X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mykam, przytulić się do m;) do jutra

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak wszystkie pójdą się do M tulić a ja co do kota !!!:-(
    No nic chyba tylko to mi zostanie he he bo po sąsiada nie pójdę przecież !!:-)

Effcia28, Mała lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie ide do kota przytulic bo mojego nie ma a jak on jutro wroci to mnie nie bedzie bo do pracy jade

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to i mi zostaje się przytulić do kota i nyny!!
    Miłej nocki laseczki!!!Do jutra!!:-)

Amicizia lubi tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was wieczorkiem :)

nam dziś miło minęła niedziela, zdrówko powoli wraca, juz tylko katar dokucza i znowu cos mam mdłości, czyzby nowy sposób zapowiadania owulacji?? ;) ogolnie jeszcze czuje osłabuenie, ale jest juz dobrze i dzis wreszcie wyszłam z domku co prawda do Kościółka i do przyjaciół na spotkanie naszego kręgu, które tradycyjnie było bardzo udane i bardzo dobrą odskoczniom i czasem zatrzymania sie nad życiem :)

Z M. jestesmy juz po kolacji, M pracuje a ja troszke was nadrobiłam i nie rozumiem tego całego zamieszania, ale cóż, ja i tak z innej epoki jestem więc...

to miłego wieczorku ide sie położyć i oglądac sowje kryminały, co prawda lecą powtórki ale zawsze lepsze to niż nic :)

pozdrowiona i powodzenia :)

aha Rucia super ze corci spadła tempka i zdrówka dla niej :)
    Mazurcia miło Cie widziec i tez powodzenia z kuracją :)

a jesli chodzi o cuda to dzieją się ona na każdym kroku, dzaiły się i dziac będa aż po koniec świata więc, nie wolno tracić nadziei :)

buziaki dla was :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co kotów to ja bym sie chetnie do moich przytuliła, ale nie mam ich niestey w Krk, zostały u mamy i brakuje mi tych moich kudłatych czworonogów- kotów spiocha Rudzielca Cynamona, rozbrykanego Gadusia i starego slepawego psa Amona ...

jakoś pusto mi bez nich w mieszkaniu no ale co zrobic, takie życie za to jak przyejzdzadzam do mamy to muszą być wypieszczone i czsami M sie robi zarosny, no ale coz wiedzial ze sie żeni z kocią i psią mamą ;P

Mona, Effcia28 lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2013, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was wieczorowa porą ,a co do dupka on nie podwyższa temp bo tez go stosuje jest odpowiednikiem Brom...tylko że droższy co słyszałam nie wiem ile bro koszt

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa idz do endo ja też takie ths miałam teraz mam o połowe mniej od niedawna .....

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 no ja dziś mogę się pochwalić za czyman nowy cykl w Końcu i teraz tak już się naumiałam siebie i zobaczymy czy ten 2 cykl bedzie owocny ,jak na razie to mam Csunami wiadomo gdzie ;-) ehhhhhhhh

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby któraś z Was mogła zmienić u mnie datę kolejnej @ na 10.03 to byłabym bardzo wdzięczna,bo nie wiem gdzie jest aktualna tabelka bo po:

1.nie mogę znależć sposobem muzarci(jest ale nie aktualna)

2.nie chciałabym tam zmieniać po swojemu gdyż wstyd się przyznać ale nie umiem tego i coś bym tam pewnie aby nie potrzebnie namieszała:(

3.mam propozycję aby tabelkę uaktualniała jedna osoba wtedy nie byłoby takiego zamieszania(ale to tylko takie moje przemyślenia nic więcej:)

4.Dobranoc wszystkim:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2013, 20:53

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a propos kotów mój to wygwałci moje całe osiedle wszędzie widze małe kotki takie same,a sasiadki jak mnie widzą to każą go uwiązać ,aby nie szalał ,a co ja chłopu będę zakazywać niech szaleje!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrej nocki papap

mhsvanlih0qhtdnx.png

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha i jeszcze jedno wy tu sie urazcie słowem cipulinki które tylko miało was rozsmieszyc nic złego nie miałam na mysli.
    a któras tu wspomniała ze takie słowa to se moge włóżku z męzem gadac jak lubie i że to nie przyzwoite pisać bo forum publiczne to dla mnie jest to smieszne bo ktos tu pisał o ekscesach z męzem gdzie popadnie itd i to ma byc niby pozadne? i nie urazajace?czasem trudno zrozumiec o co wam tak naprawde chodzzi i mysle że to jest tak jedna wypowie sie co jej nie pasi to druga chocby sie znia nie zgadzala to i tak ją poprze żeby się podlizac. jak tu wczesniej było tez pisane to kazdy wyrazać tutaj moze co mysli i czuje to ja to zrobiłam owocnych staranek i szczerych!!!:) a nie jak nie które pisza a mysle co innego i ze złoscia zazdroszcza tak naprawde i potem sie wyżywaja na forum na innych bo niby zły dzień .to prosze wyrazilam tak szczerze i naprade mysle POwodzenia !!! :) (jestem szczera i mówie to co mysle zawsze i nie kłamie prosto w oczy )POWODZENIA TRZYMAM ZA WAS KCIUKI!!! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2013, 21:01

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • ewela84 Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    Właśnie, ciekawe co z anusia84 i ewela84... bo już są po terminie...

wczoraj skończyłam brać duphaston, testu nie robiłam, dam znać :)

Beata lubi tę wiadomość

ijpb20mmh57zc0cf.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    Beata wrote:
    Sandraa wrote:
    Beatko ja mam TSH 4,32 a starająca powinna mieć ok 2 chyba nie??

a ja mam 0,52.... i co tez nie mam szans? nikt mi tego nie powiedział

Mi tak moja gin tak powiedziała dokładnie tak cyt: "O matko, Pani z takim wynikiem to może się starać 5 lat, życzę powodzenia. Pani to endokrynologa musi się zgłosic a nie do mnie ... w tym momencie uciełam rozmowę i wyszłam.

Witam!
    Sandruś ginka dobrze Ci powiedziała-na razie nie masz co u niej szukać-biegiem do endokrynologa, a wkrótce jak podejmiesz leczenie to ujrzysz niebawem dwie kreseczki ;)))Ja miałam TSH 2,61 i poszłam do endo i od 25 dni biorę Euthyrox N25. TSH dla starajacej powinno być ponizej 2 a najlepiej w okolicach 1!!!!.
    Beatko, a ty chyba też powinnaś endo odwiedzić bo masz nadczynnosć tarczycy-na 100% tego ja nie stwierdze,ale z tym wynikiem zmierzasz w tym kierunku,a to jest jeszcze gorsze od niedoczynności-czyli tego co ma Sandra.
    Obydwie biegusiem do endo-i moja rada idźcie prywatnie bo na NFZ czeka się bardzo długo!!!!dobranoc ;)

Beata lubi tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oluś mi to nie przeszkadza w Twoich wypowiedziach ;)

olus22 lubi tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Anka79 Koleżanka

Wysłany: 10 lutego 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Jakby któraś z Was mogła zmienić u mnie datę kolejnej @ na 10.03 to byłabym bardzo wdzięczna,bo nie wiem gdzie jest aktualna tabelka bo po:

1.nie mogę znależć sposobem muzarci(jest ale nie aktualna)

2.nie chciałabym tam zmieniać po swojemu gdyż wstyd się przyznać ale nie umiem tego i coś bym tam pewnie aby nie potrzebnie namieszała:(

3.mam propozycję aby tabelkę uaktualniała jedna osoba wtedy nie byłoby takiego zamieszania(ale to tylko takie moje przemyślenia nic więcej:)

4.Dobranoc wszystkim:)

Hej, podpowiem wam co można zrobić z tą tabelką, ale nie wiem czy to przejdzie. Udzielam się na innym forum i tam, jak chcę wiedzieć co u kogo aktualnie się dzieje (coś w stylu tabelki jak ta tutaj) to wchodzę na pierwszą stronę. Tam pierwszy post ma osoba,która dokonuje zmian i do niej trzeba słać wiadomości prywatne co zmienić (jest ochotniczką). Tutaj na coś takiego jest za późno, chyba, że ktoś z pierwszej strony się zgodzi na zamieszczenie tabelki i pilnowanie jej. Tutaj widzę, że na pierwszej stronie posty zamieściła Zosia-ktosia i Woseba. PrzykładowovZosia-ktosia mogłaby umieścić w swoim poście tabelkę i ją zmieniać poprzez edycję, ale nie jestem pewna czy wyrazi na to zgodę i czy ma na to wogóle czas i ochotę. Taka opcja jest najwygodniejsza dla wszystkich, bo pierwszą stronę zawsze łatwo znaleźć, ale to oczywiste, że Zosi to może nie pasować. Jeśli np. znajdzie się inna ochotniczka, która zamieściła posty na którejś z pierwszych stron to niech skopiuje tabelkę i napisze na której stronie jest i tym sposobem każdy będzie pamiętał gdzie szukać. Jeśli to będzie na początku, to szybko można znależć taką stronkę np. 2,3,4,5 itp. Drugą opcją jest założenie nowego tematu (o ile można tak zrobić) i tam jedna osoba mogłaby aktualizować wszystko i łatwo byłoby tę tabelkę znaleźć. Tak tylko podpowiadam, ale do niczego nikogo nie zmuszam :) Nie włączę się w żadną inną dyskusję, bo niestety doczytałam na razie tylko ostatnią stronę. Ostatnio nie mam kiedy przysiąść i poczytać was, bo moja córeczka ząbkuje i nie mam czasu na komputer. Noce mam zarwane,oczy na zapałkach :( Pozdrawiam was wszystkie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2013, 22:35

Beata, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ja nikogo nie bronie a już tym bardziej się nikomu tutaj nie podlizuje!!! Fedra tylko Cie poprosiła grzecznie żebyś się tak nie wyrażała i to wszystko.Ja osobiście kliknęłam na "lubię to"ponieważ tak chciałam i tyle.Inna zwróciła uwagę na przekleństwa które nie kiedy można (ostatnio dość często)tutaj zauważyć.Nie było to kierowane tylko do Ciebie!
    Rucia stwierdziła tylko fakt,że po samym opisie "czuję się jak na owulację"ciężko stwierdzić czy ktoś ma akurat owulację i poprosiła Cię o jakieś konkretne dane (informacje) na jakiej podstawie tak twierdzisz bo po wykresie ciężko stwierdzić-piszę z pamięci więc nie wiem czy dobrze wszystko zapamiętałam i czy dobrze się wyraziłam.
    Rozumiem,że możesz być podenerwowana ale nie obrażaj się bo nikt się do Ciebie chamsko nie odnosił i nie miał zamiaru Cie urazić:)po prostu zwrócił grzecznie uwagę i wyraził to co akurat w danym momencie czuł!Tak samo Ty teraz wyraziłaś swoja opinie i może również ktoś Cię poprze a może ktoś inny na niego odpowie również podenerwowaniem.To jest forum tutaj każdy ma prawo napisać co czuje ,co go boli a co go wkurza lub raduję

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2013, 21:29

Amicizia, muzarcia, Rucia, Libra, Mała, Beata, Blondi22, Fedra, gocha04, Shagga_80, gadgeta lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • olus22 Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Ola ja nikogo nie bronie a już tym bardziej się nikomu tutaj nie podlizuje!!! Fedra tylko Cie poprosiła grzecznie żebyś się tak nie wyrażała i to wszystko.Ja osobiście kliknęłam na "lubię to"ponieważ tak chciałam i tyle.Inna zwróciła uwagę na przekleństwa które nie kiedy można (ostatnio dość często)tutaj zauważyć.Nie było to kierowane tylko do Ciebie!
    Rucia stwierdziła tylko fakt,że po samym opisie "czuję się jak na owulację"ciężko stwierdzić czy ktoś ma akurat owulację i poprosiła Cię o jakieś konkretne dane (informacje) na jakiej podstawie tak twierdzisz bo po wykresie ciężko stwierdzić-piszę z pamięci więc nie wiem czy dobrze wszystko zapamiętałam i czy dobrze się wyraziłam.
    Rozumiem,że możesz być podenerwowana ale nie obrażaj się bo nikt się do Ciebie chamsko nie odnosił i nie miał zamiaru Cie urazić:)po prostu zwrócił grzecznie uwagę i wyraził to co akurat w danym momencie czuł!

to ja teraz tez wyraziłam to co czuje w danym momencie i przedtem wiec wy sie tez nie urazajcie proste. dobra konce bo nigdy nie skoncze Dobranoc

Effcia28, Blondi22 lubią tę wiadomość

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluś to i ja napisze co mysle... Jak przeczytalam twojego posta gdzie uzylas takich okreslen to pierwsze co pomyslalam ze to poprostu niesmaczne... jednak nic nie napisalam, poprostu olałam to. Skoro kazdy moze pisac co chce to dlaczego urażasz sie ze Fedra, a pozniej inne dziewczyny delikatnie uwage Ci zwrócily? mysle ze przegielas pisząc ze ktoś komus sie chce podlizac i dlatego kogos popiera, chociaz sam tak nie mysli... to jest infantylne.
    Mysle ze doroslym, dojrzalym ludziom poprostu mogą nie podobac sie juz takie okreslenia. Pozatym zwrócilas sie tak do nas... mnie sie tez to nie spodobalo jeszcze przed zobaczeniem postu Fedry... tak wiec kazda ma swoje odczucia, a nie slepo zgadza z innymi i jak widac jest nas wiecej... to bylo poprostu dziecinne.

I nikt tu Cie nie obrazil, wiec niepotrzebnie tak zareagowalas.

Effcia28, Amicizia, maia1991, muzarcia, she, Rucia, mala29_, mauysia, Libra, Mała, Beata, Blondi22, Fedra, gocha04, Shagga_80, gadgeta, natusia lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
‹‹ 1481 1482 1483 1484 1485 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ