plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
http://klima-sklep.pl/termometry-elektroniczne/17-termometr-elektroniczny-microlife-mt-16c2.html
ja mam taki, tylko przez allegro kupowany. Nie zapamiętuje mi ostatniego pomiaru. Widziałam taki termometr ostatnio w super-pharm.Blondi22 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Ja się tylko chciałam przywitać i wydac takie małe oświdczenie apropo mojego wczorajszego posta (czy też dwóch) na forum a mianowicie:
Przepraszam wszystkich którzy poczuli się urażeni moimi wypowiedziami, na pewno nie było moim zamiarem nikogo obrazić ani w żaden sposób skrzywdzić.
W szczególności chciałam przeprosić Dodi.
Tym samy chciałam Wam powiedzieć że na forum nie będę się wypowiadać po pierwsze nie jestem starającą się a moje wypowiedzi nie będa w żaden sposób dla Was pomocne.
Oczywiście będę zaglądać i kibicowac bo wierze ze każdej z Was się w końcu uda zafasolkować
Jeszcze raz przepraszam za swoje wypowiedzi trzymajcie się ciepło.
PaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2013, 11:24
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Ja się tylko chciałam przywitać i wydac takie małe oświdczenie apropo mojego wczorajszego posta (czy też dwóch) na forum a mianowicie:
Przepraszam wszystkich którzy poczuli się urażeni moimi wypowiedziami, na pewno nie było moim zamiarem nikogo obrazić ani w żaden sposób skrzywdzić.
Tym samy chciałam Wam powiedzieć że na forum nie będę się wypowiadać po pierwsze nie jestem starającą się a moje wypowiedzi nie będa w żaden sposób dla Was pomocne.
Oczywiście będę zaglądać i kibicowac bo wierze ze każdej z Was się w końcu uda zafasolkować
Pa
Ale o co chodzi? Kurde Fedra teraz przez Ciebie muszę przewertować forum żeby dowiedzieć się co znowu przeskrobałaś ..siet.
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:Ja się tylko chciałam przywitać i wydac takie małe oświdczenie apropo mojego wczorajszego posta (czy też dwóch) na forum a mianowicie:
Pa
No Fedra weź nie p@#%&$
Twoje wypowiedzi są pomocne! A każda z nas co jakiś czas napisze coś, co innym wydaje się niestosowne... ALE PO TO JEST TO FORUM!!!
Jeeesuuu ile użerania się....Dodi, Beata lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Ja się tylko chciałam przywitać i wydac takie małe oświdczenie apropo mojego wczorajszego posta (czy też dwóch) na forum a mianowicie:
Pa
Fedra nie chcę, abyś czuła się w jakiś sposób winna, nie taki miałam zamiar pisząć swoją wypowiedź wczoraj i tym bardziej nie masz mnie za co przepraszaćProszę nie uciekaj od "nas", bo zawsze chętnie czytam Twoje wpisy i napewno każdej z nas są one przydatne.
Rozmawiaj z nami dalej
Jeszcze nie chcący doprowadzę do niepotrzebnych zgrzytów na forumWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2013, 11:34
Beata, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:W takim razie JA TEŻ NIE JESTEM STARAJĄCĄ i tez mam się nie wypowiadać ?!?!?!?!?!?!
He he ale sobie żarty mauysia robiszże niby co, już się postarałaś to cisza? o nie, nie.. Ty to się tym bardziej teraz przydasz
Mała lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoże mnie któraś kopnąć w dupę, żebym w końcu wzięła się za jakieś sprzątanie?
Uciekam dziewoje.
Miłego, spokojnego weekendu.Tym którym zbliża się owulka, życzę owocnych starań, te które mają testowac życzę || kresek
Libra, Blondi22, Beata lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:mauysia wrote:W takim razie JA TEŻ NIE JESTEM STARAJĄCĄ i tez mam się nie wypowiadać ?!?!?!?!?!?!
He he ale sobie żarty mauysia robiszże niby co, już się postarałaś to cisza? o nie, nie.. Ty to się tym bardziej teraz przydasz
No nie, ale przyjmuję fedrowy tok myślenia.
Ruciu, niniejszym sprzedaję Ci soczystego kopa - do sprzątania marsz !
A ja wracam do pracy.
Dodi lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:Dodi co tu się dzieję bo nie mam siły jakoś czytać wczorajszych postów jakoś mi to dziś nie idzie mam za duży śmietnik w głowie po wczorajszej wizycie!!!
W sumie nic szczególnego poprostu Fedra wyraziła swoje zdanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2013, 11:49
Kaja lubi tę wiadomość
-
No zgodzę się z Nią ,każdy ma prawo sie wypowiedzieć ,ja też myślałam ,że mocna Baba ze mnie ,ale po wczorajszej wizycie trochę mi skrzydła podcieła i zrobiła mi wodę w głowie bo niczego się nie dowiedziałam poprostu