plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
olus22 wrote:beatko ja nic nie przesuwałam skopiowałam i wkleiłam tylko
no dobra nieważne... ale z mojej skopiowałaś ? czy z jakiejś starszej?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oluś a teraz to wkleiłaś wogole bez kaji? ja sie wykończe
i z nieaktualną kiti która przed chwilą zaktualizowała.....
dobra nie ważne...ale bez sensu że 3 osoby naraz aktualizuje i kazda zmienia po swojemu wten sposób powstaje misz masz, ale ja nie mam cierpliwości żeby znów poprawiacFedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
muzarcia wrote:Duphaston podobno nie podnosi temperatury na wykresie Beatko...czytałam o tym nie dawno, bo zastanawiała mnie luteina, czy nie podnosi i się natknęłam na informację o "dupku"...
dzieki kochana, mam nadzieję z enie podnosi
Mazurciu a ty byłas jak pisałam op moim zapadnietym pęcherzyku?muzarcia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Zmienię zmienię
a jeszcze w czasie wizyty do mnie z takim tekstem... "Aha bo Pani się stara o to dziecko nie???" A mi kopara opadła... Jak powiedziałam to mojemu M. to chciał tam do niej wejść... ale to by się mogło źle skończyć i wyszliśmy.
Ja właśnie tak analizuje swoje wcześniejsze cykle i tak się zastanawiam czym jest spowodowana moja tak późna owulacja... -
muzarcia wrote:Oj idę, bo się zirytuję...Beatko jestem dobrej myśli( może...)
...dziewczyny póki co trzymajcie się
Jak ja nie znoszę jakichkolwiek leków...
ja już się zirytowałam strasznieale ok nie drąże tematu
Mazurciu ale nie raczej nie... choć czekam na jakiś cud, ale logika zaprzecza!Oliwka 2006
-
BellaRosa.........1......................24lata..........FASOLINKA......lubelskie (2.07.2013)
she...................6......................35lat..........FASOLINKA.....pomorskie (27.06.2013)
gadgeta...........13.....................32lata........FASOLINKA......kuj-pom (29.07.2013)
Mona................5.....................29lat.........FASOLINKA......malopolskie
Mamuśka..........5.....................27lat..........FASOLINKA......podkarpackie (3.08.2013)
agga84a...........1.....................28lat........FASOLINKA......śląskie (08.08.2013)
Kasiulek215.....5.....................25lat.........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013)
Dora.................2.....................30lat.........FASOLINKA.......pomorskie
anna_w............10...................31lat.........FASOLINKA.......lubelskie (27.09.2013)
Kleopatra.........7....................29lat.........FASOLINKA.........pomorskie (6.10.2013)
mauysia............5...................31lat.........FASOLINKA........wielkopolskie (10.10.2013)
Shagga_80.......3....................32lata......FASOLINKA......łódzkie
anusia84...........8...................29lat................02.02................dolnośląskie ewela84...........7....................28lat................06.02................świętokrzyskie
Fedra.............54..odwołane.....28lat................12.02................małopolskie
Beata..............7......................29lat................12.02.................mazowieckie
gocha04..........3......................27lat................13.02.................mazowieckie
zosia-ktosia...7..ODWOŁANE.....30lat……...14.02.....................łódzkie
a-koczek.........6......................32lata………....15.02................warmińsko-mazurskie
Mała29..........90.....................29lat..................17.02................Wielka Brytania
Nina82...........10.....................30lat.................20.02.................śląskie
Anka79.............2................33lata.................21.02........lubuskie
natusia...........4.......................27lat................22.02................kuj-pom
Libra...............5.....................30lat..................26.02.................łódzkie
Blondi22........3..ZAWIESZONE...22lata…...27.02...............mazowieckie
Olus22...........2....................22 lata..............01.03...............podkarpackie
Rucia.....ODWOŁANE.........26lat.................01.03................mazowieckie
kopciuszek126...15................29lat................01.03................łódzkie
Amicizia .......2...leczenie.......26lat...............01.03................małopolskie
Dodi................8.....................29lat.................01.03...............śląskie
EmiliaWSK........10.................23lata...............01.03............lubuskie
Muska...........2.......................31lat................2.03.................dolnośląskie
sylwia1985....7......................27lat................06.03………....podkarpackie
agula.........15....................26lat.................6.03............Wielka Brytania
AGA30..........26...................30lat..................6.03...............opolskie
kiti..................5....................25lat.................12.03...........małopolskie
Sandraa............9................22lata.............13.03................wielkopolskie
kaja................5...................32lata.............??.03...............pomorskie
Effcia.............7......................29lat................00.04................wielkopolskie
samira...........17.....................37lat................00.00................śląskie
klamka..........4......................35lat................00.00................mazowieckie
Malvinka......4......................25lat.................00.00...............dolnośląskie
Plemniczka……………………………………………………………
Paulina1986...........................26lat................ ???..................wielkopolskie
muzarcia..........leczenie........30lat..........pierwszy cykl..........opolskie
Woseba...........13..................24lata...............????................południe Polski
Beatko chyba teraz dobrze co...nie denerwuj się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2013, 19:01
kiti, Beata lubią tę wiadomość
-
Sandraa wrote:Zmienię zmienię
a jeszcze w czasie wizyty do mnie z takim tekstem... "Aha bo Pani się stara o to dziecko nie???" A mi kopara opadła... Jak powiedziałam to mojemu M. to chciał tam do niej wejść... ale to by się mogło źle skończyć i wyszliśmy.
Ja właśnie tak analizuje swoje wcześniejsze cykle i tak się zastanawiam czym jest spowodowana moja tak późna owulacja...
tak późna tzn? bo skasowałaś wykres i nie mogę podejrzeć...
hmmm wiesz to dopiero* (wiem że dla Ciebie aż) 8 cykli
wiec wcale nie musi oznaczać jakiś wielkich problemów, ale faktycznie to tsh powinnaś kontrolować
wierzę że sie uda tylko trzeba najpierw wszystko unormować i nie tracić czasu..Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:muzarcia wrote:Duphaston podobno nie podnosi temperatury na wykresie Beatko...czytałam o tym nie dawno, bo zastanawiała mnie luteina, czy nie podnosi i się natknęłam na informację o "dupku"...
Mazurciu a ty byłas jak pisałam op moim zapadnietym pęcherzyku?
...byłam, byłam...ale wiesz jak jest...u mnie też cud się zdarzył...na chwilę ale był...
Beata lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:Sandraa wrote:Zmienię zmienię
Ja właśnie tak analizuje swoje wcześniejsze cykle i tak się zastanawiam czym jest spowodowana moja tak późna owulacja...
tak późna tzn? bo skasowałaś wykres i nie mogę podejrzeć...
hmmm wiesz to dopiero* (wiem że dla Ciebie aż) 8 cykli
wiec wcale nie musi oznaczać jakiś wielkich problemów, ale faktycznie to tsh powinnaś kontrolować
wierzę że sie uda tylko trzeba najpierw wszystko unormować i nie tracić czasu..
No zazwyczaj mam 19dc a teraz aż 24 dc... -
nick nieaktualny
-
już jestem pakowałam się na jutro (studia) ... widzę że sandra już dodała dobrą tabele
a ja jak robiłam z 2 lata temu badanie tarczycy to lekarz mi powiedział że wyniki sa dobre a nawet ich nie otrzymałam do ręki, ale nie drążyłam tematu... ale z tego co piszecie to widze że oni nieraz mówią że jest ok a wcale nie jest;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2013, 19:08
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Beata wrote:muzarcia wrote:Duphaston podobno nie podnosi temperatury na wykresie Beatko...czytałam o tym nie dawno, bo zastanawiała mnie luteina, czy nie podnosi i się natknęłam na informację o "dupku"...
Mazurciu a ty byłas jak pisałam op moim zapadnietym pęcherzyku?
...byłam, byłam...ale wiesz jak jest...u mnie też cud się zdarzył...na chwilę ale był...
wiem kochana tulę Cię mocno*) (nie komentuję bo wiem że tego nie chcesz)
nie strasz, bo to oznaczałoby że takie cykle są z góry przegrane...
no wiec co do mojego pęcherzyka....skoro 16 był zapadnięty to czy jest możliwe zeby ten sam pęcherzyk dojrzał 19 ?Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolus22 wrote:dziewczynki ja sie czuje jak bym miała dzisiaj ovulke to mozliwe?
Hmmm a jak mamy to interpretować? Nawet nie napisałaś jak się czujesz? Poza tym każda z Nas owulację odczuwa inaczej. Jak pewnie zauważyłaś szyjka jest otwarta, więc może owu jest tuż tuż.