X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • olus22 Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2013, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ja nie wiem jaa nic nie przestawiałam po swojemu tylko skopiowałam i wkleiłam ale oki juz nic nie robie

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2013, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Sandra... idź do endokrynologa!!! twoją tsh trzeba koniecznie zbić! moja koleżanka miała wysokie tsh, zaczęła zbijać i za 3 miesiące w ciąży była...

Ja też tak chce... No muszę się wybrać...Nie ma innej opcji.
    Może jeszcze w lutym uda mi się do niego trafić;)

Libra, Beata lubią tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2013, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    co do cytologi... mój gin cytologię kazał mi robić co pół roku przy starankach... trzeba dbać o prawidłowe ph pochwy i nie dopuszczać do żadnych upławów...

hehe no to nie źle a moja gin mówi mi tak: to cytologie zrobimy za rok nie?? <buahaha>

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    Libra wrote:
    Sandra... idź do endokrynologa!!! twoją tsh trzeba koniecznie zbić! moja koleżanka miała wysokie tsh, zaczęła zbijać i za 3 miesiące w ciąży była...

Ja też tak chce... No muszę się wybrać...Nie ma innej opcji.
    Może jeszcze w lutym uda mi się do niego trafić;)

napiszę Ci tak.... KONIECZNIE!!!

Sandraa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie to miałam na myśli...żadne przegrane...a co do Twoich pęcherzyków i tego zapadniętego to już kompletnie nic nie rozumiem ale jest dobrze i nie ma co się nad tym zastanawiać...będzie co będzie...na codzienny monitoring nas nie stać kochana...a swoją drogą to co to za przyjemność w tym, że jakiś obcy mężczyzna czy też kobieta porusza się po naszym obiekcie badań hehe ( mam na myśli lekarza )co innego gdyby to mąż był wyszkolony;-)

Beata lubi tę wiadomość

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy wy macie cos do mnie ze sie tak hamsko odywacie??,bo ja tak odczuwam ja nie chcecie żeby tu zwami pisała to napiszcie a nie dajecie mi do zrozumienie ja sie starałam za kazdym razem szacunek do was ale jak tak to tak powodzenia juz wam dupy nie zawracam narka

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olus22 wrote:
    a czy wy macie cos do mnie ze sie tak hamsko odywacie??,bo ja tak odczuwam ja nie chcecie żeby tu zwami pisała to napiszcie a nie dajecie mi do zrozumienie ja sie starałam za kazdym razem szacunek do was ale jak tak to tak powodzenia juz wam dupy nie zawracam narka

nie kumam o co chodzi? coś przegapiłam?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluś ja nie wyczytałam w związku z Twoją osobą ani jednego chamskiego zwrotu, słowa...jesteśmy po prostu grzeczne i ładnie piszemy o tym co nas razi, co nam przeszkadza, czy to tak trudno zrozumieć?
    Zacytuj wypowiedzi chamskie, chętnie się odniosę...

Beata, Dora, Dodi lubią tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boshh aż mi wstyd że chodzę do takiego ginekologa;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olus22 nie oburzaj się, tylko sama przeczytaj swoje pytanie.

" dziewczynki ja sie czuje jak bym miała dzisiaj ovulke to mozliwe? "

Ale jak się czujesz, rozpisz to, bo skąd mamy wiedzieć jak czujesz się w danej chwili. To nie jest powód do obrazy, tylko jaśniej interpretuj swoje pytania do Nas.

Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na marginesie wtrące jedno zdanie :) Jutro wyciągam termometr :) strasznie brakuje mi mierzenia tempki :) Aczkolwiek dalej mam w nosie starania :)

Libra, Beata, Effcia28, Dodi, mauysia, Blondi22, Fedra, Shagga_80, gadgeta lubią tę wiadomość

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Oluś ja nie wyczytałam w związku z Twoją osobą ani jednego chamskiego zwrotu, słowa...jesteśmy po prostu grzeczne i ładnie piszemy o tym co nas razi, co nam przeszkadza, czy to tak trudno zrozumieć?
    Zacytuj wypowiedzi chamskie, chętnie się odniosę...

wiesz co mazurcia je do ciebie to było kierowane tylko do paru pan ale nie wazne spadam z tego forum ,cieszyłam sie ze wkoncu moge z kims popisac i pogadac ale to nic wykres bede sobie prowadzzic ale pisac to juz lepiej ja nie bede bo chyba mi nie wychodzi.
    Powodzenia wam zyczę !!! i zafasolkowania!!!! i duzo szczescia i zdrowia !! Trzymam za was kciuki :)

f2w33e3kqvl8jpdo.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A tak na marginesie wtrące jedno zdanie :) Jutro wyciągam termometr :) strasznie brakuje mi mierzenia tempki :) Aczkolwiek dalej mam w nosie starania :)

mam podobnie... tylko, że mi się już nie chce mierzyć tempki:) niom ale 3 cykle muszę jeszcze... bo gin chce zobaczyć;)

Effcia28 lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Nie to miałam na myśli...żadne przegrane...a co do Twoich pęcherzyków i tego zapadniętego to już kompletnie nic nie rozumiem ale jest dobrze i nie ma co się nad tym zastanawiać...będzie co będzie...na codzienny monitoring nas nie stać kochana...a swoją drogą to co to za przyjemność w tym, że jakiś obcy mężczyzna czy też kobieta porusza się po naszym obiekcie badań hehe ( mam na myśli lekarza )co innego gdyby to mąż był wyszkolony;-)

hehe masz racje czekam i juz nic nie analizuję, choć zastanawia mnie to tak na przyszłosć czy to wogóle możliwe..

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    olus22 wrote:

nie kumam o co chodzi? coś przegapiłam?

ja tez nie bardzo... mam nadzijeę ze nie o tabelkę chodzi :)

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne Rucia hehe przyjmijmy, że temperatura nie będzie Cię nakręcać, mnie by mimo wszystko kusiło poćwiczyć z mężem;-)

Sandraa żaden wstyd, jeszcze nie wiemy jak będzie wyglądał dalsza współpraca z naszymi ginekologami...

Oluś po wykresie nic nie wiadomo, w każdym dniu możesz mieć owulację...przynajmniej jak patrzę na wykres...

Sandraa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewuszki uciekam. Szalonej i owocnej nocy Wam życzę 8) Do jutra :*

Beata, muzarcia lubią tę wiadomość

• olus22 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie beatko

f2w33e3kqvl8jpdo.png
  • kiti Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatka ja myśle że wszystko się może zdarzyć i pozostaje tylko czekać i mieć nadzieje :)

Beata, muzarcia lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • Beata Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa Ruciu! szalonej to u mnie nie będzie heeh mąz na noc do pracy no i brzuch dziwnie boli.... heh to chyba po tym fitnesie kochana co poleciłaś :P

muzarcia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 1479 1480 1481 1482 1483 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ