plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc kochaniutkie babeczki:) ja jeszcze leze z córuncia w łożku niechce mi sie wstawac przedchwila mój przyszedł z pracy na sniadanie i oznajmił ze staranka bedziemy zaczynac 10 tego
bo nie bedzie czekał na owu bo nie wiadomo czy trafimy i mówi ze zbiera wiecie co;) na syna hahaha
Blondi22, Beata, Shagga_80, Nina82 lubią tę wiadomość
-
olus22 wrote:czesc kochaniutkie babeczki:) ja jeszcze leze z córuncia w łożku niechce mi sie wstawac przedchwila mój przyszedł z pracy na sniadanie i oznajmił ze staranka bedziemy zaczynac 10 tego
bo nie bedzie czekał na owu bo nie wiadomo czy trafimy i mówi ze zbiera wiecie co;) na syna hahaha
o to owocnych staranek;)olus22 lubi tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:cos z nowu trzeba wykresy aktualizowac na forum
my wczoraj z P serduszkowalismy ale teraz chyba przerwa na kilka dni bo owulacja sie zbliża a mielismy w tym miesiacu zrobic przerwe
no co Ty? mój jest aktualny..
a czemu przerwę bo co z końca roku będzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2013, 09:42
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
wiem ale mi wszystko jedno chociaz nie powiem ze chciałabym zeby bym synek no ale najwazniejsze zeby było i było zdrowe
-
Beata wrote:ale mnie plecy potwornie bolą....
leće narazie dziewczyny
wpadne wieczorkiem
miłego dnia!!
pa pa beatkaBeata lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:ale mnie plecy potwornie bolą....
leće narazie dziewczyny
wpadne wieczorkiem
miłego dnia!!
pa pa beatko:) -
Beata wrote:Blondi22 wrote:cos z nowu trzeba wykresy aktualizowac na forum
my wczoraj z P serduszkowalismy ale teraz chyba przerwa na kilka dni bo owulacja sie zbliża a mielismy w tym miesiacu zrobic przerwe
no co Ty? mój jest aktualny..
a czemu przerwę bo co z końca roku będzie?
ja musiałam aktualizowac znowu.
pisalam juz kiedys dlaczego chwilowa przerwe robimy...
no chyba ze sie pomyle w wyliczeniach heh
małe problemy finansowe ale do ogarniecia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ann2224 wrote:ten mój styczniowo-lutowy cykl to jakaś parodia chociaz gdzieś czytałam że różne leki moga wpływac na temp
bo masz tak jak ja termometr z jednym miejscem po przecinku i wtedy np jest kilka dni taka sam temp a jak byś miala termometr z dwoma miejscami po przecinku to by codziennie zawsze ta temp sie rózniła