale dzisiaj czuję się już dobrze:)
już muszę wracać... mam pilną robotę na tym moim dodatkowym zleceniu, a nie mogę iść do jednej roboty, a drugą sobie olać... także od poniedziałku wracam:) -
i nadrobiłam:D
Cześć dziewczyny:)
Beata już na Styczniowych Staraniach była długa rozmowa nt testowania po zakończeniu brania dupka i tak naprawde nic z tego konkretnego nie wyszło. Tyle tylko, że Nienormalnej już prawdopodobnie nie ma na forum, bo pod jej wykresem nie można dawac komentarzy. Ona też się zastanawiała jak to zrobić, żeby po zakończeniu dupka nie iść na betę (tak jej gin powiedział) ale ile można latać i dowiadywać się, że ciąży brak.
Też nie mam pojęcia co ja zrobię, bo dziś też wzięłam dupka. I napewno 13.02 @ mieć nie będę.Beata, Effcia28 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Hej dziewczynki!!!
Jak tam dzionek mija!!!
Ta moja @ naprawdę śmieszna czysta krew bez żadnych strzepów i rozciągliwy śluz chyba nie będe brała wogóle tego wiesiołka he he!!
Libra zaraz wyślę ci link do nk na priv!!
ja też mam taką... normalnie krwisty glutek:D
ok, czekam na link:)
Beatka, Tobie wysłałam jeszcze raz:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2013, 08:48
Beata lubi tę wiadomość
-
spójrzcie na mój test owu z niedzieli. To była najciemniejsza kreska jaka mi tylko wyszła. Myślicie, że to mógł być pozytyw?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/116a3283f a94f7ed.html
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Libra wrote:Beata wrote:Libra wrote:Beata wrote:Libruś a TY tak cichaczem i nagle sie żegnasz? do kiedy masz l4?
Witaj kochana!
czyli i tak cię wykorzystują? ale chociaz Ci przeszło na dobre czujesz sie na siłach żeby wrócić od poniedziałku?
wczoraj miałam jeszcze jakiś jakby nawrót choroby, ale dzisiaj czuję się już dobrze:)
już muszę wracać... mam pilną robotę na tym moim dodatkowym zleceniu, a nie mogę iść do jednej roboty, a drugą sobie olać... także od poniedziałku wracam:)
no tak to nie ma rady, ale póki co staraj sie siedzieć pod kocykiem i wygrzać
p.s. fotki śliczne i suknia i Tyno proszę blondyneczka
Libra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
dobra dziewczyny ja musż esie już ogarnąc i leciec po wyniki, odezwę sie jak wróce
papatki, chciałam napisac trzymajcie kciuki heheh ale teraz to już chyba za późnoAGA 30, Blondi22 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
mauysia wrote:No nie wkurzajcie mnie bo ja jeszcze nie wiem, jak wygląda Libra
kochana a nie masz nk? ja podglądałam z kont meża bo tez nie mam
ale jak chcesz moge Ci zrobić wizualizację..heheeh opisze ci ją bardzo konkretnieOliwka 2006