plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
o co chodziło to beda wiedziec te panie co powinny a zaczeło sie od humorów jednej która wszystkich po kolei sie czepia i nie wiadomo oco jej chodzi i to dopiero ona ma jakies humory których nikt nie zrozumi oki to juz ostatnie spadam powodzenia
-
olus22 wrote:o co chodziło to beda wiedziec te panie co powinny a zaczeło sie od humorów jednej która wszystkich po kolei sie czepia i nie wiadomo oco jej chodzi i to dopiero ona ma jakies humory których nikt nie zrozumi oki to juz ostatnie spadam powodzenia
Boże czy to o mnie chodzi?? Przecież ja chyba nic nie napisałam złego ...;( -
nick nieaktualnyOluś...ech...te ostatnie życzenia mi się wydały ssssykliwe ale mnie tam wszystko jedno...źle nas oceniasz i sytuację też...wróć na świeżo i po prostu zrozum...używając słowa pani, paniom itd. nie wyrażasz szacunku żabo....wiemy, że jesteś młoda, a młodość ma swoje prawa...ja się czuję po prostu już staro;-)
Dodi, Rucia, Mała, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Sandraa wrote:olus22 wrote:o co chodziło to beda wiedziec te panie co powinny a zaczeło sie od humorów jednej która wszystkich po kolei sie czepia i nie wiadomo oco jej chodzi i to dopiero ona ma jakies humory których nikt nie zrozumi oki to juz ostatnie spadam powodzenia
Boże czy to o mnie chodzi?? Przecież ja chyba nic nie napisałam złego ...;(
nie,i nie zgadujcie bo powinnyscie sie domyslic -
ja juz uciekam papa
musze wypocząć aby tempka była wiarygodna
jesli ktoś wierzy to może podmuchać
miłej nockiSandraa, kiti, Libra, gocha04, plemniczka, Dodi, Blondi22, gadgeta lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
ja cały czas dmucham
też idę zależakować ... muzarcia oj ty staruszko nasza
Sandraa, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoj oluś myślę, że bardzo, bardzo się mylisz...wiem o kim myślisz ale ja jestem pewna, że nie miała nic złego na myśli zwracając Ci uwagę...każda ma prawo do złego dnia i humoru...ode mnie się wosebce dostało i Ruci a jednak piszemy ze sobą i się razem śmiejemy...
Przyznam, że trudno jest się dostosować tłumowi do jednej osoby, łatwiej jednej osobie do tłumu, co myślisz oluś...
Wyobrażasz sobie forum zasypane "cipkami" "hu..i" i innymi tego typu wyrazami? Wróć jeszcze do nas jak to ogarniesz i przeanalizujesz...plemniczka, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolus22 wrote:o co chodziło to beda wiedziec te panie co powinny a zaczeło sie od humorów jednej która wszystkich po kolei sie czepia i nie wiadomo oco jej chodzi i to dopiero ona ma jakies humory których nikt nie zrozumi oki to juz ostatnie spadam powodzenia
hmmm... nadal nic nie kumam... -
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Beatko wejdziesz na priv? napiszę Ci info o dupku...
Cześć dziewczynki,
Muzarciu ja też proszę o info o dupku, może być na priv. Dziękujęmuzarcia lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnymuzarcia wrote:oj oluś myślę, że bardzo, bardzo się mylisz...wiem o kim myślisz ale ja jestem pewna, że nie miała nic złego na myśli zwracając Ci uwagę...każda ma prawo do złego dnia i humoru...ode mnie się wosebce dostało i Ruci a jednak piszemy ze sobą i się razem śmiejemy...
Przyznam, że trudno jest się dostosować tłumowi do jednej osoby, łatwiej jednej osobie do tłumu, co myślisz oluś...
Wyobrażasz sobie forum zasypane "cipkami" "hu..i" i innymi tego typu wyrazami? Wróć jeszcze do nas jak to ogarniesz i przeanalizujesz...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........ ależ jestem dzisiaj nie kumata;P
na pewno nie miała nic złego na myśli, i wiem, że Ty też chciałaś rozbawić towarzystwo... ale jak ja czytam m.in. o sobie "ci..." czuję się zażenowana... jakby to nie było - to forum jest publiczne, dostępne dla każdego...gocha04, Effcia28, Beata, Mała, Blondi22, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:ja juz uciekam papa
musze wypocząć aby tempka była wiarygodna
jesli ktoś wierzy to może podmuchać
miłej nocki
ja zawsze wierzęno i ten horoskop;)
miłej nocki👩 '85 👦'82
AMH 1.07